Parhaat rattaat ikinä

TOP 5 ominaisuutta Babyjogger City Elite -rattaissa:

1. Käsijarru

2. Kasausmekanismi

3. Magneettiset kiinnitykset

4. Venyvä tavarakori

5. Säilytyslokerot

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saatiin alkukuusta OzBabylta ihanat Babyjoggerin City Elite -rattaat, jotka valitsin meille kaikista testaamistani malleista. Päädyin näihin rattaisiin, koska niissä houkutti isot pyörät, helppo liikkuvuus ja pitkäikäisyys. Näiden rattaiden selkänoja tulee ihan vaaka-asentoon asti, joten niitä voi käyttää vaikka ihan vauvasta asti ja sitten seuraavan lapsen kohdalla lisätä seisomalaudan. Meillä on myös seisomalauta käytössä, mutta kerron siitä myöhemmin. Näissä on tosiaan kolme pyörää ja se tuntui ensin todella hassulta ja piti opetella käyttämään niitä kunnolla, mutta nyt ollaan opittu ottamaan kolmipyöräisyydestä kaikki irti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

City Elite -rattaiden selkänoja tulee tosiaan ihan alas asti ja siinä on helpoin ikinä näkemäni säätösysteemi. Kuvasin teille videon rattaista ja siinä näkyy säätäminen sitten ihan livenä. Ratasosassa on nostettava jalkatuki, jotta pienempi lapsi saa pitää vielä jalkansa makuuasennossa. Avan ollessa kyydissä lasketaan jalkatuki alas. Rattaiden pyörät ovat 12 tuumaiset ja puhkeamattomat, sekä niissä on pikairroitusmekanismi. Näillä renkailla pääsee eteenpäin maastossa kuin maastossa, hiekassakin rattaat liikkuivat kuin unelma. Etupyörä on lukittava ja sen lukkomekanismi on maailman helpoin. Ei tarvitse kurotella renkaan alle, vaan kuten allaolevassa kuvassa näkyy, renkaan päällä on helppo vipu. Itse pidän aina renkaan kääntyvänä, koska sillä tavoin saa kaiken irti City Elite -rattaidan ketteryydestä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Istuinosa on luonnollisesti pehmustettu ja varustettu 5-pistevaljailla. Selkänojan säätö on helpoin ja nopein, mitä olen ikinä nähnyt ja senkin esittelen loppuun tulevassa videossa! Nämä valjaat istuvat todella hyvin kummallakin lapselle ja niiden pituutta on helppo säätää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Säädettävän työntöaisan ja kuomun välistä löytyy kolme lokeroa tavaroille. Tämä on yksinkertainen, mutta aivan mahtava ominaisuus, kun ei tarvitse kaivella tavaroita mistään vetoketjujen takaa. Mulla matkaa tossa aina puhelin, avaimet, lompakko, tuttipullo ja tutteja. On yllättävän tärkeää, että tavarat on helposti saatavilla, etenkin kun sitä puhelinta tulee vilkuiltua niin usein, heh.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

City Elite -rattaista löytyy selkänojasta tuuletusaukko, joka näkyy kun rattaat ovat makuuasennossa, mutta sen lisäksi kuomussa on kaksi tuuletusaukkoa ja yksi kurkistusaukko. Ja nyt tulee ihan paras hifistelyominaisuus: ne lukittautuvat magneeteilla! Sen kuin lätkäiset luukun auki ja se kiinnittyy itsestään kuomuun. Ei enää tarranauhoja ja narujen sitomista, ihanaa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rattaissa on tavarakori, joka kantaa noin 9 kiloa. Tavarakori on ihan riittävän kokoinen ulkoasunsa perusteella, mutta irl sen koko lisääntyy vielä hurjasti. Kankainen kori on nimittäin kaikista reunoista venyvä ja sinne saa ängettyä vaikka kuinka paljon tavaraa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

City Elite -rattaista ei löydy ollenkaan perinteistä jalkajarrua. Olin ensin siitä vähän kummissani, mutta heti päästyäni kunnolla kokeilemaan rattaita, ymmärsin täysin. Ei enää jalalla jarrun hapuilua ja testailua, että onko se nyt varmasti päällä. Ei enää jarrusta likaantuvia kenkiä ja kipeitä varpaankynsiä, kun hutaiset jarrua huonosti. Tämä käsijarru on kyllä yksi parhaista ominaisuuksista ikinä, se on turvallinen, yksinkertainen ja niin ihanan helppo. Tästä ei enää palata perinteiseen!

Kaiken kaikkiaan Babyjogger City Elite -rattaat ovat olleet meidän mielestä mahtavat! Topias rakastaa erityisesti kasaussysteemiä, jonka näette pian videolla ja se on munkin lemppari. Etenkin koska liikutaan aina autolla, rattaiden kokoaminen on tärkeä seikka. City Elite -rattaissa yhdistyy kaikki mitä haettiin! Ne selviytyvät vaikeassa maastossa, menevät pieneen tilaan, mahtuvat kapeammistakin käytävistä shoppaillessa, sopivat kummallekin lapselle ja niistä löytyy paljon ylimääräisiä mahtavia ominaisuuksia. Toivottavasti tämä video demonstroi ominaisuuksia hyvin, kysykää jos jää kysyttävää! NONIIN ja tottakai nyt video ei sitten toimi ollenkaan, joten huomenna uusi yritys sen kanssa! Pahoittelut, halusin kuitenkin tämän postauksen julkaista nyt, videota odotellessa… Oon aina tämmönen sählä 😀

Kommentit

9 kommenttia
Avatar

Moikka! Mä olen pohtinut noiden ostamista jo jonkin aikaa, mutta en oo saanu aikaseks mennä vielä liikkeeseen asti testailemaan 🙂 mitä mieltä oot käyttöiästä, meneeköhän ihan niin pitkään kun rattaita ylipäätään tarvii? Ja onko sen verran tukevat että menis ainoina rattaina? Meillä nyt käytössä brio combit ja gracon matkikset (iiiihan paskat) kun briot ei mahdu takaluukkuun. Haluisin hankkia yhet kunnolliset mitä vois käyttää sit oikeestaan joka paikassa 🙂

Avatar

Mitä teet nykyisille tuplarattaillesi? Vai oletko myynyt pois?

Avatar

649.00€!!! Huhhuh! En koskaan maksaisi rattaista niin paljoa! Satasellakin saa jo hyvät 🙂

Emilia Huttunen

Linkkaappa mulle satasen rattaat jotka on hyvät niin katotaan 😀 meiän edelliset makso 900 joten babyjoggerilla on musta tosi hyvä hinta-laatusuhde

Avatar

Meillä on Brio Ponyt ja ne on musta hyvät. 😉 Eipä niitäkään kyllä ihan satasella saa, ja ovathan ne vähän isommalle lapselle kuin vauvalle sopivat.

Mitenhän noi kolmipyöräiset kulkee talvella lumessa? Noilla meidän Ponyilla oli vähän tuskaista mennä lumessa, vaikka niissä onkin isot renkaat.

Avatar

Meillä on nämä ja brio kombit ja kyllä nämä city elitet ovat meillä ehdottomasti olleet talvella lumikeleillä paremmat. Aina päästy hyvin kulkemaan lumessa vaikka itsekin sitä aluksi vähän pelkäsin miten käy.. 🙂 noihin renkaisiin ei tartu lumi ollenkaan ja ovat sen verta isot että meillä ainakin toiminut tosi hyvin! 🙂 🙂

Avatar

Omat Baby Joggerit myin jo pois enkä pääse manuaalia selaamaan- mutta muistanko ihan väärin että nuo punaiset nepparinauhat olis tärkeää pitää aina käytön aikana kiinni? Nehän irrotetaan kasaamisen ajaksi mutta muulloin pitäisi kiinnittää ettei kärryt pääse vahingossakaan kasaan itsekseen. Mutta parhaat vankkurit ikinä, kommentoinkin jo siihen aiempaan postaukseen 🙂

Avatar

Meidän rattaat maksoi 59 e. Ja todella tyytyväinen olin 🙂

Avatar

Meiltä löytyy Baby Jogger City Mini-matkarattaat enkä kertaakaan oo katunut niiden ostamista! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä