I’m ready for a good time

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain taas Sheinsidelta uusia vaatteita ja valitsin mm. kuvissa näkyvät shortsit ja liivin. Noi shortsit on tosi laadukkaat ja hyvän tuntuiset, olen niihin ihan rakastunut. Mutta jos itse tilailee niin kannattaa ottaa isompaa kokoa. Mä olen nykyään S-M mutta noi shortsit on kokoa L ja ne on ihan just ja just hyvät, vähän kun vielä laihdun niin istuu hiukan paremmin. Tosin mulla on oikeesti iso peppu, varsinkin nyt kun teen niin paljon kyykkyjä, mutta kyllä mulle muilta merkeiltä menee pienemmät housut 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä olen kymmenien muiden bloggaajien lailla asukriiseillyt tulevaa gaalaviikonloppua, 11.4. on siis Aussie Blog Awards ja 12.4. Indiedays Inspiration Blog Awards. Tilasin Asokselta yhden ihanan mekon, jonka laitan toiseen, mutta en tiedä vielä kumpaan. Ehkäpä kuitenkin Aussiehin. Id:n pippaloiden pukukoodi on taas inspiration ja koska viime vuonnakin mulla oli päällä jotakin todella erilaista, tahtoisin tänäkin vuonna jotain hauskaa. En kyllä tiedä viitsinkö laittaa kahtena vuonna peräkkäin housuja, mutta we’ll see… Olisi kiva laihtuakin siihen mennessä vähän, mutta olen taas vaihteeksi jumittunut (lue: lihonut).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oman asukriisini keskellä tajusin, että munhan pitääkin nyt kriiseillä tuplana! Nimittäin Topias tulee kumpaankin gaalaan mun aveccina ja sillekin pitää hommata vaatteet. Ehkä miesten kohdalla tosin ei ole niin tärkeää, että molempina päivinä on täysin eri asut. Mutta olisi se kuitenkin kiva, että Topiaksen asukokonaisuudet ovat edes vähän erilaiset. Topias ei ole mikään kummoinen pukeutuja ja yleensä mä sitten päätänkin Topiaksen asut juhliin lähtiessä. Topias tossa vähän aikaa sitten kysyi, että voisiko tulla sinne änäripaidassa…….. Että näin. Mutta takaisin asiaan, piti kysymäni, että mistä teidän miehenne ostavat yleensä vaatteita? Tai mistä te ostatte heille? Mitä laittaisitte miehelle blogigaalaan päälle?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paita Cubus*

Liivi Sheinside*

Shortsit Sheinside*

Laukku Cubus*

Aurinkolasit Ginatricot

Kengät Dinsko

*tuote saatu 

Ps. Facebookissa oli muuten aika upea kuva liittyen näihin postauksen kuviin…. Ja Facebookissa voi myös käydä antamassa palautetta tästä uudesta sivutuksesta…. Piti laittaa tänään loput synttärikuvat, mutta mun ei ole mitään järkeä laittaa niitä näin, että joudutte selaamaan viisi miljoonaa sivua läpi nähdäksenne kaikki kuvat. Pitää miettiä, miten ne saisin näytille! Ehkä johonkin verkkoalbumiin?

Kommentit

19 kommenttia
Avatar

Vaikuttaa jotenkin typerältä, kun jatkuvasti otat puheeksi painosi/halusi laihtua, vaikka olet todella hoikka. Ajattelitko joskus olla tyytyväinen itseesi ihan tuollaisenaan, tuntuu että itsetuntosi on kiinni jokaisesta kilostasi :/

Blogisi on ihana, mutta en ole enää niin aktiivisesti jaksanut seurailla, kun postaukset eivät näy allekkain. Eli täytyy jokainen postaus aina avata erikseen. Se lienee Kaksplussan sivuston vika, ei sinun (?), mutta häiritsee suuresti.

Avatar

Olis kiva jos kirjoittaisit enemmän sun saliohjelmasta 🙂 tai jos ei oo ohjelmaa niin kuitenkin tarkemmin mitä liikkeitä salilla teet 🙂

Avatar

I-H-A-N-A asukokonaisuus! Surettaa kun ei itse viitsi tilata Sheinsidelta enää mitään vaatteita kun ei ne kohta menisi enää päälle. Raskausviikko 13 menossa nimittäin. Siellä ei vissiin ole mitään mammaosastoa?

Avatar

Näytät ihan tajuttoman hyvältä! Noi sääret on ihan täydelliset. Ei grammaakaan liikaa eikä liian vähän. Olisin valmis maksamaan aika paljon samanlaisista. Wau! Älä vaan laihduta!

Avatar

Mun miehen vaatetus tollases tapahtumas ois varmaan sen perus chinot (ruskeet tai siniset) – joku hieno t-paita -neuletakki (takkina villakangastakki) – yhdistelmä 😀 En saa kauheesti vaikuttaa sen vaatevalintoihin, mutta en valita ku tolla sentään tyylitajua on 🙂 Yleensä se tilailee vaatteita netistä ja arkivaatteet Jack and Jonesista 😀

Avatar

Aivan ihanat noi shortsit! Rakastuin. 🙂

Avatar

Topiakselle joku siisti lauluspaita, tummat farkut ja musta bleiseri? Molempiin juhlii menis ja asusta saa erinlaisen kun vaihtaa paidan väriä tai/ja kenkiä 🙂

Avatar

Oot upee <3!

Avatar

Olen aivan samaa mieltä kuin nimimerkki huhhuh aivan täydelliset sääret, pakko myös kehua aivan ihanan näköisiä hiuksiasi!

Itse kun olen jonkinlaisen hiuskriisin keskellä!

Asu on myös ihanan näköinen!

Jopa tuli kehuttua, olen tänään yltiöpositiivisella tuulella! 😀

Avatar

Aivan ihanat shortsit! Oot tosi kaunis ja sulla on hyvän kroppa. 🙂

Avatar

Joo tää on kyllä aika huono et postaus jatkuu seuraavalla sivulla, kun ei sitä seuraava sivu -nappia tosta tajua 😀 Nytkin rupesin lukemaan kommentteja ja ihmettelin vaan että miks kaikki ehdottelee Topiakselle vaatteita 😀 Tarkastin sitte ootko kirjottanu jotain tollasta ja sit vasta huomasin ton napin.

Avatar

Todella kiva asukokonaisuus ja uus tukka on mahtava 🙂 poikaystävä ostaa vaatteet jack&jonesista tai h&m:stä mut kuulemma jos olis varaa niin ostais kaikki dressmannilta 😀

Avatar

Vitsit Emilia, sä olet niin hyvännäköinen! Ja tuo asu on täydellinen. Huhhuh miten kaunis ja upea olet! Mä niin saan inspiraatiota susta ja sun tyylistä. Oot paras <3

Avatar

pistä äkkiä kuvaa noista shortseista takaapäin? edestä ainakin on ihanat.

Avatar

Mäkään en tykkää sivutuksesta yhtään. En oikein näe mitään hyötyä, enemmänkin vain haittaa. Ois ihan ok, jos ne sivutettavat jutut olis oikeesti niin pitkiä, että tarvitsevat sitä, mutta nää blogipostaukset nyt harvemmin pääsee siihen mittaan. Hyvällä onnella sen viimeisen klikkauksen takana on ehkä kolme lausetta niin jes. Etenkin puhelimella selaaminen hankaloittaa aika sikana, kun lyhyehkön postauksen lukeminen vie usean klikkauksen ja moninkertaisen määrän skrollausta. Nykypuhelimet ja yhteydetkin on nykyään sen verran tehokkaita että erikseen suunnitelluille mobiilisaiteille harvemmin on mitään käyttöä.

Avatar

Tää asu on ihana! Ja vitsi mikä laiheliini nykyään oot! <3

Avatar

Hyviä kuvia, kaunis,, hoikka ja ihana kokonaisuus. 🙂

Avatar

minä itse en tykkää tästä nykyisestä systeemista eli blogissa ole vasta lukemishömpänpömpästa :-D…..ne kuvat jotka on sun synttäreiltä en kattonu puoliakaa koska kone on hidas ja kuvia oli paljon joten hermot siinä menee…

Avatar

eikö faceen saa luotua kansiota johon laittaisit synttärikuvat? 🙂 sieltä olisi helpompi katsella kuin tällä systeemillä. Millaiset pukukoodit blogigaaloihin sit olikaan… tais mennä kokonaan ohi..?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä