Hiuskatastrofi ja synttäri-infoa

Ystäväni Henni kävi viime viikolla yhdessä uudessa kampaamossa ja halusi leikata pois kaikki kuivat ja kuolleet latvat. Hän pyysi takaa lyhyempää, näyttävää polkkatukkaa. No, hän sai tikkusuoran surkeasti leikatun ”potan”. Otsatukan hän pyysi leikkaamaan kulmakarvojen alapuolelle, niin että hän juuri ja juuri näkee sieltä alta, mutta sekin vedettiin lähes hiusrajaan, kaikenlisäksi epätasaisesti. Kampaaja ei kerrostanut hiuksia ollenkaan vaan leikkasi kaiken ihan kuin erittäin rosoisen viivottimen rajaa pitkin vaakasuorassa linjassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lupasin tarjota kaikesta toivosta luopuneelle Hennille korjausajan ja soitin heti Hairmondoon. Henni sai onneksi Hairmondon Annakaisalta akuuttiajan ja olin tänään Hennin henkisenä tukena hiusten pelastusyrityksessä. Käytiin läpi Annakaisan kanssa millaisen tukan Henni olisi halunnut, miten toinen kampaaja oli mokannut ja mitä olisi tehtävissä hiuksille. Otsatukalle ei voisi muuta tehdä kuin korjata pahimmat epätasaisuudet, ettei se vaan lyhene entisestään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annakaisa teki kyllä ihmeitä Hennin tukalle! Liian lyhyttä otsatukkaa lukuunottamatta kaikki merkit epäonnistuneesta kampaamokäynnistä katosivat ja Hennin tukasta tuli paljon hienompi kuin toivottiinkaan. Hennilläkin oli mukava olo istua tuolissa kun pystyi luottamaan kampaajaan ja jatkossa ei kuulemma enää muihin paikkoihin mennäkkään! Oon kyllä niin iloinen, että olen löytänyt paikan, jota voi hyvillä mielin suositella kaikille 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toi malli on itseasiassa otsatukkaa lukuunottamatta ihan sama, josta itsekin haaveilin, ennen kuin päädyin kuitenkin pitkään tukkaan. Mä tykkään älyttömästi ja Hennin kelpaa tulla mun synttäreille huomenna tolla tukalla! Ainiin, synttäritila on tosi iso, joten vieläkin mahtuu kaikki halukkaat mukaan! Mulle vaan sähköpostiin nimet. Bileet ovat eksklusiiviset 22-00 ja sen jälkeen tila aukeaa ”yleisölle”, mutta toivon että jäätte kaikke kuitenkin mun kanssa loppuun asti juhlimaan! Kannattaa tulla jo vähän ennen kymmentä jonottelemaan, sillä ensimmäiset 40 ihmistä saavat ovella arvat 😉 Muutaman palkinnonhan olenkin jo paljastanut, mutta kerrotaan nyt vielä, että Hairmondo lahjoitti arvottavaksi kaksi lahjakorttia! Ja teidän synttäreille saapuvienhan ei tarvitse sitten jonottaa illan mittaan ”normaalissa jonossa”, vaan menette sanomaan pokelle nimenne ja pääsette suoraan ilmaiseksi sisään, kun se löytyy listalta.

Nähdään huomenna toivottavasti mahdollisimman monen kanssa! 🙂

Kommentit

13 kommenttia
Avatar

No huh! Mä en ainakaan olis tohtinu sanoa että ei oo hyvä-mitä kauheaa se olis vielä tehny?! Tai sit sanonu että ei oo hyvä, mutta älä koske enää… Sehän oli ihan epätasainen ja muutenki…mäkin osaisin paremmin leikata, enkä oo ammattilainen 😛

Avatar

Voi ei, on kyllä järkky tuo hiusten ”alkumuoto” D: Mutta onneksi saatiin nätit hiukset leikattua, itekkin oon lyhythiuksinen ja oon pitkään miettiny, pitäiskö leikata tuollainen malli! 🙂 Ja tuosta otsatukasta, onneksi ne hiukset kasvaa melko nopeaa, sen olen huomannut näin lyhyellä tukalla, kun pitäisi koko ajan olla leikkaamassa…

Avatar

Noista tuli kyllä aivan loistavat! 🙂

Harmi, että on niin pitkä välimatka, tuohon liikkeeseen mäkin voisin mennä leikkuuttaa hiukset! Ja toki harmittaa myöskin etten pääse sun synttäreille! :/

Avatar

Siis mitä!?! Miten kukaan ammattilainen voi tehä tommosta leikkausta, mulle tuli itelle heti mieleen tuosta Hennin toiveesta juuri tuommoinen leikkaus mitä korjauksen jälkeinen leikkaus on ja mä vasta valmistun keväällä 😮 Ei ihme ettei ihmiset luota kampaajiin ja suoranaisesti ketuttaa kun itse tekee tätä työtä täydellä sydämellä ja vaatii iteltään vaan parasta ja sit tuol on kampaamoissa työssä sellaisia jotka tekee työtään miten sattuu! 🙁 Mut ihanii synttäreit, harmittaa ku ei nyt Millan kaa päästä tulemaan..:/ T. Nelli p.s. Terkkui Reetalle <33

Avatar

Tosi ikävää tuommonen 🙁 No, onneksi hiukset on uusiutuva luonnonvara!

Avatar

Oot kyllä ihana ystävä! 🙂 Ite en ole käynyt 3vuoteen kampaajalla. Koska aina ne leikkaa liikaa pois vaikka sanois että ota iha milli vaan latvoista. Oon nyt panostanu hiusten koti hoitoon ja tykkään miun pitkistä leikkaamattomista hiuksista 🙂 Ne on kuitenkin terveen näköset tällä hetkellä vaikka en oo leikkauttanutkaan. Käyn kampaajalla aina vaan värjäämässä. Mutta ihanaa että ystäväsi sait kauniit hiukset ja vielä ihanempaa että hänellä on kaltaisesi ystävä:)! Koska huonosti leikatut hiukset saa kyllä itsetunnon alas ainakin itellä!

Avatar

Hyvännäköinen tukka! Itellä on ollu samanlainen joskus monta vuotta sitten ja nyt taas lyhyttukkaisena oon miettiny jos leikkais tuon malliseksi.

En vaan ymmärrä että miksei Henni voinut siinä ekassa paikassa sanoa leikkuun jälkeen että ”ei tämä ole sitä mitä halusin” kun tuosta alkuperäisestä ei kuitenkaan mitään muuta olla tehty kuin lyhennetty vaan? Minulta kampaajat ainakin aina kysyy että onko hyvä jne.. Hyvän kampaajan löytäminen on kuitenkin yllättävän vaikeaa, minäkään oo vielä löytänyt hyvää vaikka melkein 25v. plakkarissa jo..

Avatar

Mä mietin ensin ihan samaa, että miksei vain sanonut alkuperäisessä, että tämä ei käy tällaisena. Toisaalta olisin varmaan itsekin ollut hiljaa, enkä kyllä todellakaan olisi halunnut, että tuo ensimmäinen kampaaja yrittäisi mitään itse korjata eli luultavasti olisin mennyt muualle kuten tässä tehtiinkin. Tosin jotain korvausta olisin varmaan pyytänyt ekasta paikasta, mutta sitähän tarina ei kerro, että tehtiinkö niin. Ja en ole itsekään löytänyt kampaajaa, joka osaisi asiansa, mutta sopisi myös opiskelijan kukkarolle…

Avatar

Lode, en minä ainakaan käskisi korjata työnsä tulosta jos vaikuttaa ammattitaidottomalta ja ei ole alunperinkään tehnyt hyvää jälkeä. Silloin on viisaampaa valehdella että on hyvä/tämä riittää ja etsiä joku taitavampi hiusten leikkaaja 😀

Avatar

kyllä ois itku päässyt jos tuollaiseksi ois jäänyt…onneksi tuli pelastus…Kuinka tosiaan ammattilainen voi leikata noi huonosti???

Avatar

Kyllä Axu osaa. 😉

Mä taisin nähdä sut kävelykadulla lauantai päivällä, yllätti nälkä kesken lenkin ja jouduin syöttää siinä keskellä kaupunkia. 😀

Avatar

Miks poistit sun askin? 🙁

Avatar

voi ei.. ite kampaajana tulee myötähäpeä että miten tollasia voi ees olla olemassa :/ se on inhottavaa ku tietyt yksilöt pilaa kaikkien kampaajien maineet! Onneksi oot löytäny hyvän kampaajan jota suositella 🙂

ps. Olisko ollu ”valekampaaja” 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä