Paras päivä pitkään aikaan

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meillä on ollut tänään niiiiin hyvä päivä! Mä heräsin aamulla lasten kanssa 7.20 ja oli ihanaa kun he nukkui niinkin pitkään, eivätkä heränneet taas auringon noustessa. Yökin meni tosi hyvin Nompun kanssa. 8.30 vein Nompun Topiaksen viereen sänkyyn ja lähdin viemään Avaa päiväkotiin. Ava höpötteli takapenkillä hassuja, kuten Facebookissa tänään kerroin.

Kun tulin kotiin niin jatkettiin taas remppaurakkaa. Topias siis pitää nyt tämän viikon isyyslomaa ja ollaan käytetty sitä hyödyksi tän kämpän kanssa. Avan huone on yhden seinän jalkalistaa ja sisustusta vaille valmis, tuntuu niiiiin hyvältä saada edes yksi huone kuntoon! Topias on koonnut Avan vaatekaapin ja eteisen uuden kaapiston ja mä olen täyttänyt ne. Olen käynyt Avan 2,5 vuoden aikana kertyneet lelut ja kaikki pikkuroinat läpi ja lajitellut ne ja järjestellyt uuteen kaapistoon. Kolme tuntia mä istuskelin erottelemassa muumihuonekaluja pikkulegoista ja roskista. Ava pääsee tänään vihdoin takaisin omaan sänkyyn nukkumaan, halleluja!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päivä tosiaan on hääräilty asunnon kimpussa ja siitä alkaa vihdoin tulla myös niitä remppapostauksia, kun on tapahtunut nyt sitä edistystäkin. Neljältä Topias haki Avan päiväkodista ja tuli kotiin vaihtamaan vaatteet, jotta päästiin sitten porukalla lähtemään kaupoille. Käytiin kaupungilla hakemassa lapsille kevätkengät ja pysähdyttiin syömän frozen yogurtia, otin omaani lisukkeeksi mansikkaa ja voi miten aloin taas odottaa sitä, että saa niitä mansikoita vaikka joka päivä. Siis tuoreita. Ja suomalaisia. Alanteelta. Koska ne on parhaita. Nam. Ahh.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käytiin vielä ruokaostoksilla ja sitten lähdettiin kotiin. Kotipihassa Ava jäi hetkeksi leikkimään ja me napsastiin musta asukuvat meidän uusien Babyjoggerien kanssa. Nämä rattaat ovat olleet älyttömän hyvät, teen niistä postauksen loppuviikosta tai ensi viikon alussa. Kuvaamaan pysähdyttiin, koska sain tänään kauan odottamani paketin Sheinsidelta! Mulle on aina tullut paketit noin kahdessa viikossa, mutta tällä paketilla taisi kestää melkein 4 viikkoa ja oon odotellut sitä innolla juurikin tuon kuvien nahkatakin takia. Se on aivan yhtä ihana kuin odotin, rakastan sitä! Älyttömän mukana päällä ja näyttää mun mielestä upealta. Mulla on se yksi hienosti leikattu Sheinsiden nahkatakki, joka on ollut jo kauan mun luottovaate ja tykkään siitä hirveästi, mutta kaipasin vaatekaappiin myös tällaista ihan perus takkia.

Meillä oli tänään tällainen ihan tavallinen, oikeastaan rempan takia tosi raskas päivä ja ollaan ihan poikki, mutta oli vaan jotenkin niin ihana päivä! Välillä tavallinenkin voi tuntua luksukselta. Tässä mä istun nyt sohvalla postaamassa, kun Ava katsoo vieressä Doraa, Nomppu leikkii lattialla ja Topias tekee ruokaa. Olen niin onnellinen tästä maailman parhaasta perheestä, kuinka tylsää mun elämä olisikaan opiskelija-asunnossa yksinäisenä dataillen. Ihanaa ihanaa ihanaa loppuviikkoa kaikille, muistakaa nauttia arjesta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mekko Vero Moda

Takki Sheinside (saatu)

Laukku Primark

Kengät Primark

Kommentit

23 kommenttia
Emilia Huttunen

Ostin sen 2012 keväällä, joten tuskin löytyy 🙁

Avatar

Emilia kirjoitat tosi hyvin!

Kiva että remppa edistyy!

Oot muuten todella kaunis, noi vaatteet sulle sopii loistavasti. 😉

Avatar

olipa ihana postaus ja ihana sinä! tälläistä positiivista fiilistä on niiin kiva lukee 🙂 hirmusesti tsemppiä ja jaksuja remppaan!

Avatar

Mukava postaus. Tuli itsellekkin onnellinen olo tätä lukiessa.

Avatar

Oot tosi kaunis, upeet hiukset näissä, ja supersuloinen Nomppu! Ihana lukea muidenkin hyvistä päivistä, mullakin oli tänään niin hyvä päivä että oon vaan pihissy hyvää tuulta ja puuhannu kaikkea ja tuntenut edistyväni asioissa. Ihana aurinko ja sää, hyvä fiilis ja elämä luistaa, tämmöset päivät on vaan joskus niin tarvittuja! Mukavaa torstai-illan ja viikon jatkoa teillekin!

Avatar

Sä oot MILF!!! Jumalauta nainen kuinka upea sä oot <3

Avatar

Ihana asu 🙂

Avatar

Olipas mukavaa lukea tällainen hyväntuulinen ”tavallinen arki” -postaus! Pitäisi itsekin muistaa nauttia arjesta kun oikeasti olisi syytä siihen. Aurinkoista kevättä! 🙂

Avatar

ihana asu!! varsinkin nuo kengät, todella upeat!

Avatar

Kiva, etta teilla on ollut kiva paiva! (miksikohan nuo vieraat kirjaimet ei toimi…?) Tosi ihana asu! Nahkatakki ja mekko niiin kivat yhdessa. Remppapostauksia odotellaan jo! 🙂

Avatar

Oi upeet vaatteet sulla! Näytät paljon nuoremmalta noilla pidemmillä hiuksilla mun mielestä. Ei siis välttämättä ole paha asia tai ollenkaan paha asia mutta ne nuorentaa sua 🙂 Mukava oli lukea tälläinen tavallinen arkipostaus 🙂

Avatar

Ei olis kyllä uskonut, kun näki teidät kaupungilla 😀 Ehkä alkoi jo väsy painaa siinä vaiheessa päivää, sen verran myrtsiä oli porukka.

Avatar

Olipa ihana postaus! :))

Toi nahkatakki on superhieno tosiaan! Tykkään siitä, et se on vähän lyhyemmän mallinen.

Avatar

Toi eka kuva on ihan niinku jostain mallistosta! Oot upee!

Avatar

Haha, mä tääl just datailen yksin 24 neliön opiskelijaboksissa :DD mut oon mäkin iha onnellinen, ei siinä 🙂

Avatar

Oooo, ootpa sie upea ja kaunis! ♥ Tosiaan nuo kuvat ovat kuin jostain mallistosta 🙂 niinkun joku jo sanoikin.

Avatar

Siis oot aivan upeen näkönen näissä kuvissa! Ihana tukka 🙂

Avatar

Voisitko tehdä postauksen lasten hoitokuvioista? Että miten teillä on mennyt päiväkodissa ym., millaisia päiviä Avalla on ja aiotko milloin mennä duuniin? Ja miten aiotte syksyllä järjestää hoidon, jos päivähoito-oikeus muuttuu?

Avatar

Emiliahan on koko ajan töissä.

Avatar

Ihana tuo takki! Haluttaisi tilata itsellekin tuo samanlainen, mutta vähän jännittää, että miten sitten ne alv:in ja muiden verojen maksut onnistuu kun tilaa EU:n ulkopuolelta?

Avatar

Siiiis miten sun hiukset kasvaa noin älytöntä tahtia?! oon kateellinen 🙁 😀

Avatar

Ääää miten ihania vaatteita, mun on päästävä taas primarkiin!

Avatar

Kuinka tuore ostos tää vero modan mekko on, joku iki vanha vai voisko tommosen vielä vero modasta löytää kesämekoksi? 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä