Neiti askartelija

Saatiin Cloetalta jokunen aika sitten paketillinen Läkerol Dents xylitol-pastilleja, sekä askartelutarvikkeet ja muovipurkki, jotta saataisiin askarrella pastilleille säilytyspurkki. Askartelu sai sen takia odottaa vähän aikaa, että halusin hyödyntää Avan vapaapäivän päiväkodista ja mennä askartelemaan yhdessä kummityttöni ja ystäväni kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Askarreltiin yhteensä kolme ihanaa pastillipurkkia tytöille ja Nompulle! Askartelutarvikkeissa oli liitutaulutarraa, liitutaulutussi, kirjaintarroja ja tarrakoristeita. Ava tykkäsi laittaa tarroja, mutta päiväkodissa juuri liimaamisesta innostunut tuittupää oli pettynyt kun ei saanut liimata mitään, hölmö äiti kun ei tajunnut varautua! Ava on ennen aina inhonnut liimaa, koska hän ei tykkää sotkea sormiaan, joten vielä pari viikkoa tämä olisi sopinut hänelle täydellisesti. Näistä tarvikkeista sai kuitenkin helposti hienot purkit ja ilman sotkua! Joten suosittelen lämpimästi ostamaan tarra-aineita, jos haluaa askarrella siististi. Mä askartelin ennen tosi paljon kun olin niin paljon lastenhoitajana. Mulla oli simmonen oma askartelukassi, mitä päivitin koko ajan Tiimarin alennuksissa ja siellä oli kaikkea mahdollista. Mä oon aina rakastanut askartelua, mutta nyt en oo pitkään aikaan sitä tehnyt, koska Ava on ollut liian pieni ymmärtämään askartelun päälle. Tämä meni kuitenkin niin hyvin, että aion lähteä taas ostamaan askartelutarvikkeita ja ruveta etsimään yhteistä puuhaa mulle ja Avalla niitten ainaisten legoleikkien lisäksi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lopuksi vaan kaadettiin purkki täyteen pastilleja! Meidän perhe tykkää kaikista Läkerol Dentseistä, mutta suosikkeja ovat lasten maut, sekä tuo mustaherukka ja omena. Nuo lasten Nalle Puh -teemaiset askit on Avan suosiossa, koska noh, Nalle Puh. Äitiin ne uppoaa karkkia muistuttavan maun ansiosta. Tässä laihduttaessa tollaiset sokerittomat ”herkut” auttaa pitämään makeanhimon kurissa ja mulla kulkeekin aina pastillipurkki laukussa. Hyödynsin muuten vielä ylijääneen liitutaulutarran ja koristelin puhelimen suojakuoret ja Ava piirsi niihin äidin kuvan. Eikö ole ihanat!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tästä aiheesta tuli mieleen, että Kaksplussalla on ihanan Vuokon pitämä ”Mitä mä tekisin?” -blogi, josta löytyy kotitarpeista kehiteltyä helppoa tekemistä lapsille, kannattaa käydä tutustumassa!

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

Heippa! Oletkos muuten koskaan kokeillut smoothieita siihen makean himoon? Mää oon ollu nyt jo melkeen vuoden syömättä mitään karkkia sun muita herkkua. Välillä kumminki iskee hirviä makianhimo ja smoothie kyllä auttaa. Ja se on vielä kaikenlisäks aika terveellistäki ja kun sokeria ei laita paljon, mun mielestä 2 rkl on just soppeli =)Sitä voi antaa sitten myös lapsillekin, luulen että hekin siitä tykkäävät =) On muuten tosi ihana tää sun blogi! Mää käyn katteleen tätä melkeen aina päivittäin =)

Avatar

Myllyn uusi (no, aika uusi…) askarteluliike Inspiraatio on mahtava, suosittelen käymään siellä! 🙂

Avatar

Kylläpä tuli hauskat purkit!

Mulla on tosi paljon kaikkia askartelujuttuja kotona, kuten myös tytöllä, mutta nykyään tulee niin vähän askarreltua. Jospa tästä saisikin inspiksen! 🙂

Avatar

Aivan ihania purkkeja: vanhanaikaista askartelua modernisoituna nykypäivän mukaiseksi 😉 Mulla on pulla vielä mahassa, mutta sitten kun kasvaa vähän isommaksi, niin alotetaan meilläkin askartelut.

Luen sun blogia säännöllisesti, ja todellakin kannatan, että alatte nyt Avan kanssa askartelemaan :p Tulevana mammana näitä askartelupostauksia olisi niin kiva lukea. ^^

Avatar

Tosi hauskat purkit 🙂 Siinäpä olisi päiväkotiinkin askarreltavaa, niin ei ainakaan menisi lasten pastillirasiat sekaisin, kun kaikilla olisi ihan omannäköinen purkki. Ja tuo kännykkäkotelon kuva! Ihana!

Avatar

Ihanat nuo suojakuoret!

Ootko muuten mitä mieltä aspartaamista ja asesulfaami K:sta makeutusaineena? Vai ootko tutustunut tähän aineeseen? Kun muuten vaikuttaa että syötte hirveen monipuolisesti ja terveellisesti, mutta sitten käytät kauheen paljon tuotteita, myös lapsille, jossa on aspartaamia ja asesulfaamia (esim. juuri nämä pastillit).

Itse välttelen molempia aineita koska ovat niin epäterveellisiä eikä poistu elimistöstä kunnolla ja/tai koskaan. Tiedän myös henkilöitä jotka ovat näille aineille yliherkkiä.

En siis todellakaan arvostele sinua tai sinun valintojasi, halusin vaan tuoda asian esille, josset siitä vielä tiennyt 🙂

Avatar

Hei,

Supersöpöjä purkkeja 🙂 Läkerol Dents -ksylitolipastillit eivät sisällä aspartaamia eivätkä asesulfaamiK:ta. Kaikki pastillien ainesosat löytyvät rasioiden ainesosaluettelosta ja nettisivuiltamme: http://www.cloetta.fi/tuotteet/tuote/lakerol-dents-85g-pear-banana/001905/

Ksylitolitiedottaja Milla/ Cloetta

Avatar

Hei kiitos! Minä muistin väärin, ne oliki yhdet toiset pastillit joissa sitä aspartaamia oli! Muistin että Läkerol Dentseissäkin on enkä oo syöny niitä sen takia. Nyt voin syödä niitä taas, jee! 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä