Nanny

hiukset

Kauluspaita Sheinside (saatu)

Neule Cubus (saatu)

Hame New Yorker

Sukkahousut H&M

Kengät Click

cubus 035

Olin eilen pitkästä aikaa erilaisissa töissä, nimittäin lapsenvahtina! Ryhdyin 18 -vuotiaana hoitamaan erään perheen kahta pientä lasta 1-2 kertaa viikossa ja käyn silloin tällöin edelleen vahtimassa heitä, vaikka toinen onkin jo toisella luokalla ja pienempi eskarissa. Hämmennyin ihan hirveästi kun menin ovesta sisään, ei ne olekkaan vaan mun lapset kun kasvaa niin nopeasti, kyllä näköjään nämä muutkin lapset kasvaa raketin nopeudella! 😀 Oli aivan ihanaa nähdä lapsia näin pitkän tauon jälkeen, kuten myös perheen vanhempia. Mulla kävi kyllä aivan mahtava tuuri silloin 18 -vuotiaana kun löysin niin mahtavan perheen ja ihanat lapset, joita kävin mielelläni hoitamassa ja sain sitten ylimääräistä rahaa, joka itseasiassa ei edes mennyt baariin, vaan ruokaostoksiin ja myöhemmin sitten vauvahankintoihin. Maha pystyssä kävin sitkeästi töissä ja kieltämättä ikävöin tuota aikaa! Edelleen tunsin olevani kuin kotonani kun lasten mentyä nukkumaan löhöilin sohvalla katsomassa Kumman kaata vielä hetken ennen kuin vanhemmat tulivat kotiin. Old habits die hard.

cubus 036

Ihanaa lauantaita kaikille, pitäkää hauska viikonloppu! 🙂

Kommentit

9 kommenttia
Avatar

Minä olen 18-vuotias ja olen tehnyt lastenhoitajan töitä useissa eri perheissä parin vuoden ajan, ja nyt olen saanut kaksi mukavaa vakkaripaikkaa 🙂 juuri täksi päiväksi piti mennä taas töihin, mutta keikka peruuntuikin, mutta sen sijaan näin viime yönä unta että olin teillä yö-lapsenvahtina, nomppua hoitamassa! Tosi outoa, sillä nään harvoin selkeitä unia jotka muistan, mutta tämä uni oli todella yksityiskohtainen ja muistan sen kokonaan.

Meillä on tällä hetkellä avokin kanssa yritys meneillään, ja mietityttääkin miten lapsenvahti hommien käy sitten kun raskaudun ja myöhemmin oman lapsen kanssa, mutta mukava lukea että sinäkin olet voinut jatkaa työssäsi lastenhoitajana 🙂

Avatar

Ihana asu! 🙂

Mukavaa viikonloppua sinullekkin.

Mä haluaisin kysyä sulta siitä ömn ”vauvan vuosi” jutusta. Eli meinaan siis sitä mikä teistä ja Avasta tehtiin kaksplus lehdessä. Koskahan siihen voi hakea mukaan seuraavan kerran? 🙂

Alkoi kiinnostamaan tänään kun perehdyin lehteen paremmin ja nyt on raskaus ihan alussa eli la marraskuun puolella. 🙂

Avatar

Viimisen kuvan ilme on syötävän suloinen! <3

"KUMMITÄTI!" (sormella osoittaen 😉 t. kummityttösi <3

Emilia Huttunen

<3 <3 <3 <3

Avatar

Ite oon 15v tyttö ja käyn leikkimässä suunnilleen 3 kertaa viikossa naapurissa asuvien 4 ja 2 vuotiaiden tyttöjen ja 10kk ikäsen pojan kanssa, välillä myös hoitamassa jos vanhemmilla jotain menoa 🙂 oon käyny sillä jo kohta 4 vuotta joten ymmärrän hyvin että ikävöit tätä hommaa välillä 😀

Avatar

Ihana asu, varsinkin tuo sydänpaita!

Avatar

Ihanat vaatteet! Jaksaispa itekki joskus pukeutua nätisti 🙂 tai osaispa 😀

Avatar

Olen nyt jonkun aikaa epäsäännöllisen säännöllisesti lukenut blogiasi (ekan kerran t-i-e-t-y-s-t-i ”Erilaiset äidit” – jakson seurauksena 😉 ) ja nyt on ihan pakko kommentoida, sillä itsekin eilen nautin piii-iitkästä aikaa täyin siemauksin ”Kumman Kaa”-sarjan laatuhuumorista, oli jopa pakko jatkaa jaksojen katsomista nettitv:stäkin 😉 Kuitenkin, kirjoitat ihailtavan avoimesti niin elämän iloista kuin haasteistakin!

Tsemppiä alkavaan kevääseen!

Ps. Vanhoista töistä puolestaan tuli mieleen, että minulle tuli nostalginen fiilis Muumimaailmapostauksestasi, sillä lapsuus-nuoruudessani näyttelin laaksossa ”pikkuihmisiä” eli Pikku-Myytä yms, ja muistan HYVIN ylionnelliset lapset halailemassa yhteiskuvissa, osa jopa halusi lahjoittaa muumitikkarinsa hahmoille – ja se jo on paljon se 😉

Avatar

Toi sun sydänpaita on IHANA! oon sitä jo katsonutkin pidempään, mutta haluisin tietää että millainen laatu ja materiaali on sun mielestä? Kannattaako tilata 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä