Äidille kuivat varpaat?

kuva (18)

Mulle on nyt muutaman kerran käynyt näin ja koska nyt on luvattu taas lisää lunta, tulin siihen tulokseen, että tarvitsen jotkut kevätkengät. Siis sellaiset kengät, jotka vähän pitäisi vettä ja joita käytetään sillon ku ei ole kuitenkaan ihan kumisaapassää. Etenkin jos pitää tarpoa loskassa, siinä ei kumisaappaat paljoa lämmitä. Mä en yhtään tiedä, mistä lähtisin etsimään, joten auttakaa! Mistä saisin hyvännäköiset, kosteutta pitävät, vähän lämpimät ja mukavat kengät? Sillaiset, jotka menisivät sitten hyvin myös taas syksyllä! Kaikenlisäksi saisivat vielä olla edullisetkin….. Laatu ja halpa hinta taitaa olla mahdoton yhtälö, mutta aina voi yrittää.

Kommentit

13 kommenttia
Avatar

Kenkien kohdalla kannattaa panostaa laatuun. Nahkakengät (aitoa nahkaa) jotka on kunnolla rasvattu ja huollettu pitää vettä ja varpaat kuivina, vaikka rämpisi viikonlopun suossa (kokeiltu on). Villasukat vielä jalkaan niin varmasti on kuivat ja lämpimät varpaat. 🙂

Avatar

Nyt on pakko vinkkaa! Alennukset kun on talvikengistä menossa, itse löysin Sorellit 50€ (normaalisti joku 150)!! Ei mitkään kovin kauniit ehkä, mutta maailman parhaan kengät just kurakeleille ja vitsit miten lämpimät! Niis on just se kumihässäkkä koko kengän ympärillä, mikä ei anna kengän kastuu ollenkaan. Ne kuulemma toimii jopa 30 asteen pakkasellakin lämmittäjinä. Aluks oli vähän totuttelemista kävelemään, ne kun on vähän semmoset monomaiset.. Mutta jos vaan löydät ni ehdottomasti suosittelen!:)

Avatar

Soreleilla kuljen minäkin jo toista talvea. Menee joka säähän, niin sulaan kuin pakkaseen. Meillä,on myös lapsilla omansa, eikä mitään moitittavaa näistä ole löytynyt.

Avatar

Mun luottokengät on maiharit, Varustelekasta tai jostain inttikamamyymälästä. Löytyy myös pieniä kokoja 🙂 Mulla on laskuvarjojääkärimaiharit nyt viidettä vuotta, edelleen ehjät. Eihän ne mitkään maailman kauneimmat kengät ole, mutta aika rock kuitenkin 🙂

Avatar

Suosittelen kurkkaamaan crocksin valikoimaa! 🙂

Avatar

Mäkin kyllä puhuisin crocksien puolesta! Meillä pojalla ollut koko talven ja ihan loistavat!!

Avatar

Mä ostin just itelleni goretex lenkkarit, pitää hyvin roiskeveden ja loskankosteudun. Olivat tarjiuksessa 60e, reebokit ja minusta hyvät jalassa. Kevyet ja kuitenkin lämpimät itse nimenomaan kysyin myyjältä kevät ja syksy kenkiä jotka pitää vettä eli kysele ihmeessä myyjiltä, eri paikkakunnilla voi olla eri tarjouksia!

Avatar

Mulla on sama ongelma joten käynkin täältä kattelemas vinkkejä 🙂

Avatar

Karon blogista päätellen oot tulossa sjoelle viikonloppuna JOTEN menkää käymässä halosessa, niin lämpimiä ja nättejä nahkasia maihareita alessa. ♥ kandee käydä 🙂 omanikin sieltä.

Avatar

Hei onko se sinun Ginatricosta ostamasi musta luottomekkosi trikoota vai mitä materiaalia? Voisitko tehdä postauksen jossa eri kuvia/kuvakooste jossa sulla se mekko päällä 🙂 ? Niin näkisi mitä asusteita ja minkäväristä alaosaa yms olet yhdistänyt mekkoon.

Avatar

Prismassa oli Tretorn merkkisiä lyhyvartisia ns. kumisaappaita, jotka ei kuitenkaan näytä kumppareilta, enemmänki sellaisilta ratsastus kengiltä. Niissä oli mun mielestä vielä joku vuorikin, mun täti oli ostanut sellaiset, oli ihan kivat. Hintaa oli n. 55 e. prismassa oli muitakin kiva näköisiä ”kumppareita”

Avatar

mä vedän pitkävartisilla converseilla ympärivuoden ja varpaat kastunu vaan sillon jos loskaa on yli nilkkojen mut ei muuten, mut ne ei kyllä oo iha lämpösimmästä päästä.. 😀 mut mä rakastan noita ylikaiken ja ne sopii hyvin kaiken vaatteen kanssa

Avatar

Crocsit on kans mun ehdotus, ostin omat talvicrocsit viime syksynä ja ovat kyllä parhaat syksy-talvi-kevät-kengät ikinä! Lämpimät, vedenpitävät ja kevyet, kuin ei olisi kenkiä ollenkaan jalassa 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä