Tukkaopuksia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oltiin viikko takaperin Vilman kanssa Polhemilla Glitterin aamiaistilaisuudessa tutustumassa Glitterin Hiusoppaaseen, joka on tänään saatavilla Glitterin liikkeistä, kannattaa hakea omansa ja hyödyntää kanta-asiakasilta, joka on kaikissa liikkeissä alkaen klo 17! Oli ihanaa aloittaa pitkä päivä tollaisella rennolla tapahtumalla, josta sai hyvän startin päivään, etenkin ruoan puolesta 😉 Saatiin kaikki valita itsellemme joku kampaus, jonka Glitterin osaavat työntekijät meille loihtivat kirjaimellisesti muutamassa minuutissa. Hiusopas nimittäin sisältää helppoja ja nopeita kampauksia arkeen ja juhlaan. Mä olen aina enemmän ostanut Glitteristä koruja, mutta nyt kun kehtasin kysyä kaikista vähän kumman näköisistä jutuista, että mihin niitä oikein käytetään, niin innostuin lähtemään seuraavaksi hamstraamaan hiusjuttuja! Mä olen tosi laiska tukanlaittaja, mutta noilla helpoilla ”huijaustuotteilla” mäkin jaksan loihtia jotain helppoa ja nopeaa. Muutaman jutun haluan esitelläkin teille, mutta pitää tehdä niistä sitten vaikka videota niin näkyy kunnolla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulle taiottiin aiemmin Vilman kihartamaan tukkaani tollainen ihana kukkakieputus. Halusin jotain rentoa ja söpöä, mikä sopisi asuuni ja tuo oli täydellinen. Ikinä en ole käyttänyt kukkia tukassa, mutta nyt innostuin! Ja tuo ei tosiaan ole edes letti, vaan tukka on ihan vaan kieputettu tavallaan tuon kukkaköynnöksen ympäri! Älyttömän nopeasti syntyi. Glitterin paras puoli on mun mielestä aina ollut ihanat myyjät ja tuolla oli taas tosi mahtavaa porukkaa paikalla. Mä oon aina myymälöissä saanut apua niin koruvalintoihin kuin kampauksiin ja ompa mulle muokattu ihan työkaluilla koruista sopiviakin. Glitterillä saa rohkeasti pyytää apua ja istahtaa alas niin myyjät opettavat, miten niitä hiusjuttuja käytetään ja tehdään kampauksia. Mä oon niin huono ikinä muistamaan kehumaan tällaisia juttuja, joten oli tosi kiva olla mukana tässä tilaisuudessa, niin sain hyvän syyn kehua Glitteriä monien vuosien hyvästä palvelusta. Näin muuten Polhemilla taas Kaksplussan Lapsellista -blogin Annan, sekä tapasin Kaksplussalla eilen aloittaneen Eevin. Käykääs kurkkaamassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATakki Sheinside (saatu)

Paita Sheinside (saatu)

Laukku Vero Moda

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Puuhailin Helsingissä myös kaikenlaista muuta, josta myöhemmin lisää, mutta halusin nyt vain aloittaa aamun kertomalla teille uudesta hiusoppaasta ja herättämällä ruokahalunne noutopöydän kuvalla, sekä ilmoittaa että nyt kun sivutus on poissa (kiitos Kaksplus!), saan illalla laitettua ne loput synttärikuvat! Ihanaa ja aurinkoista päivää siis kaikille, Avalla on taas vapaapäivä ja jos sää suosii niin jatketaan eilen aloitettuja pyöräilyharjoituksia 🙂

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Oot upea nainen !

Avatar

Oli kiva tavata! 🙂

Ja kiitos hei hyvistä kuvista! Kattelin niitä taas eilen ja hymähtelin itsekseni, että kerrankin osasin näyttää kuvissa hyvältä! Hahah! 😀 Tai sitten sulla oli taikakamera.

Avatar

Moikka

Olin nähnyt sinun jakson erilaisissa äideissä ja sattumalta löysin kipeänä tän sun blogin. Kahtena päivänä luin kännykällä melkein koko blogin alusta loppuun :–D

Tykkään tavastasi kirjottaa ja kärkevistä mielipiteistä. Oot huippu 🙂

Avatar

Ihania hiuskoristeita! Mä oon kanssa tosi huono laittamaan tukkaani, ei vaan jotenkin jaksa 😀 Tollaset koristeet ja ”huijausjutut” voisi kyllä aika paljon helpottaa hommaa. 😛

Avatar

Ihania hiusjuttuja! Upea tuo panta tuolla mustamekkosella naisella. Pakko käydä glitterissä! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä