Miljoona minua

IMG_9354

IMG_9363

Pipo Fight back

Aurinkolasit Ginatricot

Huivi Ginatricot

Takki Sheinside (saatu)

Paita H&M

Toppi H&M

Housut Me&I

Kengät Click

Laukku Kappahl

IMG_9373

IMG_9375

IMG_9378

IMG_9380

Tiedetään, tosi paljon samanlaisia kuvia minusta minusta minusta. Musta näistä kuvista vaan välittyy niin hyvin mun hyvä fiilis! Rakastan aurinkoa, alan varmaan itkemään jos viikonloppuna oikeasti tulee taas lunta. Jotenkin tuntuu, että kaikki huolet ja murheet on vettä ja aurinko kuivaa ne aina pois! Niin vapaa olo kun kävelee ympäriinsä maailman ihanimmassa kaupungissa, ihanassa säässä. Tänään lähdinkin kohti Seinäjokea ja istun juuri nyt bussissa, palailen sunnuntaina kera kuvien ja kuulumisten!

IMG_9397

IMG_9403

IMG_9407

Kuvat otti ihana Vilma, jonka kanssa meillä oli ihanaihana aurinkoinen päivä Turussa!

Kommentit

16 kommenttia
Avatar

Voisitko neuvotella miehesi kanssa, jos saisit vaikka yhden hänen harrastusilloistaan itsellesi? Olettehan te molemmat vanhempia, joilla mun mielestäni kuuluisi olla yhtäläinen oikeus mennä ja tehdä. Ensimmäiset kerrat ne aina on vaikeimpia lähteä, mutta kun makuun pääsee niin johan helpottaa! Tsemppiä sulle arkeesi! Kasvaahan ne lapsetkin ja viimeistään jossain vaiheessa pääset aikaa enemmän itsellesi ottamaan. Nythän voit jo alkaa haaveilla kaikesta mitä tekisit, sitä vartenhan ei tartte pois kotoa lähteä eikä ees pukea, mutta mieli siitä vaan paranee! 🙂

Avatar

Toi vimppa kuva on aikas bueno!

Avatar

Oon tavallaan kateellinen sulle kun sulla on elämää ”lapsiperhekuplan” ulkopuolellakin.. töitä, ystäviä ja menoja.

Musta tuntuu että olen jämähtänyt kotiin lasten 1v 10kk ja 5kk kanssa ja leikkipuistoonkin lähteminen tuntuu ylivoimaiselta. Puhumattakaan meikkaamisesta, farkkujen/rintaliivien pukemisesta tai ystävien näkemisestä.

Mieheni menee sitten minunkin edestä; harrastusta jokaiselle viikonpäivälle ja kavereita, pelireissuja, harrastusmatkoja..

En tiedä miksi kaikki tuntuu niin vaikealle vaikka lapset ovat helppoja. . 🙁

Anteeksi purkautumiseni, helpottaa vaan omaa oloa purkaa tätä jonnekin… Sulla on ihana perhe ja elämä, kaikkea hyvää teille ja nauti keväästä 🙂

– jenzi

Avatar

Joo mutta kyllä liika on liikaa..ei ole ainakaan tippaakaan huono itsetunto eikä ees omatunto näissä jutuissa 😉

Avatar

Upeita kuvia sinusta! Oot mielettömän kaunis, sulla on persoonalliset kasvot 🙂 ja mäkin niin rakastan kevättä, ihanaa mennä rattaidenkin kanssa ulkoilemaan kun voi taas nauttia ilmasta. Ja mäkin todella toivon, ettei mikään lumimyräkkä tuu pilaamaan tätä kevät fiilistä 😀

Avatar

Mitkä me&in pöksyt noi on? 😮

Avatar

Ihana asu, ihana tukka ja ennenkaikkea ihana sinä!! <3 Ja tuo vika kuva on mun ihan lemppari, ihan sika makee kuva!! 🙂

Avatar

Hei, onko sulla uusi väri hiuksissa? 🙂

Avatar

moi,oon ollu sairaana ja nyt oon tänään kattonu erilaiset äidit ohjelman ja sitä kautta löytäny sun blokin 🙂 oon kattonu sun blokin lattiasta kattoon.lukenu paljon sun postauksia ja kattonu kaikki videot.se on piristäny mun päivää ja sun bloki on PARAS <3

Avatar

Eihän tähän muuta voi sanoa kun VAU! Olet kertakaikkisen upea. Enkä tarkoita vain tässä postauksessa esiintyvissä kuvissa vaan kaikissa muissakin! Ja tämän kaiken lisäksi kirjoitat todella hyvin ja sinulla tuntuu olevan järki päässä. Toivon ettet murehtisi liikaa painoasi 🙁 olet mielestäni jo todella timmissä kunnossa, mutta kuitenkin sinulta löytyy myös naisellisia muotoja. Kaikkea hyvää sinulle ja koko perheellesi <3

Avatar

Hei onko tuolla nahkatakilla jokin tuotenimi, voisi käydä kattelees ja ehkä ostaa ;D jos niitä vielä on. On meinaan tosi kivan näköinen.

Avatar

Ihanan pirtsakoita kuvia! 🙂

Avatar

Asiasta kukkaruukkuin, katson tässä justiinsa uusintaa erilaisista äideistä, tuttu naama ruudussa :))

Avatar

Sä näytät kyllä upealta. Miten sä muuten oot treenannut sun reisiä, teetkö jotain jumppaliikkeitä vai ootko saanut kavennettua niitä vaan pelkällä hyötyliikunnalla ja oikein syömisellä? Kiitos jos viitsit vastata, itselläni reidet on yksi ongelmakohdista.

Avatar

En yleensä kommentoi mitään näihin juttuihin, mutta pakko sanoa että arvostan tosi paljon että sulla on fight backin pipo!

Avatar

Hyvät on kuvat ja kaunis olet! 🙂 Varsinkin noi sun hiukset on ihanat .) Oliko sulla missään vaiheessa synnytyksen jälkeen hirveää hiustenlähtöä?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä