Maailman täydellisin synttärimekko

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olin aikonut etsiä synttäreilleni jonkun kivan coctailmekon, mustan tai ehkä punaisen. Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat, kun kierreltiin Vilman kanssa kaupungilla ja kohti jokirantaa oikaistessamme huomiomme kiinnittyi kadun toisella puolella näyteikkunassa kimaltelevaan ilmestykseen. Ikkunassa oli maailman ihanin mekko, jota meidän oli pakko päästä katsomaan! Käveltiin sisään Jane’s Style -putiikkiin ja ihasteltiin kaikkia niitä upeita juhlamekkoja. Putiikin omistaja Jaana Hellberg tuli juttelemaan kanssamme mekoista ja muodista ja kysyttiin sitten ikkunassa näkyvän mekon perään. Saimme kuulla, että se on valitettavasti loppuunmyyty, mutta Jaana sanoi että näki heti, että mekko oli kuin tehty minulle, ja lähti irroittamaan mallikappaletta mallinuken päältä. Menin sovituskoppiin pujottamaan mekon päälleni ja Jaana tuli sitomaan selän nauhoituksen kiinni.

Menin Vilman viereen tuijottamaan itseäni peilistä ja olin myyty, tunsin olevani prinsessa! Tuijotin vain itseäni peilistä, enkä olisi millään halunnut riisua mekkoa. Tämän tunteen jälkeen mekkoa oli mahdoton jättää kauppaan, joten pakkohan se oli ostaa! Ja olen niin onnellinen, että ostin sen, mekko oli aivan täydellinen! Tunsin oloni niin hyväksi koko synttäreiden ajan ja olen nyt jo ihan surullinen, etten enää pääse sitä pitämään! Ihan kun häämekon kanssa, hah! Vilmankin kanssa naureskeltiin, että ihan ku oltaisiin oltu hääpukuostoksilla.

Jos kaipaatte kevään juhliin ihanaa juhlamekkoa ja sitä ostaessa loistavaa palvelua, menkää ihmeessä Jane’s Styleen osoitteeseen Kauppiaskatu 3!

Kommentit

29 kommenttia
Avatar

Todellakin täydellinen mekko ja sopii sinulle mahtavasti 🙂 Etsin mekkoa ystäväni häihin. Näyttääkö tuo mekon alaosa luonnossa selvästi vaaleansiniseltä vai valkoiselta? Onko mielestäsi häihin soveltuva.

Avatar

Tosi kaunis mekko! 🙂

Avatar

No et kyllä valehdellut, mekko on nimittäin aivan täydellinen! <3 Voi että, toi toinen kuva susta on niin kaunis! Tuo mekko imartelee sua niin mallinsa kuin värinsäkin puolesta, wau! 🙂

Avatar

Miksi et voisi pitää sitä mekkoa vielä jossain? 😉

Avatar

Huh, näytät upeelta!

Avatar

Vautsi,näytät upeelta tossa 🙂

Avatar

♥♥♥♥♥

Avatar

ihana!!! :O

Avatar

Voi luoja kuinka kaunis! Tuo toinen kuva on niin nätti, että voisin vaikka haluta sen tauluksi seinälleni!

Avatar

Paljon mekko makso? 🙂 AIVAN IHANA! sopii sulle älyttömän hyvin.

Avatar

Ihana mekko ja ihanan kaunis sinä itse <3 Paljon onnea vanhenemisesta 🙂

Avatar

UPEA! 🙂 Ei ihme ettet halunnut ottaa sitä pois päältä. Mutta miksi et muka pukisi sitä toistekin? Vai onko minulla mennyt jotain mekkoon liittyvää ohi aiemmin…? Hyvinhän tuon pukee vaikkapa häihin myöhemmin 🙂

Avatar

Minkä kokonen toi mekko on ja paljon maksoit siitä? olisin kiinnostunut ostamaan sen jos haluat myydä pois nurkista:)?

Avatar

KIITOS! Löysin unelma ylioppilas mekkoni sivuilta!! Olin valmistunut tilaamaan sen ulkomailta! Olet ihana! 🙂 ja kaunis mekko!

Avatar

Ihana mekko ja upeita kuvia<3 p.s. Myöhästyneet synttärionnittelut! 🙂

Avatar

Milloin tulet takaisin askiin? 🙂 -sitä odotellessa

Avatar

Olet kyllä mielettömän kaunis ja mekko sopii sinulle täydellisesti 🙂

Avatar

Ihanasti sopii sulle!! 🙂

Olet upea!

Avatar

Näytät ihan superkauniilta, aivan kun nukke! :–)

Avatar

Täydellinen! Tosi kaunis.

Avatar

Kaunis mekko ja sen kantaja ! 🙂

Avatar

Vau, onpas upea! Ja tosi hienoja kuvia. 🙂

Avatar

todella kaunis! mekko ja sinä!

Avatar

eikä toi jaana on mun kaverin äiti!!! 🙂

Avatar

Kaunis mekko ja kaunis olet sinäkin 🙂

Avatar

Upea mekko ja oot niin nättinä! Kelpais kyllä itellekin 🙂

Avatar

Tosi herkullinen ja upea mekko, mutta tuo rannekoru ei kyllä passaa ollenkaan tuon mekon kanssa. Tuo mekko on jo itsessään niin kaunis ja koristeellinen että asusteita ei välttämättä tarvi ollenkaan tai sitten jotain ihan tosi siroja asusteita.

Avatar

Jos tarkoitat mekon uudelleenpitämisellä sitä, että et yleensä käytä samaa juhlamekkoa kahteen otteeseen niin vinkkinä vain, että se olisi ehkä suurin virheesi ikinä. En ole kertaakaan nähnyt sun näyttävän noin hyvältä missään sun blogin kuvassa. Siis näytät todella sirolta, suloiselta, kauniilta ja onnelliselta.

Pliis älä vaan laita mekkoa kiertoon tyhmän mekkokäytäntösi vuoksi. Toi on meinaan aivan upea sun päällä. Sääntöjä voi välillä rikkoa 🙂

Avatar

Olet hurjan kaunis Emilia! <3 Ja ihana mekko, sopii sulle täydellisesti 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä