Aurinkoinen lauantai

synde 001

synde 007

Takki Kirppis

Huivi Zara

Kengät Tinttu.com (saatu)

synde 010

synde 017

synde 019

synde 025

Ihanaa kun tulee kevät -hypetystä tulossa, joten sulje silmäsi, jos olet siihen kyllästynyt! Väsymyksestä huolimatta olen koko ajan niin paljon paremmalla tuulella kun aurinko on palannut pitkältä lomaltaan, pakkaset katoavat koko ajan vauhdikkaammin, lumi sulaa pois, teitä harjataan kesäkuntoon ja linnut laulavat aamuisin. Päivät pitenevät ja valo lisääntyy, talvimasis katoaa ja ihokin voi paremmin. Kevät kevät kevät jee! Ilmassa tuoksuu valitettavasti lunten alta sulava koirankakka, mutta sekään ei saa vietyä iloa kevään ja sitä myötä kesän lähestymisestä. Mitä kevään merkkejä te olette bongailleet? Missä kuussa yleensä tulee leskenlehdet, muistaako joku?

Kommentit

19 kommenttia
Avatar

Ei hyvänen aika mitä koirafaneja täällä ihan järkyttyneinä ku mainitseeki sanan koirankakka..

Ava on kyllä sulonen! 🙂

Avatar

Ihan vain tiedokses et ei se sulava koirankakka haise pelkästään. Maa sulaa ja sieltä tulee kaiken maailman hajuja esiin. Ei oo tainnu koulussa iha kaikki opinnot menny muistiin ku pelkkää koirankakkaa syytät kevään hajuista.

Emilia Huttunen

:DDDDDDD

Avatar

Emilia puhuikin sulavasta koirankakasta;) tsih 😀 taivutetaanko tuo muuten oikeesti että lunten? :O ”lunten alta sulava koirankakka”

Avatar

Lumen.

Avatar

lumien

Avatar

Hahah sain taas hyvät naurut tosta kommentista :Dd

Avatar

:D:D:D ahahaha, kevät on antanut näköjään myös idiooteille aivan uutta energiaa jakaa omia aivopierujaan. No piristipä ainakin iltaa, kun joku jaksaa siitäkin ottaa hiekkaa pimppiin että miltä tuolla ulkona tuoksuu.

Avatar

Huoh

Avatar

:’DDDDDDDDD

Avatar

Ei tässä nyt varmaan ole kyse siitä mitä koulussa on opittu, kun se on tosi asia että se koirankakka on aika vahva haju tuolta lumen ja muun alta vaikka kuinka kaikki muukin haisis 😀 Jessus sentään..

Avatar

Oi että, Ava kyllä muistuttaa kasvaessaan yhä enemmän ja enemmän Topiasta 🙂 Itse olen myös nainen josta tuli ihan isänsä näköinen 🙂

Avatar

Voi kuin iso Avasta on jo tullu! Suloinen. 🙂 Mä olin jo niin ilonen kevään tulosta, mut tuo typerä lumisade tuli ja pilas kaiken, äh. Ja niin, mä bongailin pajunkissoja!

Avatar

Mieluummin koirankakka kuin ihmisten heittelemät rumat roskat jotka eivät maadu vuosiin. Eikä se koirankakka maassa ole koiran, vaan tyhmän omistajan vika kun ei noki jätöksiä.

Avatar

Onko joku väittänyt muuta? 😀 Huohhh

Avatar

Eikös leskenlehtiä yleensä keräillä äitienpäivän tienoilla? Tähän toki riippuu korkeusaste millä asuu, mutta keski-suomessa niitä taitaa siinä huhtikuun lopuilla ilmestyä tienreunoille.

Avatar

Aivan ihana tuo takki ! Niin söpö ! 🙂

Avatar

Mäkin olin eilen vielä innoissani keväästä, tänään en enää kun tuolla ulkona tulee lunta 😐

Avatar

Ihanat vaatteet Avalla. 🙂 Oikea pikku-prinsessa <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä