I need help, once again

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takki Cubus (saatu)

Mekko Cubus

Paita Cubus (saatu)

Sukkahousut H&M

Laukku Cubus (saatu)

Rannekoru Seppälä

Kengät Zalando

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käytiin tänään Hennin kanssa Skanssissa etsimässä mulle kenkiä lauantaiksi, mutta vedettiin vesiperä. En voi tosiaan käyttää korkkareita tän nilkan kanssa, nää ruskeat on korkeimmat mitä voin käyttää ja näissäkin se särkee koko ajan. En haluaisi mitään ballerinoja, enkä voi käyttää edes matalia piikkikorkoja, koska ne ei ole tarpeeksi tukevia. Parhaiten varmaan sopisi kunnollisilla platformeilla varustetut kiilakorot, joissa on paljon platformia, vähän korkoa. Värinä nude tai puuteri, mutta mistä ihmeestä sellaiset löytyy? Menen huomenna vielä etsimään kaupungilta, mutta jos ei löydy niin en tiedä mitä teen. Auttakaa! 🙁

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä olen niin rakastunut kevään väreihin. Etenkin puuteri ja sininen uppoaa aivan täysillä. Mua vaan harmittaa älyttömästi, kun lasten kevätmallistoissa en ole ainakaan toistaiseksi näitä värejä kauheasti bongaillut. Kokeilin nyt ensimmäistä kertaa hyödyntää mun kesämekkoja talvellakin keväälläkin heittämällä siihen päälle neuleen. Mun mielestä yhdistelmä oli kivan näköinen, mukava ja lämmin, mitäs mieltä olette? Mä kokeilen nyt monia yhdistelmiä ensimmäisiä kertoja, koska aiemmin isokokoisempana mm. tämä yhdistelmä ei sopinut mulle yhtään. Koen niin suurta tuskaa tästä pakotetusta korottomuuskuurista, kaipaan korkeita korkoja!! Siksi olenkin alkanut kantaa mukanani asukuvakenkiä, jotta edes kuvissa näyttäisi vähän pidemmältä. Tunnen oloni niin pätkäksi ilman korkoja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mua on kevään muodin tullessa harmittanut se, että tarvitsen laukussa niin paljon tilaa lasten tavaroille, enkä voi yleensä käyttää näitä ihania pikkulaukkuja. Nyt kuitenkin otin mukaan erikseen hoitolaukun ja laitoin omat jutut tähän Cubuksen laukkuun ja teen kyllä näin jatkossakin. Nyt voin alkaa hamstrata näitä söpöläisiä! Tai no, ensi kuussa. Yritän nyt kovasti olla ostolakossa Lontoon reissuun asti ja sitten täyttää vaatekaapin perustarpeet sieltä edullisesti Primarkissa.

Huomaatteko muuten jotain uutta? Kuka bongaa? Postausta tulee viikonloppuna 😉 Huomenna nään taas Karon kun se ihana murunen tulee meille viikonlopuksi!! Pääsette siis tapaamaan  Karonkin lauantaina Monkeyssa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvat otettu Olympus OM-D M10 -kameralla, jonka sain lainaan Olympukselta.

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

No mulla tuli ongelmia hääkenkieni kanssa.Pitää ostaa matalampi korkoiset , sillä mä meen kahden viikon päästä jalka kipsissä vihille !

Avatar

Hiukset vaalentuneet?

Avatar

Hei! Pakko vinkata sulle yksiä kenkiä!

Mä oon tosi huonojalkainen ja mulle ei taho sopia mitkään kengät, korkokengistä puhumattakaan. Aina on jalat kipeenä.

Mä halusin kuitenkin omiin häihini edes vähän korkoa ja kantojen kopsetta ja metsästinkin pitkään kenkiä mitkä jalassa olisi oikeasti hyvä olla. Sitten Myllyssä, olisko ollu KooKengässä? vastaan tuli tällaiset (http://www.stiletto.fi/image_view.php?name=1/Tapas_Ballerina_Dita_Om_01.jpg) kengät. Näissä ei kyllä hirveästi ole korkoa, mut nää on aivan ykköset jalassa, aivan älyttömän hyvän tuntuiset. Jaksoin olla nämä jalassa koko pitkän hääpäivän eikä jalkani ollut illalla kipeät kuten yleensä. Nämä on Tapaksen ja maksoivat muistaakseni n. 50-60e mutta ovat palvelleet kyllä koko hinnan edestä! Minulla ainakin pelkkä korkojen kopina saa jo paljon naisellisemman olon aikaiseksi, joten jos tyydyt vähän matalampiin niin suosittelen todella! Näitä oli eri väreissä, joten kannattaa käydä katsomassa vieläkö löytyisi! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä