Pieni pullukka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Edellisviikonlopun gaalatohinoissa päästiin sopivasti majoittumaan Helsingin tunnelmalliseen Scandic Marskiin. Hotelli oli ihanan siisti ja noh, tunnelmallinen. Musta Marskiin sopi täydellisesti tällainen vähän vintage tms sisustus ja tunnelma sillaisen ybersupermodernin sijaan, onhan Helsinkikin niin vanha ja kaunis kaupunki. Mua harmittaa valtavasti, että suurin osa Turusta on tuhoutunut tulipalossa, sillä täältä ei enää löydy tollaisia ihania vanhoja rakennuksia, joita Helsinki on täynnä. Helsingissä on aivan erilaista tunnelmaa kuin täällä Turussa ja mun mielestä Marski henki sitä täydellisesti! Meidän huoneesta oli aivan upea näkymä Esplanadille ja lyhyet etäisyydet kaikkialle (tärkein tietenkin Burger king köhköh…….) ja nautittiin visiitistämme suunnattomasti. Oli kyllä ihanaa päästä viettämään aikaa kahdestaan Topiaksen kanssa, vaikka lapsia tulikin ikävä. Mutta onneksi on netti ja soiteltiin Facetime -puheluita!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päivän aamiaisasu eilisissä meikeissä ja kiharanjämissä 😀

Shortsit BikBok

Paita BikBok

Laukku Vero Moda

Kengät Skopunkten

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oltiin kumpanakin aamuna Marskin ihanalla aamiaisella ja voi namnamnam, ikuinen hotelliaamiaisten fani täällä hei. Yritin pysyä edes vähän terveellisemmällä linjalla, mutta ei se kyllä ihan mennyt nappiin. Eipä sen niin väliä kun viimeiset kaksi viikkoa olen vetänyt roskaruokaa ja lihonut 4 kiloa………. Nyt kun pääsiäinen on ohi, on pakko palata ruotuun. Olen oikea turvonnut pallo tällä hetkellä ja se kyllä aiheuttaa vähän masista ja morkkista, eikä loppua syömiselle tunnu tulevan! Ehkä yritän jotenkin kompensoida tätä jatkuvaa väsymystä jatkuvalla syömisellä? Näettekö kuinka hienosti taas pysyn asiassa 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiitos vielä Scandic Marskin henkilökunnalle ihanasta viikonlopusta! Sisäänkirjautumisesta uloskirjautumiseen ja sen jälkeen saimme mahtavaa palvelua aurinkoisilta ja ystävällisiltä ihmisiltä, kiitos kun autoitte tekemään viikonlopusta täydellisen!

Tulossa vielä juttua niistä gaaloista, jonka takia Helsingissä oltiin, olette varmasti lukeneet jokaisesta blogista gaalajuttuja tylsistymiseen asti, mutta lupaan nimetä postaukset paljastavasti, jotta voitte halutessanne skipata ne 😀

Ihanaa viikkoa kaikille!

Kommentit

12 kommenttia
Avatar

Täällä Oulussa on paljon noita vanhoja taloja keskustassa:) vaikka oulukin on palanu pari kertaa joskus tosi kauan sitten 🙁

Avatar

Huhhuh mikä mainospuhe 😀

Emilia Huttunen

Otan tän kohteliaisuutena 😀 kiva kuulla, että osaan ainakin mainostaa sen ansaitsevia yrityksiä 😉

Avatar

Hei!

Piiitkäään oon jo seuraillu sun blogia ja tykkäilen paljon! 🙂

Nyt on kerrankin pakko huikata väliin, että Turun ongelma talojen suhteen on ihan muualla kuin tulipalossa… Suosittelen esim. tätä linkkiä: http://fi.m.wikipedia.org/wiki/Turun_tauti

Ite asuin vuosia Turussa ja nautin jokirannan kauniista säästetyistä taloista, mutta toi jatkuva tuhoaminen harmitti!

Ihanaa aurinkoista kevään jatkoa!

T: blogistasi nauttiva 🙂

Avatar

Sorry – Turku tuhottiin tahallisesti alkaen 1950-luvulla ja aktiivisesti jatkaen 1960 – 1970 -luvuilla! Turun palolla EI ole asian kanssa mitään tekemistä (ilmeisesti et ole syntyjään turkulaissi?) 😉

Emilia Huttunen

En ole syntyjään turkulainen mutta yleissivistys on mullakin 😀 tottakai tolla on osansa, mutta Turun palo tuhosi suurimman osan kaupungista, jonka seurauksena täältä ei löydy vanhempia taloja kuin joskus 1830 rakennettuja. Paitsi tietty niiltä harvoilta alueilta, joita tuli ei tuhonnut, ellei niitäkin oo jo revitty alas :/ Joten kyllä, Turun palolla todellakin on tekemistä 😀 ilman Turun paloa meillä voisi edelleen olla oikeasti vanha kaupunki, eikä tällainen 1800 -luvulla uudistettu 🙂 Jos vertaat esim Helsingin ja Turun ”pohjapiirrosta”, huomaat varmasti, että Helsingissä on edelleen sitä vanhan kaupungin tuntua kapeine mukulakivikatuineen ja monimutkaisine tiekarttoineen, kun taas Turku on modernisoitu yksinkertaisemmaksi ja nykyaikaisemmaksi 🙂

Avatar

Meillä on tapana sillon tällön viikonloppuna käydä miehen kanssa hotellissa aamiaisella. Ollaan bongattu meidän kaupungin paras aamupala mitä hotellit tarjoaa. Se tuo oikeasti tosi paljon piristystä arkeen eikä ole kamalan hintavakaan. Mennään aina niin että on pari tuntia aikaa rauhassa syödä ja jutella. Suosittelen kaikille 🙂 ja lapset voi hyvin ottaa mukaan jos haluaa tai sitte vaan romanttinen aamiainen kullan kanssa.

Avatar

Tosi kivannäköinen hotelli!

Sun asusi on muuten aivan ihana! Oispa mullakin tuollaiset ”shortsisääret”… Toivottavasti parin kuukauden päästä on olo edes vähän mukavampi shortseissa! Pitää todella tsempata sen lenkkeilyn kanssa…

Avatar

I feel you :D! Miullaki herkuttelu lähteny nyt vähän lapasesta iyh :/. Sokerin perkele ku ottaa niin helposti vallan. Eilen vedin tarkotuksella herkkuähkyt ja nyt äitienpäivään asti sit ilman herkkuja! 🙂

http://fitfatmamatiina.fitfashion.fi/

Avatar

Kuulostaa upealta hotellilta 🙂 paljonko teidän yöpyminen maksoi?

Avatar

Viittisitkö linkata nuo vaatteet bikbokin sivuilta? En millään löytäny kun yritin etsiä ja rakastuin noihin niiiin palavasti että pakko päästä hommaammaan itsellekin! 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä