Party party

Hui miten synttäreistänikin on vierähtänyt jo kuukausi! Tämä huhtikuu on kyllä mennyt niin älyttömän nopeasti, että en itsekään pysy mukana. Lupasin kuitenkin kertoa teille synttärijutuista tarkemmin, kuvathan löytyvät täältä ja täältä. Kuvat ovat lahjakkaan Joonas Rådlandin käsialaa ja niitä saa vieraat käyttää omissa blogeissaan ja Facebookissa, mutta muista kertoa kenelle tekijänoikeudet kuuluvat 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vietettiin kavereitten kanssa etkoja meidän porukoilla, koska meidän kämppä oli ja on edelleen remontin vallassa. Vedin päästä pari ohjetta ja tein ruisnappeja katkarapu-kylmäsavulohitäytteellä ja ne oli parhaita, mitä olen ikinä syönyt! Siis ihan sikahyviä. Mulla ei ole mitään tarkkaa ohjetta, mutta ostin ainakin niitä Väinämöisen ruisnappeja, etsin vaikka kuinka kauan ”niitä pehmeetä ruisnappeja”, kunnes tajusin, että nuo kovat pehmentyvät jääkaapissa…….. Heh. Täytteeseen laitoin Bonjourin maustettuja tuorejuustoja, muistaakseni laitoin paketin sitä lohijuustoa ja paketin joko valkosipulia tai ruohosipulia. Lisäksi laitoin 4-5 dl kuohukermaa, suolaa, mustapippuria, sitruunamehua, Rainbown kylmäsavulohta joka oli älyttömän hyvää ja katkarapuja.

Kaveriksi tein tollaisia rieskarullia. Ostin Fazerin rullarieskaa, se on kaikkein kätevin pitkulan muotonsa takia, sivelin ne tuorejuustolla (tai no itseasiassa Topias ja mun sisko siveli mu ohjeen mukaan….) ja siihen päälle tuli erilaisia salaatteja ja kalkkunaa. Sitten vaan rullalle ja paloiksi. Yksinkertaista, hyvää ja terveellistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Synttärimekko oli tosiaan tuollainen ja sen esittely löytyy täältä. Illan aikana mä siinä vielä suunnittelin bileitten ohjelmaa Veeran kanssa ja vieraat söi ja joi ja pelaili. Puoli kymmenen maissa ruvettiin lähtemään kohti The Monkeyta kimppakyytien voimin. Paikanpäällä ensimmäiset 40 vierasta saivat arvan ja illan aikana Veera veti kaikenlaista hauskaa ohjelmaa, joihin osallistuessa sai lisää arpoja. Illan päätteeksi sitten arvottiin kaikki palkinnot ja onnekkaat voittajat tulivat noutamaan ne lavalta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensimmäisenä arvottiin kaksi hiusten hemmottelulahjakorttia Hair Mondoon. Minähän siis käyn aina hoitamassa hiukseni Hair Mondon Annakaisalla ja Annakaisa ihanasti antoi kaksi lahjakorttia arvottavaksi vieraille!

Seuraava palkinto oli Kaksplussan tilaus ja se menikin vieressäni seisseelle Veeralle, joka sopivasti potee pientä vauvakuumetta, merkki maailmankaikkeudelta vai? 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yksi naisten erityisesti odottamista palkinnoita oli lahjakortti ripsienpidennyksiin Kauneushoitola Melonissa, jossa taas luonnollisesti käyn itse aina hoitamassa ripseni.

Arvottavana oli myös vihjailemani 50 euron lahjakortti verkkokauppa Zalandoon! Muut palkinnot olivat aika naispainoitteisia, mutta tästä olisi ollut iloa miehillekkin, tosin tämä_kin_ palkinto meni naissukupuolen edustajalle. Zalando on mun lemppariverkkokauppani, etenkin kenkien suhteen. Mun kaikki parhaat luottokengät on tilattu Zalandolta ja en ole ikinä joutunut pettymään, joten olin todella innoissani kun Zalandolta haluttiin lähteä mukaan, kiitos vielä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Illan isoin palkinto oli 100 euron lahjakortti Glitteriin! Kaikki odottivat tätä erityisen innoissaan ja aikamoiset riemunkiljahdukset voittajalta tulikin, kiitos Glitterille! Itsellekin kelpaisi tuollainen lahjakortti etenkin tässä kesän kynnyksellä kun Glitterit ovat täynnä kaikkea ihanaa upeista kukkaseppeleistä kimalteleviin juhlalookkeihin.

Koko tapahtuma sujui hienosti ja jäi tosi hyvä fiilis. Oli kyllä niin ihanaa juhlia synttäreitä noin upeassa porukassa! Oli mahtavaa saada tutustua kaikkiin teihin lukijoihin, jotka pääsitte paikalle ja nähdä myös niitä tuttuja kasvoja 🙂 Suuri kiitos vielä kaikille, ehkä ensi vuonna sitten uusiksi?

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä