The birthday

Täytän tässä kuussa 22 vuotta ja halusin juhlia kunnolla tuplalukua, sillä olen viettänyt kaksi syntymäpäivää jo raskausmasun kanssa. Tätä merkkipaalua olen odottanut, kuten ehkä huomasittekin kun aloin teiltä jo ajat sitten kysellä mielipiteitä synttärimekoista. Syykin tähän odotukseen ja pariin vihjaukseen paljastuu nyt!

Alkaessani miettiä synttäreitäni, ensimmäinen ajatus koski sitä, kenen kanssa sen haluan viettää. Minulla on paljon ystäviä, lapsellisia (heh) ja lapsettomia sekä läheinen suku, joiden kaikkien kanssa mielellään juhlistaisin synttäreitäni. Aloin kuitenkin pohtia, että luonnollisimmalta ajatukselta tuntuisi viettää tätä päivää niiden ihmisten kanssa, joiden kanssa olen vuorovaikutuksessa päivittäin ja joiden ansiosta olen päässyt blogini kanssa tähän asemaan, josta nyt niin nautin. Eli tietenkin teidän lukijoiden! Pakatkaa siis kimpsut ja kampsut, merkatkaa päivä kalenteriin, varatkaa mahdolliset junaliput ja saapukaa 22.3. Turkuun pitämään hauskaa synttäribileiden merkissä!

Nopeat syö hitaat, mutta paikkoja on aika paljon ja niitä voi alkaa varata itselleen ja aveceilleen laittamalla viestiä osoitteeseen mutsisonblogi(a)gmail.com. Laitathan sähköpostin aiheeksi ”Synttäribileet”, jotta tunnistan kaikki ilmottautumiset. Kuittaan viestin kun olen lisännyt nimesi listaan! Tule siis yksin tai porukalla ja tee synttäreistäni ikimuistoiset! 🙂

cubus 036

Lisää infoa tulevasta illasta myöhemmin! 😉

Kommentit

15 kommenttia
Avatar

Koska synttäreistä tulee lisää infoa että osaisi suunnitella?

Avatar

Voi harmi, että olen niin viimeisilläni raskaana (toivottavasti kyseisenä ajankohtana jo jakautunut) että en pääse, olisi ollut ihan huikean kivaa päästä juhlimaan sun kanssa, vaikutat tosi mukavalta ihmiseltä 🙂

Avatar

Onko pakko olla täysi-ikäinen? 🙂 T. Tuolloin reilu viikon vajaa 18-vuotias…

Avatar

Hups, en huomannut paikkana olevan The Monkey 😀

Avatar

Voi harmi kun niin ”kaukana” :/ asuisin lähempänä niin varmasti tulisin!

Avatar

Onko tonne joku ikäraja?

Emilia Huttunen

18 ku on baari :/

Avatar

Millä aikataululla ehdit vastaan sposteihin? Sellanen paniikki-into-tärinä että tuliko se perille 😀

Avatar

Samaa kysyisin minäkin että kuinka nopsasti vastaat spostiin? 🙂 varmaan tullut satoja halukkaita 🙂

Emilia Huttunen

Yritän vastata mahdollisimman pian, vielä on paljon tilaa joten kaikki ovat päässeet mukaan!

Avatar

Mikä ikäraja? The Monkeyn sivuilla lukee että viikonloppuisin k20…

Emilia Huttunen

18!

Avatar

Kiitos nopsasta vastauksesta! 🙂 Täältä saattaisi kaksi bailaajaa ilmoittautua! 😉 täytyy nyt miettiä, matkaa niin hurjan paljon sinne. :/

Avatar

Toi kuva on niin hauska! 😀 Kui muikee ilme! Tuli niiiin hymy huulille ku näin ton! En ees tiiä miten nyt tästä niin piristyin, mut piristyimpä kuitenkin!

Avatar

Äääh oon vasta 15 vuotias 😀 mut kaikki jotka ootte menos nii pitäkää hauskaa! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä