Lukijoita tapaamassa

miitti 001

miitti 010

Kokoonnuttiin tosiaan 15.2. Turun Kellariravintolassa lukijaporukan kanssa syömään ja juttelemaan. Oli tosi kivaa tavata lukijoita näin, että ehtii kunnolla puhumaan kaikkea, eikä pelkästään kiireessä kadulla törmäten. Musta on aina niin ihanaa kun te tulette rohkeasti juttelemaan, joten mikäs sen mahtavampaa kuin päästä tapaamaan teitä oikein ajan kanssa. Oltiin kaikki valittu etukäteen Kellariravintolan menutarjouksesta ihanat ruokalajit, jotka olivat todella herkullisia! Mahasta vaan meinasi loppua tila kesken. Rakastuin molemppin valitsemiini annoksiin, mutta etenkin pähkinävuohenjuustosalaatti oli hyvä kokemus, sillä vuohenjuusto oli aivan täydellistä.

miitti 005

miitti 015

miitti 016

miitti 018

miitti 022

miitti 030

miitti 010

miitti 025

miitti

miitti 044

Suunnattiin Kellariravintolan sulkeutuessa vielä osan kanssa jatkoille The Monkeyyn, jossa meille oli ystävällisesti varattu pöytä vippipuolelta. Oli niin hauskaa viettää aikaa kaikkien mahtavien ihmisten kanssa, iso kiitos vielä kaikille kun tulitte paikalle! 🙂 Tämä ei jää viimeiseksi kerraksi, kaikkien innokkaiden kannattaa pitää korvat auki tällä viikolla.

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

miks ihmeessä reeta on sun blogi lukijoiden tapaamisessa

Avatar

Kiitos neuvoista jotka jaoit listatessasi asioita joista et luovu! Tästä lähtien minä en luovu samaisesta deodorantista!

Avatar

Ai jestas, minä myös ostin sen 😀 Olen tykännyt!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä