Paljastuksia

Synttäreitäni tosiaan juhlitaan ensi lauantaina klo 22 ja mukaan mahtuu edelleen, ohjeet voi lukea täältä. Paikan päälle kannattaa tulla heti kymmeneksi, sillä rajoitettu määrä ensimmäisiä vieraita saa arpalipukkeen ja osallistuu mahtavien palkintojen arvontaan! Jätetään osa yllätykseksi, mutta annan vähän esimakuakin viikon mittaan. Tässä ensimmäinen paljastus tulevasta arvonnasta:

kaikki 011

Lahjakortti ripsienpidennyksiin Kauneushoitola Melonissa.

Kommentit

29 kommenttia
Avatar

Niin samaa mieltä! Mulla itselläni ei ole edes lapsia, mutta silti luen ihan silmät selällään näitä negatiivisia kommentteja ja mietin voiko tällaisia ihmisiä oikeasti olla. Kyllä se äitikin on ihminen ihan siinä missä isäkin ja tarvitsee omaa aikaa.

Ja synttärikuvat näytti ihan mahtavilta, hienot juhlat Emilia! 🙂

Avatar

Olet aika paljon erossa lapsistasi nyt kaiken tämän hässäkän keskellä. 🙂 Viimeviikonloppu ja tuleva. Koita jaksella ja nauttia vapaasta ajasta 🙂

Avatar

Huoh

Avatar

Onko sinulla lapsia? Miltä se tuntuisi jos joku tuntematon tulisi arvostelemaan sinun tapaasi olla vanhempi?

Avatar

Hohhoijaa, sehän on ihan hirveän kauheasti kun muuten on lasten kanssa monta tuntia päivässä ja valvoo ison osan yöstä ja sitten kehtaa olla yhden illan tai viikonlopun poissa!! Kyllä varmasti lapset on tästä erossaolosta niin traumatisoituneita, että joutuvat aikuisena hullujenhuoneelle.

Avatar

En tiedä miksi mä näen tän kommentin viestin ihan eri tavalla kuin te muut, mutta tässähän kehotettiin nyt nauttimaan vapaa-ajasta kun sitä saa? Ei suinkaan sanottu, että Emilia on huono äiti kun ei ole ollut kaikkia viikonloppuja kokonaan lasten kanssa. Muakin turhauttaa noi oikasti negatiiviset arvostelevat kommentit, kuten tuo Nimetön jolle Emilia vastasikin, sillä Emilia on ainakin mun silmiin jaksanut ja pärjännyt ihan älyttömän hyvin äitinä, itsestäni ei todellakaan samanlaiseen jaksamiseen olisi.

Mutta joo, onnea ihanalle Emilialle synttäreiden johdosta jo etukäteen, toivottavasti tulee kivat juhlat! 🙂

Avatar

Kovin ovat myöhään kellonaikaan nämä synttärit? :-/

Avatar

Ne on baarissa..!? 😀 Se aukee klo 22

Avatar

Joo kyl mäki ennemmin kännit vetäsin illalla ku keskellä päivää xD

Avatar

Vitsi kun ois kiva tulla sun synttäreille, mut enpä varmaan pääsis. :/ (vaikka eipä mulla pitkä matka sinne oliskaan :D) Kuinka paljon paikkoja mahtanee olla vielä jäljellä?

Avatar

Olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa ja olen jäänyt koukkuun, tykkään tavastasi kirjoittaa ja se että kirjoitat rehellisesti. Nyt olen pariin kertaa lukenut näitä kommentteja mitä sulle on kirjoiteltu ja olen järkyttynyt kuinka ikävästi ihmiset kirjoittaa joten halusin vain sanoa että minä tykkään blogistasi ja aion olla lukijasi 🙂

Avatar

Se on kylläki jokaviikonloppu..Emilia ei myöskään osaa ottaa negatiivista palautetta vastaan vaikka se olis osotus aikuisuudesta ja kypsyydestä..ja väistämätöntä blogistille et kaikki ei aina tykkää.Kyllä kuullostaa pahalta taas et ”pitäskö mun vaan kannella itkevää vauvaa ”..mitäpä lottoot?!oot hänen äitinsä!!

Emilia Huttunen

Voi huoh nyt oikeesti! Jos sua ottaa noin paljon päähän mun blogi niin lakkaa lukemasta! Bloglovinista löydät varmasti monta blogia,jotka on sulle mieluisampia. Ja muille tiedoksi, etten nyt vaikuta kauhealta lehmältä; tämä sama ihminen on ottanut elämäntehtäväkseen valittaa ja arvostella _koko ajan_ sitä, etten ole symbioosissa vauvan kanssa ja kehtaan ottaa omaa aikaa. Jatkossa kommenttisi menevät suoraan roskikseen, koska ei mun tarvitse kuunnella tommosta. Ja ihan näin FYI, kun koko ajan valitat, että kommenttisi poistetaan heti, NE KOMMENTIT MENEE TARKISTUSJONOON ODOTTAMAAN JULKAISUA, MINÄ EN _POISTA_ NIITÄ, NIILLÄ _KESTÄÄ_ ILMESTYÄ. Rajansa kaikella kun katsoo kaikkia näitä kommentteja mitä olet laittanut. Ja samalla aiempiin kommentteihisi; ei mulla ei ole huono itsetunto, mikä oli susta jotenkin hirveän huvittavaa kun laitoin kuvia itsestäni. Mulla ei myöskään ole huono omatunto siitä, että lähdin moikkaamaan ystävääni. En myöskään ole sinulle velvollinen postaamaan vain ja ainoastaan niistä asioista, jotka sinua kiinnostavat. Osaan myös hoitaa itse lapseni ilman jatkuvaa arvosteluasi. Ja kyllä, minä kestän kritiikkiä, sä et vain sitä osaa antaa.

Avatar

Hyvä Emilia! Nimetön on vain katkera ja kateellinen. Liekkö lapseton?? Hohoijaa, mut koeta Emilia olla välittämättä! Hulluja mahtuu maailmaan liikaa valitettavasti.

Avatar

Ja sinä itse olet varmasti koliikki lapsen äiti? Tuskin kun tuohon sävyyn nakerrat. Minä olen ja niin on emiliakin ja tiedämme varsin hyvin että omaa aikaa tarvitaan jotta oikeasti jaksaa ja voi paremmin. Ja kantaminen, joo sitä tehdään ja paljon, kokoaika ei voi kun on myös isompi lapsi joka tarvitsee aikaa/apua jne. Ja siinä samalla hoidetaan sata muuta asiaa.. Huhheijaa mikä tyyli puhua. Tsempit Emilia 🙂

Avatar

Go Emilia! Hiitee tommoset joilla ei oo mtn hyvää sanottavaa mistään,eikä ilmeisesti omista omaa elämää kun pitää tulla tuollalailla arvostelemaan ja pätemään -.-

Avatar

Tykkään sun blogista ja jokainen äiti valitsee itse tavan rentoutua. Joku nukkuu, toinen näkee kavereita ja saa sitä kautta lisää energiaa. Vaikka oisin itse kuinka väsynyt niin saan taas uutta puhtia kun pääsen ihmisten ilmoille.! Mun mielestä ei kukaan toinen ole sanomaan mitään siitä millä tavalla vietät vapaa-aikasi tai kuinka usein :)!

Avatar

Hei hauskaa synttäripäivää sulle jo etukäteen! Olis kiva osallistua mutta turhan pitkä matka 🙁 nauti juhlista, oot sen ansainnut 🙂

Avatar

Pakko itsekkin laittaa sulle kommenttia, kun tuota ”rakentavaa” kritiikkiä näyttää tulevan aina niin paljon. Minun mielestäni blogisi on aivan mahtava. Tämä on ensimmäinen blogi mihin jäin heti koukkuun 🙂 Jatka samaan malliin! Äiditkin ovat oikeutettuja omaan aikaan sillä mikä olisi parempaa lapselle kuin äiti joka on saanut rentoutua ja on hyväntuulinen sekä pirteä 🙂

Avatar

Kun mun lapset oli pieniä, mä en käynyt missään tuulettumassa. Pikkuhiljaa aloin olla sellainen, ettei mieskään olis saanu mennä edes työporukan saunailtaan (kerran vuodessa!) tai pikkujouluihin. Mä narisin ja valitin, että ei pääse mihinkään, ei edes lenkille. Mies sanoi että mene, ole vaikka yötä jossain, kyllä hän lapset hoitaa. Mutta en minä, kun minä olin marttyyri joka hoiti kaiken kotona eikä kukaan muu osannut (mun mielestä). Nyt on nuorinkin jo viitosluokkalainen, ja mä ole niiiiiin monta kertaa miettiny, että miks helvetissä mä olin sellainen? Miks mä en ottanu omaa aikaa, käyny lenkillä, jumpassa, salilla, kavereilla, missä vaan? Nyt kun seuraa nuorien äitien touhuja ja menemisiä, sanon aina että ottakaa omaa aikaa! Miehelle tekee tosi hyvää olla omien lastensa kanssa ja oppia näkemään, millaista on olla niiden kanssa ilman että vaimo kyttää selän takana, osaako se. En sano, että Emilia kyttää, mä kyttäsin 🙂 Eikä lapset kärsi siitä, että äiti kävis jossain ja olis vaikka öitäkin poissa, onhan niillä isä! Miks aina syrjitään isiä, että sen kanssa ei voi olla? Jos mies kulkee kavereilla tai viihteellä, niin se on ok, miks? Koska se on mies? Koska äidin pitää hoitaa lapset ja koti? Ja Emilialle oikein oikein hauskaa synttäriä 🙂

Avatar

Osi ja upposi.Kiitos tästä silmien avauksesta! 🙂

Avatar

En voi muuta sanoa kuin tsemppiä Emilia, pidä oma linjasi ja tyylisi! Olet mielestäni aivan mahtavan onnistunut nuori äiti!

Avatar

Voi luoja kuinka tyhmiä jotkut voi olla!! Sinä hoidat lapsesi hienosti. Olen lukenut blogiasi vuoden, enkä ole koskaan huomannut, että olisit huono äiti. Päinvastoin! Haluaisin pyrkiä osittain samoihin asioihin kanssasi. Jatka samaan malliin. Ja oikein hyvää syntymäpäivää ja juhli nyt nätisti 🙂

Avatar

Nyt nyt ihmiset!!! Mulle tulee ihan hirmu paha mieli kun te hyökkäät noin ”raivolla” kommentoijia vastaan. Jotkut kommentit (myös aikaisempin postauksiin laitetut) sinä Emilia ja muut puolustelijat olette vastanneet hieman ilkeään sävyyn eivät olleet välttämättä tarkoitettu niin. Ja kuka ihminen kommentoi toisen blogiin tahallaan ilkeästi? No ainakin ihmiset joilla ei ole omassa elämässään kaiki ihan kunnossa. Ja kun heille kyseisille tyypeille vielä vastataan entistä pahemmin takaisin, voin vain kuvitella heidän pahan olonsa. Jotkut vain purkavat pahaa oloaan toisten blogeihin (valitettavasti), mutta kannattaa ihan oikeasti olla välittämättä ja ainakin yrittää vastata hieman ystävällisempään sävyyn takaisin haukkumisen sijaan! 🙂 Mä oikeasti sanon tän nyt ihan palautteena, enkä tarkoita mitenkään loukata. Toivottavasti ymmärrätte mun pointin.

Avatar

Apua mulla jäi vähän sanat kesken ja juttua välistä kun kirjoitin niin kiireessä, toivottavasti saatte nyt jotain selvää! :/

Avatar

Jos jollain on niin paha olla, niin pitäskö harkita jotain hoitoa? Ammattiauttajaa? Siinä mä olen samaa mieltä, että nää jotka tänne koko ajan keksii arvosteltavaa, on jotenkin mieleltään sairaita ja haluaa itselleen sen huomion. Ja kun ei sitä hyvällä saa, niin sit pahalla. Olis mielenkiintoista tietää, onko heillä omaa elämää, ja miten lujilla esim. puoliso on tällaisten kanssa.

Avatar

Hei olis kiva lukee postausta siitä, miten vietät aikaa lasten kanssa, niiden lempi juttuja mitä tykkää tehdä, molempien kehityksestä että mitä osaa jo tehdä esim konttaako Noah jne. Lastenvaatepostauksetki on kivoja 🙂

Oon samanikänen kuin sinä ja mulla on 4kk (ihan just 5kk) tyttö, niin kiinnostava seurailla muiden nuorten lapsiperheiden arkea 🙂

Avatar

Tämä on ensimmäinen ja ainut blogi mitä olen koskaan lukenut. Muutama vuosi sitten en edes tiennyt että mitä ne semmoiset ”Blogit” on ja mitä järkeä niissä on xD mutta sitten kun tulin raskaaksi, niin löysin sattumalta blogisi netistä. Olen muuten saman ikäinen kuin sinä Emilia, ja minulla on 8kk ikäinen poika, jonka kanssa on ollut nukkumisen kanssa hieman ongelmia, ei yhtäpaljon ja pahasti kuin sinulla Nompun kanssa, mutta tiedän kuitenkin mitä se väsymys on. Nauti vapaa-ajastasi, ja siitä että sinulla on mahdollisuus saada itsellesi vapaa-aikaa, niin jaksat sitten taas touhuta kotona lasten kanssa ja tehdä töitä (eli kirjoittaa meille 🙂 ) voi kumpa itsekkin saisin yhtä paljon vapaa-aikaa!

Avatar

Äidit jotka narisee toisille äideille niiden vapaa-ajasta ovat vain kateellisia!! Ja niinkuin tässä ketjussa jo aiemmin tuli ilmi, isien pitäisi olla enemmän lastensa kanssa. Yhtälailla ne on niiden lapsia kuin on äitienkin. Luoja kiitos mun mies antaa mun mennä ja minä annan hänen. Molemmat olemme lapsen kanssa yhtä paljon, toki mies käy töissä mutta silti. Tulisin suoraan sanottuna hulluksi, jos en saisi omaa aikaa 😀 tsemppiä Emilia!! 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä