Miesten juttuja

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takki Helly Hansen

Farkut Jack&Jones

Kengät Helly Hansen

Laukku Guess (saatu)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain taannoin lahjakortin Fashionstoreen ja selailin verkkokaupasta kaikenlaisia ihania kelloja, laukkuja ja kenkiä, enkä osannut millään päättää, mitä tilaisin. Ongelma ratkesi kun silmieni osuessa ”miehet” -tekstiin ajattelin pitkästä aikaa tilata jotain Topiakselle. Palloilin muutaman eri tuotteen välillä, mutta koska Topiaksella ei ole yhtään laukkua ja yleensä herran asusteena ja kantovälineenä toimii muovikassi, päätin että siihen asiaan tulee nyt muutos. Tilasin Topiakselle ihanan Guessin ”weekend bagin”, joka on ollut ahkerassa käytössä. Topiaksella on vihdoin oma laukku, jossa kulkee kaikki tarpeellinen töihin, salille ja pienille reissuille. Laukku on ollut käytössä jo jonkun aikaa, sillä olin tosiaan ilman kameraa aika kauan. Nyt kun sain tämän Olympuksen lainakameran, päästiin vihdoin ottamaan kuvat siitä.

Ahkerasta käytöstä huolimatta laukussa ei näy mitään käytön jälkiä, ja Topias ei tosiaan ole ehkä hellävaraisin mahdollinen ihminen. Topias on ollut laukkuun tosi tyytyväinen, kuten minäkin. Meillä ei kummallakaan ole ennestään mitään muita Guessin tuotteita kuin mun 18 -vuotislahjaksi kummisedältäni saamani aivan upea Guessin kello. Se on tosin ollut jo varmaan 2 vuotta rikki kun pudotin sen, enkä ole saanut laitettua sitä korjaukseen. Mutta pointtina siis oli, että ei tiedetty Guessin laadusta sen enempää mitään, mutta ainakin laukun suhteen laatu on tasokasta ja suht lompakkoystävällistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voin lämpimästi suositella Fashionstorea kaikille! Tilaus tuli yhdessä päivässä ja kaikki sujui hienosti 🙂

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

mona: Monet yritykset laittaa lahjakortteja / tuote-esittelyä / muita lahjoja, että bloggaajat sit kertois niistä blogeissaan ja lukijat ostais herkemmin, kun ovat lukeneet käyttökokemuksia.

Avatar

siis miksi saitte laukun ilmatteeksi ?

Avatar

Koska oli saanut lahjakortin. Nää blogistithan saa kaikki ilmaseks.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä