Uusi upea tukka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oletteko huomanneet viime aikoina jotain erilaista hiuksissani? Eivätkö ne olekin kauniit, luonnollisen, tuuhean ja pitkän näköiset? No niin minustakin! Kävin nimittäin viime viikolla Hair Mondon Annakaisalla ottamassa pidennykset! Mun tukka on luonnostaan tosi paksu, mutta huonolla tapaa. Se on nimittäin juurista lättänä ja latvoista tuuhea, eli luonnontilassa ihan typerän mallinen. Täydellinen ratkaisu tähän löytyi Annakaisan avulla; sinettipidennykset. Muokattiin mun hiukset uuteen uskoon kahdessa osassa. Ensin värjättiin tukka mahdollisimman lähelle mun omaa väriä, jotta en joutuisi värjäämään sitä enää paljon/ollenkaan. Kesän aurinko varmasti vaalentaa tukkaa vielä lähemmäs mun omaa tummanvaaleaa väriä. Uuden värin mukaan Annakaisa valitsi mulle oikean sävyiset pidennykset ja laittoi ne tilaukseen.

Seuraavalla viikolla menin takaisin ja ruvettiinkin laittamaan pidennyksiä päähän! Homma hoitui paljon nopeammin kuin luulin, taisin olla Hair Mondossa noin kaksi tuntia. Pidennykset sopivat täydellisesti hiusteni väriin, eikä niitä voi mitenkään erottaa. Tukka on aivan uskomattoman luonnollinen! Laitettiin myös vähän lisää pituutta, sillä kaipaan vanhaa pitkää tukkaani ja nyt tukka onkin melkein yhtä pitkä kuin ennen. Pääpointtina oli kuitenkin se lisävolyymi. Nyt ei enää tarvitse nähdä niin paljon vaivaa ja tupeerata tukkaa ja käyttää kauheasti aineita, sillä tukka on ihan itsestään tuuhea. On niin paljon helpompaa ja nopeampaa valmistautua! Pidennyksissä myös pysyy kiharat pidempään, joten lauantaina tekemäni kiharat ovat vielä tänäänkin tukassa hyvännäköiset, vaikkakin nyt jo laineet, pikemminkin kuin kiharat. Laitan tähän loppuun vielä kuvan tukastani laitettuna ennen pidennyksiä. Eikö tämä uusi look olekin paljon raikkaampi ja luonnollisemman näköinen? Tykkään aivan älyttömästi! Tuossa toisessa kuvassa en ole tehnyt mitään muuta kuin harjannut hiukset ja silti ne ovat mielestäni upeat, kun ennen olisin joutunut aloittamaan koko kampauksen tekemisen uudestaan. Kirjoittelen myöhemmin vielä omaa postausta hoitotuotteista ja pidennysten hoitamisesta.

kiharat 045 – Kopio

Kommentit

17 kommenttia
Avatar

Wow, tätä ehkä lukeeki joku tekninen tuki! Nyt latautuu nopeammin ku aikasemmin 🙂

Avatar

Siis vau! Kaunis <3

Avatar

Olet aivan upea 🙂 Nuo hiukset ovat todella hienot!

Avatar

Iski sitten pidennys kuume 😉 kauniit nuo sinun hiukset! I love it!

Avatar

Ihana tukka! <3 Itekki haaveilen pidennyksistä!

Avatar

voi että siulla on ihanat hiukset!:) ja TUO MEKKO!! ihan täydellinen! ja siun päällä varsinkin! mistä ostit?=)

Avatar

Ennen kaikkea upea NAINEN!

Avatar

wau ihana tukka! 🙂

Avatar

Olet kuin nukke tuossa ylimmässä kuvassa! Niiin kaunis!

Avatar

Palautetta kaksplussalle: Tämä uusi blogialusta tms, joka näyttää monta postausta etusivulla, on aivan surkea. On viheliäistä lukea tekstiä, kun koko postaus ei ole samalla sivulla. Blogien lukeminen on jotenkin hidasta ja liian monimutkaista. Jos saa toivoa, niin palauttakaa aikaisempi alusta takaisin, se oli paljon simppelimpi!

Avatar

samaa mieltä!

Avatar

Niiiin samaa mieltä!

Avatar

Toivepostausaihe Emilialle: Blogialustan bugit ja temppuilut. Saadaan sit koottua palautetta tekniselle puolelle samaan postaukseen.

Kaksplus on Suomen hitain nettisivu. Oon kasvattanu kärvällisyyttä tän puolen vuoden aikana mitä sun blogia on tullu luettua aivan älyttömät määrät, kun ootan että tää kurasaitti suostuu aukeamaan ja rullaamaan niinku normaalit sivut.

Sisällössä ei oo mitään vikaa! 🙂

Avatar

… toki kärsivällisyyttä, eikä kärvällisyyttä! :DDD

Avatar

Näytät Emilia aivan uskomattomalta näissä kuvissa! 🙂 Ja hiukset myös <3 Kaunis nainen!

Avatar

Voisitko tehdä siitä olympuksen kAmerasta postausta?

Avatar

Sä ja tukka ootte upeita molemmat 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä