SS14 – Kevättä kohti!

Tai no, oikeastaan kevät on jo täällä, koska on maaliskuu, joten olen auttamattoman myöhässä. Kummallakaan meidän lapsista ei ole vielä välikausivaatteita ja sisävaatteistakin on pulaa. Sinällään vähän kurjempi juttu, koska meillä alkaa nyt sunnuntaina tämä remontti ja penniä venytetään urakalla. Olenkin nyt yrittänyt etsiä sitten lapsille vaatekaapin täytettä edullisesti, mutta kunnolliset välikausivarusteet on niin tärkeä juttu etenkin Avalle, että laadun pitää kyllä olla riittävää.

571018_F_03

Valikoimia tutkaillessa esiin ovat nousseet yllänäkyvät haalarit. Halutaan tänä vuonna haalari, eikä enää housuja ja takkia, koska kuivaksi opettelevan taaperon kanssa haalari on kätevämpi. Meillä ei ole ollut minkään noiden merkkien haalaria aiemmin, joten jos teillä on jotain kokemusta niin valaiskaa! 🙂 En tiedä oikeasti yhtään, minkä Avalle hankkisin. Kappahlin haalari on selkeästi edullisin ja olen kuullut niistä paljon hyvää, mutta Reiman kestävyys on niin ylistetty, että sitä on vaikea vastustaa. Polarn o Pyretin haalareista en tiedäkkään mitään, mutta ne vaikuttavat hyviltä. Nompulle menee onneksi Avan vanha haalari, niin säästetään siinä ainakin rahaa.

Vk-varustuksen lisäksi kummankin lapsen vaatekaappi kaipaa täytettä. Avalle pitäisi ostaa 104 senttistä ja Nompulle 80 senttistä. 98cm ja 74cm menevät kyllä edelleen hyvin, mutta etenkin Avankin vaatteissa kulutus on niin kova, että lisää tarvitaan ja taitaa olla parempi ostaa isompaa, jotta se menee pidempään, taas sitä rahaa säästämässä, heh. Onneksi on taas kevät ja lastenvaatteissa on paljon ihania kirkkaita sävyjä, syksyn värit on mun makuun vähän synkät.

593640_F_01

229260_F_01

Kappahl

image_view (1)

image_view (2)

Polarn o PyretS0000007061112_F_W22_20131129125823

S0000007045491_F_W22_20130919131158

Lindex

Kuvakaappaukset

kevät

Zara

Kokosin kollaaseihin kauden lempparikuteitani Avalle ja Nompulle ja iski kyllä hirveä materialismihinku kun näitä selaili. Voi kun nyt saisi tämän remontin hoidettua nopeasti, että pääsisi sitten stressaamatta täydentämään lasten vaatekaappeja. Juuri tällä hetkellä istun sohvalla kirjottelemassa ja tuijotan kaivaten ulkona paistavaa aurinkoa ja mietin vaan, miten ihanaa olisi saada pukea jo lapset kevät/kesävaatteisiin. Lindex, Kappahl, Polarn o Pyret ja Zara ovat ne meidän yleisimmät vaatekaupat, sillä niistä aina löytyy meidän näköistä vaatetta, joten luonnollisesti tulee aina selattua heidän valikoimiaan. Moni kehuu hirveästi Nextiä, mutta jotenkin mä en ehkä sitten osaa käyttää sitä sivustoa, tai sitten en vain oikeasti löydä sieltä ikinä mitään.

Ja nyt mä en oikeasti edes tiedä mistä höpisen, koska olen niin sekaisin! Kävin eilen ostamassa sitä melatoniinia ja sen avulla sain kyllä vähän nukuttua, kunnes se vaikutus katosi, mutta pitänee pyytää lääkäriltä jotain vahvempaa. Topias on lasten kanssa meidän mammalla, joten mä lähden nyt sulkemaan sälekaihtimet ja meen päikkäreille ja illalla Nomppu menee (taas :<) yökylään ja toivottavasti nukun melatoniinin kanssa taas vähän unta varastoon ensi viikkoa varten. Mutta kyllä me nyt mennään pyytämään sitä sairaalan unikoulua viimeistään ensi viikolla. Ei tästä tuu mitään, tän piti olla kevätvaatepostaus, mutta en pysty keskittymään mihinkään muuhun kuin tähän väsymykseen, anteeksi! Ja isoisoiso kiitos teille kaikille rohkaisevista kommenteista edelliseen postaukseen. Mä aina yllätyn uudestaan ja uudestaan siitä, miten ihania tyyppejä te kaikki olette <3 Olen tosi pahoillani kun mulla on taas niin paljon kommentteja vastaamatta, mulla ei vaan ole nyt voimia siihen 🙁 jokainen kommentti on silti mulle aivan yhtä tärkeä kun aina ja ne ilahduttaa mun päivää ja saa mut tuntemaan oloni paremmaksi ja toivon, että teillä riittää ymmärrys ja kärsivällisyys nyt tässä tilanteessa. Olen vastaillut pikkuhiljaa vanhempiin kommentteihin ja vastaan kyllä loppujenlopuksi kaikkiin, mutta ne joutuvat nyt odottamaan sitä, että me ruvetaan saamaan unta.

Tämä postaus otti nyt taas niin ”yllättävän” suunnan, että ehkä mä menen vaan suosiolla sinne päikkäreille kun on mahdollisuus! Oon niin onnellinen, että purkauduin tästä mun väsymyksestä, koska heti kun tunnustin, etten vaan jaksa enää niin apua alettiin tarjoamaan ovista ja ikkunoista. Kiitos kaikki <3

Kyllä tää blogin laatu taas nousee kohisten kun selvitään pahimmasta, koittakaa kestää!

Kommentit

35 kommenttia
Avatar

Mä olen seuraillut 4- ja 5-vuotiaiden käytössä tätä Name itin softshelliä ja aika huono näyttäisi olevan… Varmaan pitää hyvin vettä jne, mutta lika tarttuu turhankin hyvin ja pyllyt on ihan mustana. Ei kiva.

Avatar

Melatoniinilla menee hetki ennen ku alkaa kunnolla vaikuttamaan 🙂 mieskin syö sitä ja on alkanut pikku hiljaa nukkumaan paremmin.

Avatar

Hei nainen, älä huolehi mistään blogin laadusta nyt! Ainakin omasta mielestäni on parempi kuulla mitä teillä OIKEASTI elämässä on meneillään, koska huonoja aikoja on kaikilla joskus. Olisi karua lukea vuosia siitä, kuinka perheellänne ei olisi yhtään huonoa päivääkään. En tarkoita, että toivoisin että asiat olisi huonosti, vaan toivon juuri että olet rehellinen oma itsesi, vahva nainen ja loistava äiti. Sinulla olisi mahdollisuus lässyttää jatkuvasti siitä kuinka kaikki on niin ruusuista, mutta kiitos siitä, ettet niin tee! Mielestäni blogia on nyt itseasiassa mukavampi lukea ja mielipiteeni sinustakin on muuttunut.

Toivon, että vielä jonain päivänä olisin yhtä hyvä ja vahva äiti omille lapsilleni. Oot huikea nainen! 🙂

Avatar

Mä voin suositellal polarn 0′ pyrettiä ihan huoletta, meillä on nyt 3 muksulla ollut sitä välikausivaatteissa ja talvihaalareissa ja ON KESTÄVÄ! Tytöllä mahtui sama talvihaalari jo toista vuotta ja polvissa ja pepussa ei näy mitään kulumaa ja on pesty vaan 1 kerran. Eli likakin lähtee pois vain vähän pyyhkäisemällä. Mä tykkään ja on ihan huiput.

Avatar

Meillä oli toi Kappahlin haalari viime syksynä kun lapsukainen konttasi/opetteli kävelemään ja ei voi kun kehua! 🙂 Se päällä könyttin millon missäkin kuralätäköistä asfalttiin ja puku on edelleen kuin uusi. 😀 Siinä puvussa hinta-laatusuhde on aivan loistava! Mä ostaessa vielä aattelin että otetaan nyt tää kun on edullinen, että ennemmin tuhoaa konttaillessa ”huonon” puvun, mutta toisin kävi. 😀 Mä en itse tykkää Reiman ja Popin vaatteista ollenkaan. Reima ainakin on meidän laiheliinin päällä ihan omituinen puolijoukkueteltta ja Popin haalarit ei muuten iske. Täksi kevääksi ostettiinkin Molon puku ja saa nähdä onko se tuon Kappahlin ”halpiksen” veroinen, hintaa ainakin oli tuplat joten oletan sen kestävän ihan hyvin ja kokemukset Molon talvikamoista on ainakin oikein hyvät. 😀

Avatar

Kappahl! Siihen oon minä nyt ainakin rakastunut! Kestää mun mielestä kovaakin kulutusta! 🙂

Avatar

Täältä pisteet kans kappahl haalarille! Oli viime keväänä molemmilla rymyäjillä ja hyvin kesti ja piti kuivana 🙂

Avatar

blogin laatu on kyllä tälläkin hetkellä erinomainen. ja kaikki kyllä ymmärtävät ettet nyt vastaa kommentteihin.

Avatar

Minulta pisteet myös Polarn O. Pyretille. Fleecevuorellinen kuorihaalari on ihan huippu ja pitkä aikainen, kun vuoren saa poiskin. Ja siitä voi ottaa kokoa isomman, kun käytössä on, koska vyötäröllä on hyvä kiristysmahdollisuus!

Avatar

Lucaksella oli viime keväänä ja syksynä Po.Pin haalari ja se oli ihan mahtava, pinta kesti kaiken! Vesilätäkössä istumisen, sorassa konttaamisen ja kierimisen, KAIKEN! Ja se oikeasti hylki likaa, se oli ihan mahtavaa 😀

Nyt ostettiin toi KappAhlin haalari (turkoosina, kun se Po.Pin haalari oli punainen ja halusin vaihtelua :D), kun KappAhlin haalareita on niin kovasti kehuttu. Hiukan siinä painoi hintakin, kun Po.Pin isomoien kuorihaalarit taitaa maksaa 119e (?) ja ton KappAhlin haalarin sai 50 eurolla alennuksen jälkeen (normaalihinta 64,95e). Jos KappAhlin haalari on susi, ostan taas ens kerralla Po.P:ia 🙂

Mulla on muuten ihan samat ”merkit” suosiossa 🙂

Avatar

Täällä liputetaan Popin puolesta! Reilu 2 v pojalla ollut sekä välikausi- että talvihaalarit sieltä ja menevät täysin moitteettomassa kunnossa vielä pikkuveljellekin. Helppo pitää puhtaana pyyhkimällä, täysin vedenpitävät, mutta hengittävät hyvin. Hintaa hieman enemmän, mutta olen kokenut ne niin laadukkaiksi että on kannattanut hankkia ne.

Voimia vauva-arkeen!

Avatar

Miksi mielestäsi haalari on parempi kuivaksi opettelevalle taaperolle?? Haalarihan on just hankala, jos joudut vaikka puistossa sitä riisumaan. Takki + housut on kätevämpi, jos pitää pissattaa äkkiä ulkona. Ja jos tulee vahinkoja, niin ei tarvitse pestä kuin housut eikä koko haalaria.

Popin haalarit ja ulkovaatteet on huippulaatua! Kestäviä ja jälleenmyyntiarvo loistava. Erityisesti suosittelen popin kurahousuja ja kuorihanskoja. Kuorihanskat kestää vedessä uittamisen eikä tarvitse erillisiä kurarukkasia.

Avatar

Mietin ihan samaa 😀 Helpompihan ne pelkät housut on riisua kuin koko haalari…vai?

Meillä on yhdet Popin kuorihousut. Löysin ne käytettynä Fb-kirppikseltä ja on muuten ihan kuin uudet. Loistavat. Pysyy ilman henkseleitäkin taaperon päällä.

Avatar

Itsellä kans polarn o pyretin välikausipuvusta vain positiivista kokemusta, todella kestävät! ticketin puvut on kans tosi hyviä! hyvin pitäävät vettä

Avatar

Molon puvut ovat kauniita, MUTTA kapeita. Niissä lahkeiden saaminen saappaan varren yli on vaikeaa.

Keskilinjan ”väärällä puolella” kulkevat vetoketjut tuovat vaatteisiin ilmettä, mutta ovat monelle lapselle vaikeita käyttää.

Avatar

Mitä toi SS14 tarkottaaa? XD

Avatar

spring&summer, vai :DD?

Avatar

Spring season 2014

Avatar

Kappahl ehdottomasti! Ei kulumaa ja pitää oikeesti vedenpitävyytensä! Aivan loistava hintalaatu suhde!!

Avatar

Mä ostan mahdollisimman paljon vaatteita kirppareilta 🙂

Avatar

Moi! 🙂 Tykkään tosi paljon sun blogista! Mietin tuota Nompun huonoa nukkumista… Voisiko sillä olla vaikutusta Nompun itkeskelyyn että olet yöllä/illalla koneella? Että hän heräilee ja itkeskelee sen vuoksi koska ikävöi sinua?

Itsellä tyttö (nyt 2,5 v) oli koliikkinen vauvana ja ensimmäisen vuoden tosi herkkäuninen. Tyttö heräsi helposti jos lähdin pois makuuhuoneesta (olin moneesti koneella) ”varmistamaan” että äiti pysyy lähellä… Nykyäänkin herää ja itkee jos en ole vieressä nukkumassa. Tyttö nukkuu meidän vieressä jatkettavassa sängyssä.

Auttaiskohan teidän nukkumiseen että tekisit vaan 1-5 postausta kuukaudessa jos oot tosi univelkainen nyt? Sit vasta kun nukkuminen sujuu niin postailisit enemmän? Nukkuminen ja sun jaksaminen on tärkeintä, ja Nomppukin on varmaan onnellinen ja koko perhe kun äiti jaksaa hyvin 🙂 Tsemppiä! Jos postailet harvemmin niin tuskin ketään haittaa, kunhan sun elämä on onnellista ja olo on hyvä 🙂

Avatar

Ihania vaatteita ja niin keväisen näköisiä minulla myös lastenvaate suosikkeja Zara ja Kappahl! Rakastan kaikkia kevät/kesä vaatteita ja kappahlin vaatteet on muutenkin melko edullisia! Haalareista suosikkini on myös nuot kappahlin ja polarn o. pyretin. Tosi kestäviä ja ei kulu kovinkaan helposti.

Avatar

Ulkovaateostoksille kannattaa ehdottomasti mennä stadiumiin! Meidän kokemuksellamme erinomainen laatu ja sopiva hinta. Kannatta katsastaa!

Takki ja housut puoltavat kevätvaatteissa paikkaansa, sillä lämpimällä ilmalla päiväkodissakin ollaan paidalla ja ulkohousuilla.

Avatar

Hurjasti voimia sinulle Emilia! Tiedän itsekin kokemuksella millaista arki vauvan kanssa väsyneenä on, joten toivon todella että saat univelkoja kurottua. Älä huoli blogisi laadusta, se on väsymyksestäsi huolimatta hyvää luettevaa 🙂

http://www.aideistaparahin.blogspot.fi

Avatar

Minä liputan Popin kuorivaatteille, ihan huippuja. Ja käy ihmeessä kurkkaamassa Pikku-Siilin tarjonta. Siellä voit säästää pitkän pennin vaatteista 🙂

Avatar

Käy ihmeessä kirppiksillä katsomassa ainakin sisävaatepuolta, josset vielä ole innustunut niin saatat yllättyä positiivisesti. Itsekin tein juuri huippulöytöjä tytölle 104cm, ihan perus nättiä ja hyvää paitaa 1-2e/kpl.

Avatar

Sulla oli noin viikko sitten instassa kuva, missä sun päällä oli mustavalkoraidallinen hame/mekko. Mistä se on? Aivan ihana!! En pysty laittaa instassa kommenttia, se aina heittää sen pois sieltä 🙁

Avatar

Ihania kollaaseja oot tehny! Mekää ei olla vielä ostettu välikausihaalaria, enkä oikeen tiiä minkä hankin. Oon käyny kattomassa Kappahlissa turkoosin väristä vkhaalaria ja se oli kiva kun aiemmin kaikki Limpun vaatteet on ollu tosi maanläheisen värisiä, niin haluan jotain vaihtelua 🙂

Avatar

Reimatecia ylistän minä!:)

Avatar

Kappahlin puku hajosi meillä polven saumoista ja hihansuista yksivuotiaallamme alle puolessa vuodessa, samoin kävi Kappahlin ulkohousuille neljävuotiaalla.

Reimatecin vatteet ovat mielestäni helposti puhdistettavia ja kestävät kuivauksen myös koneessa. Muutenkin olemme olleet tyytyväisiä Reimaan, mutta vähälumisena talvena toppapukuun tuli karheumaa enemmän kuin esim.Ticketin vaatteisiin.

Popin vaatteet ovat kestäneet hyvin kulutista, mutta lika pinttyy helpommin niihin kiinni verrattuna merkkeihin, jotka käyttävät liukaspintaisempia materiaaleja. Tämä tummuminen kannattaa huomioida etenkin, jos harkitsee vaaleita tai kirkkaita sävyjä.

Avatar

Meille ostettiin 1v3kk tytölle juuri tällainen.

http://nameit.com/Softshell/ni-mini-softshell,en_GB,sc.html softshell haalari siis käytössä.

Myyjä tuota kehui niin kovasti, kuulemma hänen lapsillaan ei tarvi kurapukua tuon kanssa edes pukea, että pitäisi kuraleikeissäkin kestää ja pesua ei kovin usein tarvi, kun kuivuttuaan lian voi vaan pyyhkiä pois. (näitä siis oli punaisiakin, mutta otin tuon farkun värisen joka vähän parempi lian suhteen) Käyttökokemuksia ei ole vasta kuin yhdeltä päivältä ja ainakin tytön liikkuminen sujui vaivatta ja ekat lätäkötkin kävi testaamassa ja kuivana pysyi vaatteet. Kestävyydestä ei ole mulla tietoa, mutta toivon että kestää edes tän kauden. Söpö tuo puku ainakin on 🙂 Tuohan on aika edullinen vkhaalariksi, kun hintaa alle 55€. Ainakin kun ite kaupassa kattelin vk vaatteita niin 100€ tuntui olevan aika yleinen hinta :/

Avatar

Popin ulkovaatteet on parhaat. Usko pois 🙂

Avatar

Jos remppa menossa ja siihenhän uppoo tosiaan rahaa niin ei muuta kun kirppareita kiertämään!!! Sieltä löytyy alle kouluikäisille todella hyväkuntoisia vaatteita! Kouluikäisille onkin sitten jo vaikeampi löytää, ovat sen verran kuluneita.

Ja kun vaatteiden käyttöikä kuitenkin pieni niin varmasti käyvät hyvin teidän lapsille. Ellet sitten ole jonkun merkin perään?

Eikä ne lapset traumoja saa vaikka collareissa olisi pieni reikä 😉 Tärkeämpi on satsata leikinkestäviin ulkovaatteisiin(Ava), mutta Noah-Michel ei ole vielä ns. ”kuluttavassa” iässä joten halvempi haalari toimii vallan mainiosti. Mikäli haluaa säästää rahaa…

Sitten siinä vaiheessa kun ovat kouluikäisiä niin kyllä saat kuule rahaa uppoamaan milloin mihinkin asiaan…säästä nyt kun voit 🙂

Avatar

Polarn o pyret aivan ehottomasti, käytettynä tai uutena 🙂 hoitomuksuilla kolmatta kierrosta käytössä olevat haalarit, ja ihan kuin uudet vieläkin! Ja samaa voi sanoa myös sisävaatteista, kestää käyttöä ja pesua huippuhyvin + vielä kivan ja siistin näköisiäkin 😉

Tosta melatoniinista sen verran, että se auttaa vain nukahtamiseen, ei pidä untaa siis ”yllä”, että siihen tarkoitukseen tarvitaan jotain toista lääkettä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä