Maailman paras poikaystävä

london1

National_Gallery_London_2013_March

tower-bridge-london-1

Sain Topiakselta synttärilahjaksi matkan Lontooseen! Oon niin innoissani, olin siellä 2010 keväällä ja siitä asti oon hinkunut takasin, nyt neljän vuoden jälkeen vihdoin pääsen! Pää oikein kuhisee kaikista paikoista, joissa pitää käydä ja mitä pitää nähdä ja näyttää Topiakselle. En malta odottaa!! 14.4. lähdetään kolmeksi päiväksi ihan kahdestaan. Toivottavasti We will rock you pyörii vielä, pakko nähdä!! Lontoon matkaajat, mitkä on teidän lempparipaikat sieltä? 

Kommentit

49 kommenttia
Avatar

Asun täällä Lontoossa ja pakko myöntää että aivan upeaa on ollut viimeiset puolitoista vuotta ja aina on jotain uutta tekemistä 🙂 we will rock you on ihan sairaan hyvä! London eyelle toinen ei niin traditional vaihtoehto on The Shard missä paasee hienoilla maisemilla nauttimaan afternoon teat, myöskin näkemisen arvoinen ja etukäteen tilattuna välttyy jonottamiselta! 🙂

Avatar

ihanaa <3

Avatar

Oon kateellinen =D aikoinaan en välittänyt koko maasta oikeastaan, mutta sitten vietin 6viikkoa Irlannissa ja niin alko Englantikin kiinnostaan 😀 Toivottavasti vielä joskus 🙂

Avatar

Mä oon niiiin happy, että pääsette reissuun! Lontoo on mun ehdoton lemppari, ihan best! Mä tykkään kohteliaista ihmisistä ja ilmapiiristä kaikkein eniten! Mun mielestä lontoo on kauniimpi kuin rooma ja letkeempi kuin amsterdam sekä huikeempi kuin reykjavik , mut yleensä ei kai aatella näin.

Avatar

Ei kyllä ole Lontoo kauniinpi, kuin Rooma! 😉

Avatar

Se rooma on musta niiin huikea, kuin suuri ulkoilmamuseo, että siihen turtui. Lopuksi alkoi ärsyttää ruokamestojen sisäänheittäjät ja turistikrääsän myyjät., joita kimpussa vatikaanissakin. Mä fiilistelen enemmän lontoota, jossa saa hengailla vaan 😉

Avatar

Mahtava lahja! 🙂 ootte kyllä loman ansainnu!

Avatar

On sulla vaan kultanen mies<3

Avatar

Ollaan kesäl kans lähös lontooseen:)

Oon kerran käyny ja ite ootan kovasti et pääsis vahakabinettii nukkeja ihastelee ja samoi siihe isoo maailman pyörää mis näkyis hyvin lontoo 😉

Avatar

Mihin lapset menevät hoitoon? Onko sulla joku lemppari lapsenvahti tai joku luotto kehen voi aina luottaa että lapset tulee hoidettua hyvin?

Avatar

Reilu vuosi takaperin, ennen esikkomme syntymää kävin esittelemässä miehelleni Lontoota, olin käynyt siellä kerran aiemmin vuonna 2008. Upea kaupunki kaikkine vanhoine rakennuksineen ja ihanine kahviloineen. Kuitenkin ehdoton lempparipaikkani Lontoossa on nuorison suosima ja valtaama Camden Town! Siellä viettää helposti koko päivän putiikkeja kierrellen ja älyttömän hyvää grilliruokaa syöden. <3

Avatar

Huippua!!!

Avatar

Ja siellä se kosii sua 🙂 ootan innolla hääpostauksia. No ei vaiskaan, mutta oon vähän kateellinen. Nauttikaa 🙂

Avatar

Tuli kans toi kosinta heti mieleen.. 😉 Mutta on kyllä oikeasti aivan huippu lahja! Sulla on mahtava mies, pidä kiinni siitä 🙂 Jään odottamaan matkakuvia, sillä mielestäni Lontoo on niin kaunis, vaikken koskaan ole itse vielä siellä päässyt käymään.

Avatar

Ehdottomasti Oxford Street kokonaisuudessaan! Myös kuninkaalliset palatsit näyttelyineen ovat näkemisen arvoisia, mikäli sellainen kiinnostaa 🙂 Hyde Park kannattaa kävellä läpi ja muutenkin liikkua paljon kävellen, sillä Lontoo pikkukatuineen on kaunista katseltavaa ylipäätäänkin! Ihanaa matkaa <3 t. Yksi kateellinen lisää 😀

Avatar

Ehottomasti paras paikka Lontoossa on Primark<3

Avatar

Kivaa matkaa Lontooseen, se on huippukaupunki!

Kiva blogi aulla muutenkin, bongasin sut telkkarista. Älä stressaa turhaan painosta, oot valtavan sulonen ja kaunis nainen!:)

Avatar

Hei! Mä oon Lontoossa jo 3 kertaa ollut, ja nähtävyyksistä suosittelisin ehdottomasti London Eyetä, Buckinham palacea (vahdinvaihdon aikaan!) , British Museumia, Hyde Parkia ja Madame Tussauds – vahakabinettia. Suosikki ruokapaikkoja on Great Malbrough Streetillä sijaitseva Flatplanet, ( siellä käytetään spelttiä leivonnassa, jos välttelet viljoja) sekä aivan ihana Gordon Ramsayn ravintola (vähän hinnakkaampi tosin). Jos oot Potterfani (fanaatikko ilmottautuu) niin menkää Harry Potterin studioille! AIVAN IHANA KOKEMUS. Parhaat shoppailumahdollisuudet on Oxford Streetillä ja sen sivukaduilla. Suosittelisin myös Camdenia, kaupunginosana tosi kiinnostava. Ainiin! Tsekatkaa myös Big Ben ja Westminister Abbey. Tosi kivoja (ja kliseisiä….) kohteita. Ja lisäksi Thamesin risteilyt on tosi kivoja, kannattaa käydä.

Toivottavasti tästä oli jotain apua, hyvää illanjatkoa!

-M

Avatar

Lontoo on ihana mutta en mä lähtis ilman lasta edes kolmeks päiväks..

Avatar

Onneks sun mies ei sulle sit Lontoon matkaa ostanut 😉

Avatar

No onneks ei vaan on ostanu jo monta matkaa koko perheelle!

Avatar

Se tarvi jakaa tänne? 😀 huoh. Kyl mä ainaki lähtisi, vaiks viikokskin!

Avatar

Jos mun mies ostais mulle matkan, niin en kyllä vastaan vänkäis…

Avatar

voi luoja anonyymi, lapsethan varmaan saakin tajuttomat traumat 3 päivän erosta. :’D …….. kateutta ilmassa?

Avatar

Veikkaan, ettei kovin moni jättäisi puolivuotiasta vauvaa kolmeksi päiväksi hoitoon.

Avatar

Nomppu on huhtikuussa 8 kk…

Avatar

Kehityspsykologiaa.

Avatar

kirjotan just huomenna psykologian yo-kirjotuksissa, ja vaikka ikää on vasta 19 ni oon sen verran lukenu kehityspsykologiaa että ei kolmeksi päiväksi vauvan hoitoon jättäminen ole sille pahitteeksi. Usein vaihtuva hoitaja olisi joillekkin lapsille pahitteeksi mutta luulen että nompulla ja avalla on muitakin hoitajia joihin heillä on turvalliset kiintymyssuhteet luotuna kuin pelkät äiti ja isi.. valoja! Jotkut lapset eivät saa kotona ollenkaa hoivaa ja rakkautta! Näin ei onneksi Emilian lapsilla ole, todellakaan. Vanhemmat piristyvät lomareissuilla ja jaksavat sitten taas enemmän lastensa kanssa. 🙂

Avatar

Kävin viime kesänä Lontoossa ja ensi kesänä uudestaan 🙂 Viime kerralla en madame tussaudiin päässyt koska oli niin suuret ruuhkat, mutta ensi kerralla menen sinne. Madame Tussaud, London eye, London bridge, Buckinhamin palatsi, piccadilly circus ja tietenkin Oxford street ovat kyllä sellaisia mitkä täytyy käydä katsomassa jos Lontoossa käy 🙂

Avatar

Kyselijälle: jättää varmaan lentokentällä tuntemattomille ihmisille vai mitäpä luulet?

Oivoi, mutta mukavaa, kun on tällänen uus harrastus löytynyt?

Avatar

Itte olin 2009 ja 2010 Lontoossa. Parhaita paikkoja ja nähtävyyksiä oli tietty London eye, vahakabinetti, Piccadilly circus ja ykkös shoppailu paikkana West End. Käytiin myös useampaan otteeseen Notting Hillin ja Camden Townin kaupunginosissa. Käytiin myös siskon kanssa pariin kertaan Hyde parkissa piknikillä 🙂 Ja London eyessä parasta oli se kun se kierros kestää melkein puolituntia, kerkeää katsella maisemia ja ottaa hienoja kuvia!

Avatar

Mä oon ollut Lontoossa joskus ööh seiskaluokalla meidän kuoron kanssa retkellä ja vielä joskus meen uudelleen! 🙂

Pitäkääs hauska reissu ja paljon kuvia sitten blogiin niin päästään muutkin nauttimaan. 😉

Avatar

Anteeks vaa sitä, että tää nyt ei liity aiheeseen. Mutta oon yrittäny etsiä ja miettiä, että onko sulla vielä ask? Ootko poistanu sen? Jos niin miksi? Jos et nii haluukko linkkaa sen tähä jos oot vaik vaihtanu käyttäjää ja poistanu vanhan, kosk en ainakaa pääse sinne… 🙁 🙁

Emilia Huttunen

Ei mulla oo enää, mä halusin keskittää mun energian blogiin kun en ehdi tännekkän vastaamaan kommentteihin tässä tilanteessa niin tuntui epäreilulta vastata sinne 🙁

Avatar

Mä olin viime vuonna suunilleen samoihin aikoihin viikon lontoossa kun te ollette menossa! Ja voin kyllä sanoa että rakastuin siihen kaupunkii, aivan ihania ja ystävällisiä ihmisiä ja upeita nähtävyyksiä tuli käytyä katsomassa..käytiin katsomassa silloin toi we will rock you ja jos vaan saatte liput ja se siellä pyörii nii suosittelen käsittämättömän hyvä!!

oikein ihanaa matkaa teille etukäteen ja hyvää synttäriä sulle<3

Avatar

Okei,:) joskus JOS on aikaa nii teekkö sen uudestaa? :)Sit kannattaa linkata se tänne 😀

Avatar

Mahtavaa! Itse olen käynyt Lontoossa nyt kolme kertaa 🙂 Viimeksi kävin Warner Brossin Harry Potter studiolla! Se oli aivan mahtava paikka! Sinne on myös tosi helppo mennä! Suosittelen! 🙂

Avatar

AAAA SUN ON PAKKO mennä Warner Brossin studiolle! Nimittäin Harry Potter -kuvauspaikalle! 😉

http://www.wbstudiotour.co.uk/

Sit otat ihan sikana kuvia, että mäkin pääsen mukaan tunnelmaan! Joku päivä mä vielä pääsen tonne. 😉

Avatar

Eikä! Ihana mies ja ihana lahja! Mä oon kerran käyny lontoossa ja se on mahtava kaupunki. Päivässä vaan ei ehtiny paljoo kokea ja nähä. Nauttikaa matkasta! Ne on ne kateelliset mammat jotka valittaa lasten hoitoon jättämisestä, harva suomalainen mies on noin romanttinen ku sun 😉 ja jos se vielä siellä kosii niin monen mamman perse repee kateudesta 😀

Avatar

We will rock you=paras!! Itse lähden kesällä kolmeksi viikoksi brightoniin ja silloin luvassa myös pari päiväreissua Lontooseen. 🙂

Avatar

me käytiin miehen ja anopin kanssa Lontoossa vuosi sitten huhtikuussa miehen siskon luona, joka asuu siellä. oli mun 1. kerta Lontoossa. 3 yötä oltiin, ei ehditty aivan koko Lontoota koluta. mun suosikkipaikka oli Brick Lane, josta löytää vaikka minkä maalaista ravintolaa, ihana kansainvälinen meininki! itseltä jäi Buckingham Palace ja Harrordsin tavaratalo vielä näkemättä, ensi kerralla sitten. 🙂

Avatar

Kannattaa käydä Kew Gardensissa. Sinne on vähän matkaa keskustasta, mutta huhtikuun lopulla siellä alkaa varmasti olemaan jo tosi nättiä. Kew Gardensista löytyy myös isoja sisäpuutarhoja, jotka on loistokkaita vuoden ympäri. Romanttinen paikka, josta löytyy paljon kuvattavaa. http://www.kew.org/

Avatar

Hei Emilia, en usko että julkaiset kommenttia. Halusin vaan sanoo että on varmaan ihan mahti lahja toi matka mutta musta on alkanu kovasti tuntua siltä, että sä ihannoit sellasta elämää ilman lapsia. Kokoajan menossa, matkustelua nimenomaan ilman lapsia, biletystä. Oiskohan sun kannattanut elää eka sellasta railakasta nuoruutta ja sit vasta harkita lasten hommaamista? Ja joo o nyt tulee vastauksena ”kyllä mä saan mennä ja viilettää, mä ansaitsen tuulettumisen” ymsyms. Joo tottakai, aina välillä on hyvä päästä viettää omaa aikaa. Mutta kun niitä lapsia on hommannut ja ne nyt siinä on sen 24/7 niin kannattais niidenkin kanssa olla ja viettää laatuaikaa. Klisee ”ei ne oo kauaa pieniä” on ihan totta. Nim. äiti, jolla nyt 6v tyttö, joka vauvana huusi n. koko ekan vuotensa koska ei osattu diagnosoida refluksia ajoissa. (Tämä ihan vaan siksi että oletat etten ymmärrä miten rankkaa sulla voi olla.)

Avatar

Oikeasti? Oikeasti??? 😀 Äiditkin tarvitsee omaa aikaa, menkööt lapsen vauvavuodet miten nopeaa ohitse tahansa. Lapsiinkin jaksaa keskittyä paremmin, kun välillä saa aikaa itselleen rentoutumista ja hauskanpitoa varten. Mun tuttavistani juuri ne äidit, jotka osaavat ottaa myös itselleen sitä omaa aikaa, vaikka syyllistäjiä löytyykin, jaksavat sitten arkena olla enemmän läsnä, kun saavat tasaisin väliajoin tankata omat voimavarastonsa. Joten tämä kommentti oli naurettavaa ”ei ollut tarkoitus loukata” -jeesustelua. Se, että pari päivää kuukaudesta, joskus enemmän ja joskus vähemmän, on erossa lapsistaan, ei tarkoita, ettäkö äiti jättäisi nauttimatta lastensa seurasta. Sinä et voi tietää, ihannoiko Emilia elämää ilman lapsia; tuntemattomalle tuo on todella kauheasti sanottu.

Ugh, olen puhunut. En koskaan kommentoi tänne mitään, mutta nyt alkoi silmissä vilkkua punaista. 😀

Avatar

Vahakabinet (madame tussauds), London Zoo, Harrods, Hard Rock Cafe… Ja toi We Will Rock You musikaali oli mahtava! Kävin kattomas sen Lontoossa 2011 🙂

Avatar

Kyllä minäki lähtisin ja juoksemalla vaikka viikoks jos ois mahollista!! Mulla on lapsia mut ihannoin myös joka hetkeäni ilman niitä :D…..

Avatar

Oi miten ihana lahja Topiakselta! Lontoon ehdottomasti ihanimmat paikat ovat Piccadilly Circus, Harrods ja Thames-joen rannat ❤️ Ja tietysti myös Primark! 😀

Avatar

Kyllä on todella upea lahja..pointsit Topiakselle!! Ja kaikille niille jotka siellä pähkäilee ja höpöttelee joutavia siitä että Emilijaa ei kiinnosta äitinä olo vaan luuhailee ympäri kyliä ynm. Niin ottakkaa se pää pois pilvistä ja tulkaa tänne maan tasalle meijän muiden mutsien kans..pääsette helpommalla ; ) Ite ainakin todennut hyväksi että perhe voi hyvin ja äiti voi hyvin kun pääsee äitiyskuplasta pihalle säännöllisesti…

Avatar

Itse olin vuoden 2010 syksyllä Lontoossa ja nyt viime syksynä sain vuosipäivälahjaksi reissun takaisin. Ensimmäinen yhteinen matka ja hyvin pärjättiin! Ehdottomasti lempipaikat on The London Dungeon ja eläintarha (uppoaa siis aikuisiinkin, hehe) ja mielestäni Parlamenttitalo on aivan upea näky, siinä samassa tietty Big Ben. Ja I can’t help it, rakastan kulkea Lontoon metrolla. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä