Totuus bloggaajista

Mademoiselle Pigalle -blogin Irene laittoi liikkelle ihanan haasteen: kerro totuus tuntemistasi bloggaajista! Idea on ihana etenkin sen takia, mistä tämä ajatus lähti, siitä voitte lukea tästä Irenen postauksesta. Mukaan lähteneiden bloggaajien joukosta mieleeni on jäänyt parhaiten Nelliinan vaatehuone -blogin Niinan postaus, suosittelen lukemaan senkin, Niina kirjoitti niin taitavasti kaikesta tästä blogimaailman negatiivisuudesta, voi kun osaisi itsekin pukea ajatuksensa noin taidokkaasti sanoiksi.

Harvalta on varmaan jäänyt huomaamatta jatkuva taisteluni netin negatiivisuutta vastaan, olen todellinen Don Quijote. Viime marraskuussa lopetin kokonaan keskustelupalstojen lukemisen, enkä ole kertaakaan eksynyt päätöksestäni. Uutenavuonna erosin myös äityleistä ja voi mikä mielenrauha. Jäljellä on vain kommentit ja nekin olen ohjannut roskiin. Olen vihdoinkin oppinut ymmärtämään, että jotkut ihmiset vain ovat niin katkeria ja puhtaasta ilkeydestä haluavat mollata bloggaajia, joita yleensä sitten syystä tai toisesta kadehtivat. Parempi ratkaisuhan olisi tietenkin hoitaa se oma elämänsä sillaiseen kuntoon, ettei kokisi tarvetta yrittää lannistaa muita, mutta hei, meitä on moneen junaan. Tahdoin kuitenkin ehdottomasti lähteä mukaan tähän haasteeseen, koska mikäpä tuntuisi paremmalta kuin lukea jotain oikeasti positiivista.

Nyt sitten kaikki blogia kirjoittavat lukijani hereillä, lähtekää mukaan! Vaikka olisitte tavanneet ikinä vain yhden bloggaajan ja se bloggaaja on vanha ystäväsi, kirjoita hänestä. Saat edes sille yhdelle ihmiselle hyvän mielen!

Kolmistaan -blogin Karkki on uskomattoman ihana ja pirteä tapaus. Karkin kanssa ei voi olla tulematta toimeen. Karkki tuntuu olevan jonkinlainen äidin, siskon, sen coolin tädin ja ystävän sekoitus. Sellainen ihminen, jonka odottaa olevan täynnä asiaa, mutta onkin todellisuudessa täynnä huumoria, sen asian lomassa oc. Karkki hymyilee paljon, on ihanan ystävällinen ja lämmin ihminen, sekä helposti lähestyttyvä. Jokainen tarvitsee elämäänsä vähän Karkkia!

Korinnan tapasin ensimmäistä kertaa kun lähdettiin täältä Turussa yhdessä Helsinkiin pr-tapahtumaan. Kahden tunnin junamatka meni kuin siivillä tämän ensi tapaamisella vanhalta ystävältä tuntuvan energiapommin seurassa. Paljon naurua, hymyilyä, juoruilua ja lisää naurua. Meille tuli hauska sattuma ku laitoin Korinnasta kuvan Instagramiin ja hetken päästä Topias laittoi viestiä ja kertoi tunnistaneensa Korinnan, sehän on se amisaikojen vieresen kebabbilan myyjä, jota me kaikki kuolattiin! Terkkujaterkkuja. Hah! Pieni maailma 😀 Korinna on yksi näitä ihmisiä, jonka kanssa on ihanan helppo tutustua, eivätkä ne harvinaiset hiljaisuudet tunnu kiusalliselta. Korinnan kanssa on niin hauska viettää aikaa ja pääsinpä jopa ensitapaamisella esittelykierrokselle Korinnan appivanhempien upeaan kotiin. Ja sekin tuntui ihan luonnolliselta, koska tämä upean hymyn omaava herkullisen humoristinen kaunotar on vaan niin lämmin ja avoin ihminen.

Demi on oikeastaan ihan samanlainen kuin blogissakin. Ihana hippi, järjettömän rempseä (paremman sanan puutteessa) ja hitusen hullu. Tai ehkä vähän enemmän kuin hitusen. Demi on ihan demi, ei sitä voi muuten selittää. Demi on simmoinen hassutteleva tyyppi, jonka kanssa on aina rentoa ja hauskaa. Demi on juurikin sillainen järjetön hauskanpitäjä, jonka kanssa lähtisin festareille!

No sitten on tietenkin Klipsiworld -blogin Vilma! Tapasin Vilman ensimmäistä kertaa viime syksyn Indiedays Blog Awardseissa, eikä siellä sen kummemmin juteltu. Alkuvuodesta kuitenkin lähdettiin yhdessä lounaalle ja vähän shoppailemaan ja ystävystyttiin kertaheitolla. Vilma oli alusta asti niin ihana ja meillä oli ihan samanlaiset jutut. Seuraavana päivänä jo lähdettiin extempore yhdessä Helsinkiin ja illalla itkettiin toistemme kainaloissa lasillisen äärellä. Siitä asti Vilma on ollut mulle hirveän tärkeä ja yksi rakkaimmista ystävistäni. Vilma on lämpimin, aidoin, rehellisin, kiltein ihminen, jota olen ikinä tavannut. Jopa Topias on ihan rakastunut Vilmaan, haha! Topias sanoi, että ajatteli ensin Vilman olevan ”ihan perus blondi”, mutta suu loksahti melkein hämmästyksestä kun oppi vähän tuntemaan. Vilma on niitä ihmisiä, joita tulee vastaan kerran elämässä ja olen ylpeä, että voin sanoa Vilmaa ystäväkseni. Vilma on se ihminen, jolle aina kerron kaiken ensimmäisenä ja jolle voin kertoa mitä tahansa.

blogikuvat1 (2)

Kotitalouskriisin Maria on yksi herttaisimmista tapaamistani ihmisistä. Herttainen on täydellinen kuvaus Marialle! Maria on hyväntahtoinen, lämmin, hitusen ujo ja ihana ihminen. Jo toisella tapaamisella Maria kutsui minut kotiinsa ja esitteli perheelleen, kun minulla ei ollut mitään tekemistä ennen junan lähtöä. Maria on sillainen ihminen, jonka ei tarvitse pelätä tuomitsevan sinua, koska Maria vaikuttaa ymmärtäväisemmältä, viisaammalta ja rehellisemmältä kuin puolet maailman väestöstä yhteensä.

Johanna on uskomattoman aurinkoinen persoona. Johanna kuuluu niihin tyyppeihin, jotka aina antavat hyvän ensivaikutelman ja ovat sen vaikutelman veroisia. Esim minä itse annan yleensä surkean ensivaikutelman, jos kysyt keneltä tahansa ystävältäni, kaikki ovat inhonneet minua ensin 😀 Johannaan rakastuin ensisilmäyksellä! Niin ihana ihminen, jokainen tarvitsee yhden tällaisen ystävän.

Päivi on yksi rohkeimmista ja positiivisimmista ihmisistä ikinä! Heti ensi hetkestä mustaa huumoria, huonoa huumoria ja välillä ehkä jotain hyvääkin. Tyyppi, jonka kanssa voi nauraa kaikelle, eikä ota mitään liian tosissaan. Ensisilmäyksellä upea ja hauska nainen, toisella silmäyksellä kaiken päälle viellä syvällinen ja uskomattoman ystävällinen.

Julia Toivola on lempibloggaajani ja viime syksyn Indiedays blog awardseissa tärisin ja melkein pissasin housuun, koska olin niin innoissani kun pääsin tapaamaan Julian! Julia oli aivan uskomattoman ihana, positiivinen ja ystävällinen ihminen. Hän jaksoi kärsivällisesti kuunnella tärisevää hypetystäni ja tuli vielä kuviinkin kanssani. Julia on luonnossa vielä aurinkoisempi ja lämpimämpi kuin odotin!

Materialistimutsi-Mirka on melko samanlainen kuin bloginkin perusteella. Naurua, materialismionnea, hauskoja ja ei niin hauskoja juttuja, sekä paljon sarkasmia. Sarkasmin kohdalla on varmaan sanakirjassa Mirkan kuva. Mirka on ystävällinen ja ihana tyyppi, kun häneen tutustuu! Mirka on kuin suklaakonvehti; ulkoa jännittävä ja ehkä vähän kova, sisältä sula ja ihanan pehmeä 😉

blogikuvat2 (2)

Siskoni Eveliina on ristiriitainen aihe! 😀 Siskosta on vaikea kirjoittaa kun olet tuntenut hänet koko ikänsä. En voi oikein puhua ensivaikutelmista, mutta mehän ei olla ikinä tultu toimeen. Vasta sitten kun oltiin samaa aikaa raskaana, alettii korjata välejämme. Eve on oikeastaan aika samanlainen kuin minä itse. Ollaan molemmat tosi temperamenttisia ja ehkä aluksi vähän varautuneita, mutta sitten kun lämmetään niin lämmetään kunnolla. Sen takia varmaan ollaankin aina tapeltu niin paljon kun ollaan niin samanlaisia.

Ina’s lifestyle -blogin Inan olen tavannut vain ohimennen. Odotin Inan olevan räiskyvä persoona, blogin perusteella siis, mutta totuus oli jotain muuta. Nimittäin räiskyvä+positiivinen+energinen+iloinen+vähän hullu+hauska ja nämä kertaa miljoona = Ina. Ina on ihan omanlaisensa, oikea Duracell-Ina! 😀 Siinä jäi hetkeksi tuijottamaan suu auki, miten joku voi oikeasti olla noin ihanan energinen ihminen. Siinä kohtaa kun käsittelet vielä edellistä Inan sanomaa lausetta, tämä pieni ilotulite on siirtynyt jo aivan uuteen aiheeseen ja paikkaan! Inan vieressä sitä tuntee itsensä vähän laiskaksi 😀 Kunnioitan hirveästi Inaa ja etenkin hänen elämänasennettaan.

Karostardustin Karo nyt on ollut miljoonasti blogissani esillä, mutta Karo on luonnossa aika erilainen kuin blogissa. Karosta on blogissa vain se humoristinen ja aina vähän sarkastinen ulkokuori, mutta tavatessa Karo on uskomattoman herkkä, ystävällinen ja vähän ujo ihminen. Karon kanssa voi puhua kaikesta tai olla puhumatta yhtään mistään, molemmat on yhtä helppoa.

Iina on yhtä aurinkoinen ja hyväntuulinen kuin blogissakin! Tuntuu, ettei Iina muuta teekkään kuin hymyile ja naura. Iina on ihana pieni pakkaus puhdasta energiaa ja onnea.

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Hei ihana, kiitos hurjasi kauniista sanoista <3

Ja super paljon onnea vielä awards voitosta, olin kyllä niin iloinen kun kuulin että tänne se voitto tuli, niin mahtavaa 🙂

Avatar

Voi ihana sinä! ♥

Avatar

Voi apua!! En olisi ikinä uskonut, että tuun törmäämään mun blogiin tässä sun postauksessa. Wau vitsi. Niin kultaisesti ja ihanasti kerrottu musta, oon todella otettu. ♥ halataan ku tavataan, vkl gaalassa siis! 😉

Avatar

Voi ei 🙂 Ihanasti sanottu!! Kiitos!

Avatar

Tässä on nyt sopiva aihe mulle esittää pahoittelut ja anteeksipyyntö yhdestä viestistä minkä olen lähettänyt juurikin tähän Mutsis on Blogiin. En haukkunut mutta arvostelin blogia siihen suuntaan, että on liian pinnallisia aiheita ja liian paljon asukuvia. No, se johtui siitä että en ollut lukenut tätä kun muutamia päiviä ja sillon vaan sattui niin että postaukset oli asukuvia, ripsipidennys juttuja yms. Kun paremmin perehdyin tähän ja enemmän luin niin todellisuushan oli eri. On paljonkin hyvin henkilökohtaisia ja kipeitä aiheita käsitelty. Kirjoitustyyli on rohkea josta myös pidän. Joitain kommmentteja ja haukkuja tuolla keskustelupalstalla nähnyt niin kyllä se on ihmisten kateus joka saa haukkumaan. Ehkä jotku on kateellisia kun äiti jaksaa huolehtia myös omasta ulkonäöstä yms. Tämä blogi on osoittautunutkin oikein hyväksi, löytyy arkielämää ja hyvinvointiin liittyviä juttuja. Joo tykkään 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä