Peilistä katsoo prinsessa

Nykyään kun Ava valitsee useina päivinä itse asunsa, olen tykännyt kuvailla niitä muistiin, jotta voin vertailla sitten joskus, miten neidin maku on muuttunut. Tämän päivän asu oli ”prinsessapaita ja prinsessahame”. Hameen Ava valitsi viime vuonna itse kaupasta ja paita tuli tuliaisena papalta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paita Hard rock cafe

Hame Lindex

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä peili on tulossa meidän työhuoneeseen, kunhan päästään remppaamaan sinne asti. Meillä on seissyt remppa nyt odottamassa pienen postisekoilun takia, mutta viikonloppuna päästään taas jatkamaan! Peili on nyt tämän aikaa olohuoneessa tuomassa vähän kodikkuutta. Paljaat revityt seinät, vanha sohva, uusi matto ja yksi peili. Siinä on meidän tämän hetken sisustus. Mä olen piristynyt nyt kevään ja auringon myötä ja yritän pikkuhiljaa siivota tätä joulukuusta asti kasautunutta kaaosta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kevätauringon lämmittämässä olohuoneessa päivän prinsessa-asu oli täydellinen, mutta ulosmennessä vedettiin hameen tilalle housut ja paidan päälle ihana Kappahlin huppari. Oletteko muuten tutustuneet Kappahlin Hampton Republic -mallistoon? Siellä on ihananihananihanan tyylikkäitä vaatteita pikkutyypeille, kannattaa käydä katsomassa! Olen tykännyt tosta Hampton Republic -mallistosta kovasti ja olin todella innoissani kun se laajeni lastenvaatteisiin. Haha, menipä sivuraiteille, kun tässä ei edes ole nyt niitä vaatteita kuvissa, mutta pitipähän sanoa kun kerrankin muistin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihanaa ja aurinkoista päivää teille kaikille, me ollaan tänään lasten ja Even ja Adeliinan kanssa Helsingissä, ehkä törmäillään! 🙂

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Voi mikä ballerina!

Avatar

Ihana Ava ! <3

Avatar

Hänellä on selvästi tanssijan elkeitä. 🙂

Avatar

Olisi kiva kuulla sinun perheestäsi, kuinka monta sisarusta sinulla on, ovatko vanhempasi vielä naimisissa tms

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä