Taaperokuvauksen haasteet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Harvinaista herkkua; kuvia Avasta. Ava on niin hankala kuvattava nykyään! Iso tyttö kun tahtoo juosta ympäriinsä ja tunkea naaman kiinni kameraan. Miten te onnistutte saamaan kuvia touhuavista taaperoista? En tahtoisi aina sitä pastilliaskia kuviin ja jos lahjon telkkarin katsomisella, Ava vain röhnöttää hölmön näköisenä eikä ole yhtään oma suloinen itsensä. Jos teillä on hyviä vinkkejä niin laittakaahan jakoon! Tahtoisin kuollakseni oppia kuvaamaan tätä energiapakkausta kunnolla.

 

Kommentit

28 kommenttia
Avatar

Samaa mieltä! Ennen oli parempi kun postaksiia ei tarvinnut avata erikseen. 🙂

Avatar

Ulkona kuvatessa hyvä vaihtoehto on ottaa järkkäriin käyttöön ”pitkä putki”. Silloin pääsee lähelle, vaikka oikeasti kuvaa kauempaa ja vähän salaa.Harvalta suomlaiselta onnistuu poseerauskuvat. Lspsiltakaan. Siksi kannattaa kuvata sisälläkin vähän salaa, leikin varjolla. Jos lapsi ei ole hyvällä tuulella ja / tai halua tulla kuvatuksi, ei kannata lahjoa tai pakottaa. Ei aikuisiakaan saa pakottamalla kauniiseen kuvaan.

Emilia Huttunen

Ihan totta tosiaan, voi kun vaan riittäisi aika siihen että kärsivällisesti odottaa että lapsi olisi kivasti kuvissa 😀

Avatar

ava on kyllä kaunis lapsi!

Emilia Huttunen

Samaa mieltä! 😉

Avatar

Yks juttu mikä ehkä hyödyttää vois olla lyhyt valotusaika ja muut asetukset mitä käytetään mm. urheilijoiden kuvaamiseen, Ava kun tuntuu olevan aika vauhdikas tyttö 🙂

Emilia Huttunen

Hei kiitti vinkistä! 🙂

Avatar

Olen aina ajatellut, että Ava näyttää aivan Topiakselta, mutta tuossa viimeisessä kuvassa Ava näyttää sinulta.

Emilia Huttunen

On siinä vähän äitiäkin tosiaan 😉

Avatar

Milloin tulee pidempää juttua lapsista niin kuin eilen lupasit? 🙂 Ei koko ajan asukuvia :/

Emilia Huttunen

Tulin kipeäksi joten se viivästyi, mutta ensi viikolla sitten 🙂

Avatar

Ei hitto mitkä lasit!! Ava on coolimpi kun minä 😀 sikahienot!

Emilia Huttunen

Haha!! 😀

Avatar

En lue blogiasi päivittäin tai edes viikoittain mutta silloin tällöin käyn kurkkimassa 🙂 Älä pahastu mutta ettekö eronneet poikaystäväsi kanssa jokin aika sitten? 😮 Ilmeisesti nyt ainakin olette yhdessä 😀 Vai sekotankohan nyt johonkin muuhun blogiin…

Avatar

Taidat sekoittaa Karostardust-blogin Karoon?

Emilia Huttunen

Juu nyt kyllä sekotit varmaan karoon 😉 meillä on molemmilla Topiakset, tai siis oli, joten ymmärrettävä sekaannus 😀

Avatar

Näin tänään sut Kampissa (tai ainakin luulen että näin!). En sitten viittinyt tulla juttelemaan/keskeyttämään, kun teillä näytti olevan niin hauskaa kaverin kanssa. Mutta halusin vain sanoa että oot kyllä supernätti myös luonnossa! Ja vaatekokonaisuus oli ihana! Toivottavasti oli hauska päivä 🙂

Emilia Huttunen

Voi olisit vaan tullu juttelemaan! 🙂 Ja voi kiitos! 🙂 oli kyllä hauska päivä!

Avatar

Eikö voisi kokeilla sellaista, että ottaa ainakin 100 kuvaa, räpsii noin puolen sekunnin välein, kuten ammattikuvaajat (jossa siis poseeraava vaihtaa asentoa koko ajan tarkoituksella, mutta lapsihan tekee sen tahattomasti :-)). Antaa siis lapsen touhuta vaan. Ja ehkä pari kolme noista otoksista on taatusti hienoa, jokin jopa yllättävä!

Emilia Huttunen

Pitää yrittää! 😀 meillä vaan tuottaa hankaluuksia se yhdessä paikassa pysyminen ja meillä on tällä hetkellä ainoastaan toi yksi siisti seinä, jos Ava vaihtaa paikkaa niin taustalle pääsee meidän myös kotina tunnettu kaatopaikka! 😀

Avatar

Käytkö sä lukemassa näitä kommentteja, kun jos täällä on kysymyksiä niin niihin ei enää koskaan vastata? Vai vastaatko sä jotenkin yksityisesti? Muut bloggarit käy ainakin vastailemassa, jos ei muuta niin edes jos on jotain kysytty.

Emilia Huttunen

Luen kyllä aina ja nyt taas vastaankin, mä en ole ehtinyt mitenkään vastaamaan tän koliikin takia, kun se vetää meidät niin äärirajoille 🙁

Avatar

Onko muilla ongelmi kuvien näkemisessä? 😮

Avatar

Minulla ei kanssa näy kuvat ollenkaan!

Avatar

Ei näy minullakaan.

Avatar

Mullakaan ei näy 🙁

Avatar

Eikä mulla :/

Avatar

mulla näkyy, mut en voi sietää tätä uutta sivutus-juttua! kaksplus, tehkää asialle jotain. entinen oli 100-kertaisesti parempi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä