Fuck.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uudistusten aiheuttamien ongelmien takia en pysty postaamaan tällä hetkellä tämän pidempiä postauksia, vaikka luonnoksissa niitä olisi ja mulla ois vaikka kuinka kerrottavaa 🙁 Toivottavasti päästäisiin takaisiin vanhaan malliin…

Halusin vain tulla muistuttamaan, että meitä voi seurailla Facebookissa, jonne ainakin päivittelen kuumisia teknisten ongelmien aikana. Instagramista löydyn nimellä @mutsisonblogi. Toivon tosiaan, että tämä on vain väliaikaista, olen välittänyt eteenpäin kaikki valituksenne uudistuksesta ja niitä saa edelleen mielellään laittaa.

Ainiin, Indiedays Blog Awardsien äänestys on käynnissä täällä ensi viikkoon asti ja äänestäjien kesken arvotaan Asus Fonepad 7 ja 5 lippupakettia awardseihin. Minähän olen ehdolla vuoden viihdyttävimmäksi blogiksi, suuri kunnia ja ihana yllätys teiltä blogiani ehdottaneilta! 🙂 Jos koet että ansaitsisin tuon tittelin, olen kiitollinen äänestäsi! 🙂

Kommentit

8 kommenttia
Emilia Huttunen

Tommoseen intiimiin tilaisuuteen mun mielestä nappivalinta oikeilla asusteilla! 🙂 Ja jos sulla riittää tukkaa niin kiharat sopii tosi hyvin kun toi helma ei oo niin muhkea, muhkeampi helma kun vaatii usein yksinkertaisemman kampauksen 🙂

Avatar

Kyllä! Uudistus surkea! Takaisin edelliseen!

Emilia Huttunen

Niinpä 🙁

Avatar

Vastailetko enään ollenkaan kommentteihin?

Emilia Huttunen

Yritän alkaa nyt vastailla näihin, oon tuolta alkupäästä vastaillut ja projekti etenee pikkuhiljaa 🙂 Mä olen kertonut muutamaan otteeseen, että tässä elämäntilanteessa (koliikki) mulla ei riitä aika ja voimat kommentteihin JA postaamiseen ja onneksi kaikki te lukijat olette olleet ihanan ymmärtäväisiä! Nyt alkaa kuitenkin helpottaa Nompun kanssa niin pikkuhiljaa pystyn taas vastaamaan 🙂

Avatar

Hei olis kiva, jos postaisit vähän enemmän perheestäsi/lapsistasi 🙂 siis kaikki kauneus, sisustus ja muoti jutut on tietty kans ihania, mutta kaipaisin just lisää noista lapsista 🙂 esim kehityksestä, leikeistä ja puuhista, mitä teette yms. ymmärrän tietty, et nyt sulla ollu hankalaa aikaa, mutta aurinkoista kevättä !:)

Emilia Huttunen

Postailen heistä aina kun vaan tulee jotain postattavaa, meillä on ollut nyt kehityksen saralta tosi hiljaista mutta pian tulee kyllä taas lisää 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä