Kevään lempparit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saatiin Avan kanssa aivan ihanat Nokian Muumisaappaat! Kun avattiin paketti niin Ava huusi riemuissaan ”Ne on kumisaappaat! Ne on muumisaappaat! Ne on Avan omat muumisaappaat!”. Siitä asti saappaat on olleet joka päivä jalassa ja Ava esittelee koko ajan kaikille keltaisia muumisaappaitaan. Ava on aina tykännyt hirveästi kumisaappaita ja tahtoisi helteelläkin vetää saappaat jalkaan, mutta nyt kun niissä saappaissa on vielä muumeja niin Ava jopa nukkuisi saappaat jalassa, jos hän saisi päättää. Musta on tosi hienoa, että niin perinteikkäiseen ja laadukkaaseen merkkiin kuin Nokian, on yhdistetty jotain niin suloista kuin muumit. Täydellinen yhdistelmä, laatua vanhempien mieliksi ja muumeja lapsille. Ja onneksi niitä muumisaappaita löytyy kokoon 42 asti, jotta me lapsenmieliset aikuisetkin saadaan nauttia 😉 Koot olivat vähän reiluja, kuten saappaissa yleensäkin, jotta villasukka mahtuu, joten nämä menevät varmasti kauan Avalle! Me rakastetaan, mites te?

Kommentit

7 kommenttia
Avatar

kivat saappaat,lahkeet saappaiden päällä olis parempi!

Avatar

Mist noita saa? yksi lapsenmielinen mamma tahtois tuollaiset kanssa!! 😀

Avatar

Oi Muumisaappaat <3 22v lapsiaikuinen (meitsi!) on nyt syyskuusta asti homppinut menemään pinkeissä versioissa ja mieli kyllä tekis esitellä niitä ihan jokaiselle vastaantulijalle, ihan niin kuin Ava. Ihan en kuitenkaan kehtaa 😀

Avatar

Ja yks reilu kakskymppinen tyttö ilman lapsia haluu myös! =D

Avatar

Omasta mielestäni ne Tretornin valmistamat Muumi kumisaappaat olivat kyllä kauniimmat, etenkin ne ihan ensimmäiset, sellaiset aidosti ”muumimaisemmat”.

Minulle siis muumit ovat enemmän ”aidoimmillaan” niissä Janssonin upeissa graaffisissa kuvituksissa, kuin hempeinä ääriviivoina.

Jotenkin muumituotteissa ärsyttää itseäni myös se, että kuvat ovat aina niitä samoja. Siis Muumi on aina siinä yhdessä ja samassa asennossa, samoin Niiskuneiti. Näissäkin kauniissa keltaisissa saappaissa kuvaa olisi voinut kehittää vähän pidemmälle, kuin vain ”läntätä” sen tuohon keskelle. Siis vaikka laittaa tikapuut ja Muumin kiipeämään niillä pitkin saappaan vartta tai kurkistamaan ikään kuin esiriipun takaa tms. yllätyksellisempää. Noin siis yleisesti toivoisin näihin muumijuttuihin vähän pidemmälle vietyä suunnittelua.

Muuten Nokian kumisaappaat saavat minulta täydet pisteet. Ovat ihan parhaita laadultaan ja muotoilullaan.

Avatar

Mou Emilia pitkästä aikaa! 🙂 Kyllä minä täällä edelleen seuraan elämäänne ruudun toiselta puolen, jäänyt vaan kommentointi kuukausiksi.

Avan sietääkin olla ylpeä uusista kumppareistaan. Kukapa ei olisi Muumi kumppareista? Meillä on myös kovasana niin kumisaappaat (kengät yleensä) kuin Muumitkin. Ja voi sitä riemua jos sattuu olemaan telkku auki aamulla muumien tulemisen aikaan. 😀 Riemulla ei silloin ole rajaa alkutunnarin aikana.

Hei kysymys noisat rattaista mitkä esittelit aiemmassa postauksessa. Ovatko niiden rankaat kokonaan jotain kovaa materiaalia vai millä tulee tuo puhkeamaton? Itse havittelen isompiprenkaisia vaunuja mutta tuntuu että niissä kaikissa mihin olen tutustunut on ilmakumirenkaat. Kammoan puhkeamista ylikaiken. En saa edes pyörästä kumeja itse vaihdettua laiskuuttani.

Ja perään vielä randomi. Ei olisi kyllä pari vuotta sitten arvannut kuinka suosituksi blogisi nouseekaan. Onnea siitä. 🙂

Avatar

Söpöt on saappaat. Toivotaan, että kestävät käyttöä! Itse ostin punaiset nokian perussaappaat ja ehdin käyttää niitä syksyn ja seuraavan kevään, niin niiden pinta jo halkeili ja alkoi murentua ja niihin tuli reikä. Valitin asiasta ja sain kyllä uudet. Ne ovat vielä ehjät. Toivottavasti mun ekat saappaat oli vaan jotkut maanantaikappaleet… Ettei laatu ole noin heikoksi päässyt nokialla.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä