Pähkinä purtavana

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kävin viime viikolla tutustumassa Nutisalin uutuuksiin ja kuulin paljon infoa pähkinöistä, niiden valmistustavoista ja terveellisyydestä. Innoistuinkin nyt käyttämään niitä enemmän! Nykyään en käytä pähkinöitä oikeastaan muualla kuin salaatissa, johon ne sopivat ihanasti varsinkin jonkun juuston seurana. Haluan saada nämä terveyspommit paremmin osaksi ruokavaliotani, joten auttakaa! Missä ja miten te käytätte pähkinöitä? Onko teillä jotain ihania reseptejä pähkinäisiin annoksiin?

Kannattaa muuten kaupassa miettiä tarkkaan mitä pähkinöitä ostaa, nyt kun pääsin tekemään makutestejä eri merkkien välillä ja luin kaikkian tuoteselosteita, ostan kyllä jatkossa ainoastaan Nutisalin pähkinöitä. Lempparini oli tuo ensimmäisessä kuvassa näkyvä Sporty mix! Nutisalin tuotteet ovat huomattavasti terveellisempiä ja laadukkaampia kuin kilpailevat öljyssä paistetut ja suolassa makaavat versiot.

Kommentit

13 kommenttia
Avatar

Harmittaa kun mies on pähkinä allergikko 🙁 ittestä olis kiva kokeilla erilaisia pähkinöitä, mutta jos ees tuon pähkinäpussin lähelle miestä hänelle tulee paha olo… No ehkä syödään niitä salaa pojan kanssa kuhan sille nyt eka tulis hampaat 😀

Avatar

Mä laitan pähkinöitä aina salaatteihin, erityisesti kanasalaattiin sopii tosi hyvin. Ja sit wokkeihin ja erilaisiin itämaisiin ruokiin. 🙂

Avatar

Käytän pähkinöitä salaatin lisäksi myös rahkan tai smoothien seassa tai syön sellaisenaan välipalan yhteydessä. 🙂

Avatar

Wokissa pähkinät maistuvat ihanalta!!

Avatar

Täällä käytetään pähkinöitä lähinnä salaateissa ja wokeissa sekä syödään muuten vaan. Nämä olivat uusi tuttavuus, täytyypäs testata. Yleensä ostan Punnitse ja säästä-puodeista, niissä on myös herkulliset ja monipuoliset valikoimat. Mut pähkinät tuo varsinkin salaatteihin kivaa lisää, nykyään tulee laitettua niitä aina. Nams!

Avatar

Minä syön pähkinät ihan sellaisenaan, sellaisen espressokupillisen verran kerrallaan (noin 40g) pari kolme kertaa viikossa. Joskus heitän pähkinöitä myös salaattiin tai kreikkalaisen jogurtin seuraksi, mutta harvemmin näin, kun maistuvat niin hyvältä paljaaltaan.

Avatar

No perus; jogurttia, pähkinöitä ja banaania, hyvä aamupala/välipala, ja sopii myös murusina juustoisen pastan kanssa 🙂

Avatar

Hei! Sämpylätaikinaan murskaan esim. cashew- ja saksanpähkinöitä.:) korvaan niillä osan jauhoista.

Avatar

Mitä tuoreampi pähkinä, sitä paremmalta maistuu. Itse syön ihan sellaisenaan, suu auki ja kourallinen sisään.

Avatar

Olen usein pohtinut miksi paistetut ja suolatut pähkinät ovat lähes puolet halvempia kuin nämä naturel versiot. Luulisi olevan toisin päin.

Avatar

Mä syön pähkinät ihan natuna, 40g päivässä aamupalan tai välipalan yhteydessä eli joko rahkaan tai marjoihin. Ei se kyllä välttämättä mitään maailman parasta oo, mutta kyllähän sitä syö. 😀

Avatar

Parasta pelkästään. Rakastan casheweitä ja niitä tulee syötyä ehkä liikaakin jos on esillä jossain kulhossa pöydällä. 😛

Avatar

Itse käytän saalaateissa ja turkkilaisen jogurtin kanssa. Cashewit on lemppareita 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä