Tätä saat kun tilaat Sheinsidelta

hiukset (2)

Synttäriasu edellisviikolta

Takki Gat Rimon

Mekko Sheinside (saatu)

Kengät Click

Kaulakoru Lindex

Rannekoru Glitter (saatu)

Laukku Cubus (saatu)

synde 078

Koska olen kovalla säästökuurilla remonttia varten, en ole vielä ehtinyt tilaamaan Sheinsidelta normikautta (lupasin aiemmin, että tilaan sieltä jotain jonkun toisen nimellä, jotta näen tuleeko paketit yhtä helposti, jos ei ole bloggaaja), mutta ajattelin kirjoitella nyt jotain laadusta sun muusta, kun monia se varmasti kiinnostaa.

synde 084

Sheinsidelta saamissani vaatteissa on koot olleet aina melko sopivia, sillä sivustoilla lukee aika hyvin senttimitat vaatteista. Jos arvot kumman koon ottaa, ota isompi, sillä koot ovat useammin aavistuksen nafteja, eivätkä ainakaan isompia kuin luulisi. Sisävaatteiden kohdalla koot ovat tosiaan pitäneet paikkaansa, mutta takkien kohdalla ottaisin jatkossa yhtä kokoa isomman, sillä ne ovat olleet aika niukkaa mitoitusta. Vaatteissa näkyy myös se, että siellä Kiinan ihmemaassa ihmiset ovat kai vähän lyhkäsempiä, sillä takeista on hihat ainakin mulle vähän liian lyhyitä ja kaksi saamaani mekkoa ovat todellisia vesirajamekkoja, kuten mammani aina sanoo.

Kuvissa päälläni näkyvä mekko on aivan ihana. Vastaa kokoaan, on todella mukava, näyttää hyvältä ja tykkään ihan kaikesta siinä! Mutta…… Se kuuluisa mutta. Voi johtua osittain siitäkin, että minulla on todella pitkä selkä suhteessa jalkoihin, mutta mekko on kyllä ihan nippanappa pepun peittävä. Monelle siis voi tuntua ihan normaalilta, mutta olen tottunut vähän pidempään helmaan, joten olen automaattisesti koko ajan nykimässä helmaa alemmas. Ei tosin ole kertaakaan vilahtanut mitään, sillä tuo mustavalkoraidallinen hameosuus on tollaista kovaa kangasta, joka pysyy muodossaan eikä nouse, mutta kyllä se voisi vähän pidempi olla.

Mulla ei ole ollut mitään valittamista Sheinsiden vaatteista. Pitäisi vaan aina mitata oikeasti ne senttimitat niin ei tuu yllätyksiä! Oon vähän laiska sen kanssa. Välillä tuntuu vähän hassulta kun vaatteista puuttuu merkkilappuja yms, mutta oletan sen johtuvan siitä, että ehkä siellä ostetaan isompien ketjujen ylijäämävarastoista vaatteita halvalla ja myydään niitä sitten eteenpäin? Mulle on tilaukset tulleet 2-3 viikossa, mikä on huomattavasti nopeammin kuin esimerkiksi H&M:lta, joka kuitenkin sijaitsee naapurimaassa ja tilauksia oon joutunut odottamaan pahimmillaan 4 kuukautta. Tilaukset on aina tulleet suoraan kotiovelle, mikä on suuri plussa! Mulle on aina soitettu kuljetuspalvelusta ja kysytty, koska olisin kotona, jotta he voivat toimittaa paketin.

Summasummarum, laadun perusteella suosittelen kyllä Sheinsidea, mutta muista jutuista en sitten osaa sanoa ennen kuin saan tehtyä sen ”valetilauksen”. Mun mielestä se on kuitenkin tosi kiva paikka meille, jotka haluamme pukeutua tyylikkäästi ja näyttävästi, mutta emme ole valmiita/kykeneviä maksamaan siitä ihan hurjia summia.

Ps. Sain edellisviikolla käydessäni lapsenvahtina tuon ihanan Gat Rimonin takin perheen äidiltä, koska se ei sopinut hänelle, mutta mulle se on aivan täydellinen ja siitä on tullut mun lemppari! Se onkin mun ensimmäinen rento JA siisti takki. Mulla ei ole ikinä ollut tuon tyylistä takkia, mitäs tykkäätte?

Kommentit

18 kommenttia
Avatar

Ihana takki, näyttää hemmetin hyvältä sulla! 😉

Avatar

Hynyile kuvissa!! Olet kaunis!♥

Avatar

Onko tuolta vaikea tilata? Mä en ainakaan osannut. 🙁

Avatar

Oletpa kaunis! Takki ja mekko ovat molemmat ihania. Onkin pitänyt pitkään tilata SheInsideltä jotain, ehkä meen nyt kurkkailemaan tota mekkoa 😀

Avatar

oot ihan mahtava bloggaaja ! heti ku aloin lukee ni sust tuli se lempparein 🙂 hei muute voisitko tehä sun treenaamisesta postauksen niiku et mitä teet salilla ja yms ?

Avatar

Mä ainaki saan sielt ihan helposti ja nopeesti kaiken mitä tilaat enkä tilaa bloginkautta 🙂 Ja itekki tykkään noista! oon tilannu sieltä 2 takkia ja ite ainaki tykkään! mut takeis kannattaa kattoo toi hihan pituus mitta koska ne on aika lyhyitä ne hihat…

Avatar

Aiotko säkin pyrkiä nyt syksyksi opiskelemaan niinkun nää sun blogiBFF:t? Kätilöksi ei oo kovin helppo päästä, joten kannattaisi varmaan koittaa jo tänä keväänä ja lykätä vaikka aloitusta vuodella jos niikseen. Kuitenkin, muuten voi mennä suunnitelmat vähän pipariksi jos kuvittelet pääseväsi ekalla yrittämällä opiskelemaan sittenkun haet. Vaikka eihän kätilökoulu mikään lääkis ole..

Emilia Huttunen

Mistäs nyt tuulee kun sulta tulee yleensä niin kivoja kommentteja 😀 Kiitos muuten siitä salaatinlehtitortillavinkistä 🙂

Avatar

No ei toi nyt varsinaisesti mikään perseilykommentti ollut, mitä nyt loppua kohden pääsi vähän rönsyilemään kaikki yleinen ärsytys mm. korkeakouluhakua kohtaan (pahoittelut). Ja musta on jotenkin hassua että teette (te on tässä sinä ja karo ja iina) kaiken samaan aikaan, sattumaa tai ei XD pointit oli vaan että 1. ootko miettiny hakee opiskelee 2. joku valitti just miten vaikee turkuun on päästä kätilöks opiskelee (3. vietän ite maailman paskinta välivuotta ja oisin niin halunnu päästä ekalla sisää)

Emilia Huttunen

Mä oon pyrkinyt kätilöksi siitä asti ku kirjotin ylioppilaaksi enkä oo päässy edes pääsykokeisiin 😀 Ja toivon et pääsisin kouluun 2016 syksyyn mennessä. En mä oo huomannut et me tehtäis asioita samaan aikaan XD enkä ees tienny et ne ois menos kouluun?

Avatar

Ai 😀 mistä kiikastaa, yo-papruista vai onko siinä jotain ennakkotehtäviä tms?

Mutta luin vähän aikaa sitten iinan blogista että se menee syksyllä opiskelee jos pääsee ja sama juttu karosta että ainakin hakee amkkiin 🙂 etkö lue niiden postauksia vai vaihdatteko kuulumisia niin paljon ettei koskaa tarvii 😀 ja oon muutenki pistäny merkille ku seuraan kaikkia kolmee blogii et paljon samaa tapahtuu aina samaan aikaan 😀

Emilia Huttunen

no oon tosiaan hakenut vuodesta 2011 asti mut tuskin pääsen vieläkään ja jos pääsenkin niin lykkäisin 😀 mä oon niin väsynyt koko ajan etten muista mitään, ei kannata kysellä multa 😀

Avatar

Moi! Ihana mekko, minkähän kokoinen toi sun päällä oleva on?

Avatar

Ihana toi mekko <3:) ja koko asukokonaisuus!!

Avatar

Mitä mieltä oot siitä että Karoliina polttaa nykyään?

Avatar

Miks Emilian pitäis olla siitä jotain mieltä?

Avatar

Multakaan ei onnistunut tilaus tuolt sivulta… Oon ihan uuno noiden nettitilausten kanssa mitkä tulee ulkomailta. Saisko ohjeita 🙂

Avatar

sama homma,kaipaisin ohjeita tuolta tilatessa. 🙂 Monet kerrat tehny mieli tilata..

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä