Petollinen pinta

lapset 124

lapset 127

lapset 138

lapset 145

Kommentit

34 kommenttia
Avatar

Voi mikä pieni söpöläinen. 😀 Kunnon tuhannen ilmeen pikkuinen. <3

Avatar

:’D IHANA !

Avatar

Oioi, loistava! Jaksamisia teille ♡

Avatar

Voi ei 😀 ihana Nomppu mutta tsemppiä teille valvomiseen ♥

Avatar

Pahoin pelkään, että toi valvottaminen ei ajan kanssa ohi mene. Poika on oppinut rikkinäisen unirytmin ja se ei ilman jonkinlaista unikoulua jossain vaiheessa ohi mene. Meinaan voin sanoa, et samalla tavalla öitä valvottava neljä vuotias lapsi ei varmaan kauheen kiva ois.

Avatar

Meillä täyttää poika ihan just neljä vuotta ja nyt ehkä viimisen kuukauden aikana on oppinu nukkumaan yöt silleen että herää 0-3 kertaa aikasempien 5-10 sijaan (: eli toivoa on 😀

Avatar

Moi Emilia! Oletko kokeillut rauhoittaisiko White Noise -kohina Nomppua öisin nukahtamaan kun hän herää? Youtubesta löytyy jopa 8-10 tunnin mittaisia kohinaäänitteitä. Kuulostavat kullä omaan korvaan kummallisilta mutta voivat tepsiä vauvoihin hieman samaan tapaan kuin esim imurin tai liesituulettimen hurina. Jaksamisia sinulle!

Avatar

Tsemppiä Emilia <3 Koita saada levättyä, vaikka hurmuri valvottaakin. 🙂

Avatar

Heh, ihana 😀

Avatar

ohhh kui söpöliini :333;3;3;3;3;3:3:3

Avatar

IHANA! <3 :DD ja jaksamisia sulle! 🙂

Avatar

Nyt täytyy kommentoida: paras blogipostaus minkä oon koskaan lukenut!! Tilanne sinänsä ei oo kauheen hauska, mutta ihana, että osaat kuitenkin löytää siitä edes himpun verran huumoria. 🙂 Moni varmasti voi samaistua tuohon väsymykseen, toki teillä se on kyllä kestänyt mahdottoman kauan. Jaksamisia! 🙂

Avatar

Voi voi näitä kaikkitietäviä!

Kyllä Nomppu voi varmasti nukkua kunnon öitä heräämättä myöhemmin! Eli en nyt ihan lähtisi selittämään ettei niin kävisi!

Kokemuksella puhuu tämä äiti! Oma poika nukkui öitä lähes yksi vuotiaaksi 15min-1h välein heräillen ja nykyään nukkuu kokonaisia öitä 1v1kk eli ei paniikkia ja sulje silmät noilta ikäviltä kommenteilta 🙂

Avatar

Ei kukaan varmaan halua tosissaan päteä Emilialle vaan vilpittömästi auttaa kun huomaa että asia vetää hänet piippuun ja mieltäkin matalaksi välillä (itkeskelyt). Kovin hyviä neuvoja on vaikea antaa kun ei riittävästi tiedä miten nää Nompun nukkumaanmeno- ja unikuviot menee. Vauvat on nukkumisasioissa tosi erilaisia ja kaikkiin ei tietty unikoulut yms tepsi.

Täällä kommenteissahan vinkattiin Emiliaa refluksitaudin mahdollisuudestakin aikaisemmin ja sitä hän sitten lähtikin selvittämään.

Avatar

Voi 🙂 Söpö 😀

Mul kans on kokemusta valvomisesta ja huonosti nukkuvasta vaavista. Ei kyl menny ohi itestään ajan kanssa vaan puolitoista vuotiaanakin valvotti paljon. Nyt vasta oppinu 2,3vuotiaana nukkumaan kun vähäsen voi asiasta neuvotella.

Toimisin kyllä toisin jos oisin tienny, että valvottaa 2vuotiaaksi. Suosittelen unikoulua, on meinaan opittu tapa toi valvominen eikä siitä oo helppoo vaavin luopua koska se luulee, että se on normaalia.

Voimia teille 😀

Avatar

Oi toi vika kuva <3 😀

Avatar

Oletteko kokeilleet vyöhyketerapiaa? Ja mitä teette kun Nomppu herää? Annatteko maitoa, tuttia..? Kaikista paras olisi kun jaksaisi vain pitää vauvan omassa sängyssä ja silitellä/laulaa uneen.. Näin vauva tottuu siihen että on turvallista nukahtaa omaan sänkyyn. Tietysti jos huutaa monta tuntia, syli on helpompi..

Avatar

Ihana pieni mies<3! Jaksamisia öihin!<3 Ja hauska tuo viimeinen kuva ;D

Avatar

Mä oon sanonut monesti että kun on näin pieni vauva niin mun mielestä saa hyvällä omatunnolla mennä sieltä mistä aita on matalin. Oman jaksamisen mukaan se unikoulu varmasti olis poikaa mutta se on myös kuuleman mukaan aika rankkaa! Tsemppiä väsymykseen! Ja tohon white noise hommaan vielä että mä huomasin meidän vauvan kohdalla myös hiustenkuivaajan toimivan! 😀

Avatar

Suosittelen myös hakemaan apua nukkumisasiaan asap, turhaa odotella enää,voimat eivät pääse palautumaan, jos ei saa koskaan nukkua, sitä on ihan zombina, lasten turvallisuuskin siinä alkaa sitten jo olla kyseessä, väsynyt äiti kun ei ole ihan niitä skarpimpia, nm. kokemusta on….

Avatar

Pakko kommentoida, että meillä oli tuollaista aivan samanlaista 8kk asti. Olin aivan tosi väsynyt, ei sitä enää edes osaa sanoin kuvailla. Olin myös tosi kärttynen, aamusin hyvä että jaksoi olla iloinen tuosta ihanasta lapsosesta, kun olin niin väsynyt. Meillä auttoi se, että lopetin kuin seinään yöimetyksen, siirrettiin poika omaan pinnikseen ja jos pärähteli itkemään yöllä niin käytiin rauhottelemassa silittämällä rintakehästä, heti kun rauhotti takas sänkyyn. Noin 3 yössä poika tajus, ettei minkäänlaista palvelua ole luvassa ja yöt parani huomattavasti. Eli me vaan päätettiin, että enää vauvaa EI oteta syliin öisin, eikä tarjota mitään ns. palvelua hälle. Toki otetiin syliin jos itki täysillä, mutta heti alas omaan sänkyyn kun rauhottu. Nyt Nomppu alkaa olemaan sen ikäinen, että unikoulua voisi pikku hiljaa alkaa miettimään. Minä en raaskinut vielä ihan 6kk ikäisenä, meillä unikoulu hieman alle 8kk oli hyvä ikä, koska poika oli tuolloin selkeesti valmis itsekin luopumaan yösyömisestä.

Kovasti jaksamisia, voin kuvitella olosi. Tuossa 6kk kieppeillä nimittäin alkaa äipätkin jo väsymään, puoli vuotta huonoja öitä alkaa käymään jo hermoille ja kehosta on poistunut viimisetkin hormonit yms.

Avatar

Ja pitää vielä lisätä, että nykyään meillä nukutaan 11h putkeen ilman keskeytyksiä. Joten kyllä ne unet siitä paranee, usko pois 🙂

Avatar

voi ei :’D mutta ”lohdutukseksi” sulle tuohon päikkärin ovea päin -kävelyyn: oon kärsinyt myös itse (stressin takia) uniongelmista viime aikoina. Kävin äsken väsyneenä kaupassa, ja maksettuani ostokset lähdin kävelemään kassalta pois kaupan ostoskori kädessä.. liukuovien luona myyjä sitten huikkasi että meinasitko viedä korin kotiin asti! en oikein tiiä oisko pitänyt itkee vai nauraa 😀

Avatar

Kuinka pitkään olet imettänyt? Itellä 4kk ikäne poika. Ja millään ei mieli anna lopettaa imetystä, vaikka tuttipullo kelpaa tosi hyvin.

Avatar

Miksi 4kk vauvan imetys pitäisi lopettaa, jos et halua? Tiedäthän, että Suomessa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoin suosittelee imetystä vähintään vuoden ikäiseksi asti ja Maailman terveysjärjestö jopa vähintään kaksivuotiaaksi asti? Voisit siis hyvinkin imettää vaikka vielä 1v4kk ikäistä lastasi, jos molemmat niin haluaisitte. En nyt sano, että sinun tai kenenkään muunkaan pitää imettää niin kauan tai että kenenkään yleensäkään pitää imettää. Ihmettelen vain, että miksi vauvan imetys pitäisi lopettaa, jos oma pää sanoo, että haluaisi jatkaa? Ei kai se niinkään ole, että pullo on normi ja imeytetään vain, jos vaiva ei pulloa huoli? Tottakai voit imettää 4kk vauvaasi, jos pääsi käskee jatkaa.

Avatar

Tsemppiä Toooosi paljon!!! viime syksy meni ihan sumussa. Meillä Aaron 6kk päätti yhtäkkiä et hänhän ei yöllä nuku.. Neuvolasta laittovat jo lastenlääkärille yms koska lapsikin rupes olemaan niin väsynyt siihen. mitään selittävää syytä ei löytynyt. neuvolatäti vihjas 8kk nlassa et miten ois et jätettäs yö syötöt pois. Ensin aatttelin et en kyllä jaksa, mut mies tsemppas ja niin me yks yö vaan päätettiin et maitoa ei tuu. silitin ja lauloin huudon läpi. Seuraavaa yötä ootin ihan kauhulla mut kaskummaa, ei huuta ei valvomisia. tutti välillä suuhun. Nyt nukuttu 2kk Täysiä öitä!

Avatar

Hauska postaus!! Nuo kuvat ja tekstit sopii niiiin hyvin yhteen!

Avatar

Loistavasti toteutettu postaus,mutta jaksuja sinne teille. Hei onko se sinun Ginatricosta ostamasi musta luottomekkosi trikoota vai mitä materiaalia? Voisitko tehdä postauksen jossa eri kuvia/kuvakooste jossa sulla se mekko päällä 🙂 ? Niin näkisi mitä asusteita ja minkäväristä alaosaa yms olet yhdistänyt mekkoon.

Avatar

Siis maailman söpöin vauva!!!! <3

Avatar

Tää oli ihan huippu! Hieno homma että pystyt löytämään huumoria vaikka yöt menee valvoessa.

Tuntuu aika raskaalta lukea näitä kommentteja joissa on vaikka minkälaisia vinkkejä lapsen nukuttamiseen/rauhoittamiseen, itse veikkaan että eiköhän teillä ole jo kaikenlaisia keinoja kokeiltu. Mutta toivottavasti edes osa neuvoista on ollut hyödyksi 🙂

Avatar

Haha huippu!! xd

Avatar

Ihana! ♥

Avatar

Oivoii ! Aaaivan mahtava :”D Lisää tälläsiä sarjakuvia ! 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä