Ekoja kertoja

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Avalla oli tänään kotipäivä ja päätettiin lähteä sateeseen testaamaan ensimmäistä kertaa meidän uusia Reimalta saatuja ulkoiluvaatteita. Samalla tuli testattua myös tätä testikäytössä olevaa Olympus OM-D E-M10 kameraa ja taas kerran se selvisi kunnialla, tällä kertaa auringottomassa ympäristössä, jossa märkä maa imee tuttuun suomalaiseen tapaan kaiken valon.

Siinä ulkoillessa tajusin, että tämä oli ensimmäinen kerta kun olin lasten kanssa yhdessä puistoilemassa. Ja Nomppu on kuitenkin jo 8 kuukautta. Monelle se on ehkä arkipäivää, mutta meillä ulkoilu on viimeisen 8 kuukauden aikana hoidettu niin, että toinen vahtii sisällä Nomppua ja toinen on ulkona Avan kanssa. Ennen tätä ikää Nompun kanssa ei ole voinut ulkoilla ollenkaan, tai ainakaan niin että Ava on mukana, koska Nomppua joutui hytkyttämään ja kantamaan ympäriinsä tauotta, eikä Avan kanssa voinut leikkiä ollenkaan. Mutta sen jälkeen kun Nomppu oppi ryömimään ja pysyy jo vähän istumassakin, hän on alkanut viihtyä ihan uudella tavalla itsekseen ja kaikki alkaa pikkuhiljaa helpottua. Nomppu tykkäsi hirveästi keinumisesta ja katseli mielellään hiekkalaatikolla isosiskon puuhia. Nomppu nauttii aina niin paljon seuraillessaan Avan touhuja. Ja Ava puolestaan nauttii kun saa esitellä pikkuveljelle taitojaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuntui todella hyvältä päästä ulos lasten kanssa, vaikka lähteminen olikin yhtä huutoa. Nyt kun Nomppu on tosiaan alkanut muistuttaa enemmän lasta ja vähemmän demonivauvaa (vitsivitsi) niin kaikesta saa ihan eri tavalla jotain irti. Nyt sitä uskaltaa ruveta taas ulkoilemaan päivittäin, kun ei tarvitse lähteä kahden minuutin jälkeen takaisin sisälle lämmittämään pulloa 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitäs tykkäätte meidän Reiman puvuista? Esittelen niitä vielä paremmin myöhemmin kun ollaan saatu enemmän käyttökokemusta, tänään ainakin pitivät kaiken veden ja kylmän loitolla. Ja eikös muuten Nompulla ole maailman söpöin kaksihampainen hymy? 😉 Mä olen pitänyt nyt pientä vapaata blogista henkilökohtaisten syiden takia (ei mitään dramaattista), mutta yritän nyt palailla tuttuun tahtiin ja mulla on niin paljon kerrottavaa kaikesta, että tuntuu että unohdan puolet. Joka tapauksessa toivotan nyt kaikille ei-näin-sekavaa ja hauskaa viikonloppua, nauttikaa säästä huolimatta! 🙂

Kommentit

31 kommenttia
Avatar

Mikä ihmisiä vaivaa… joku kommentoi negatiivisesti että otetaan kuvia eikä keskitytä lapsiin ja toinen korvan pilkistämisestä (vai onko aina samat ihmiset jotka nega kommennteja laittaa). Kuinkahan moni (toivottavasti hyvin moni) valokuvaa lapsiaan leikeissään yms. Siihen nyt ei mene ku hetki kun kuvia napsitaan ja sekin on nyt jonkun mielestä väärin. Ja tuo lakki homma…. O-I-K-E-A-S-T-I.. toukokuussa mennään. Toisaalta nämä tämmöiset kommentit naurattaa mutta laittaa kyllä miettimään millasten viestien kohteeksi blogin pitäjät voipi joutua varsinkin kun vaikuttaa että tulee todella törkeitä viestejä jotka ei päädy kaikkien nähtäväksi. Kolikon toinen puoli se…

Laita semmonen päivitys johon laitat törkeimmät viestit ja niiden nimet joilta ne on tulleet. Jos on kanttia haukkua niin kait on kanttia myös siihen että ne omalla nimellä on julkisessa blogissa :DDD

Avatar

Ihana Noah!!! ♡ valloittava 🙂

Avatar

Ihanat puvut, etenkin Nompun asu!:) Teillä on niin hurmaavat ja ihanat lapset!<3

Avatar

Voi että nomppu on ihan minun näkönen kun olin vauva!:D minulla oli vaan kiharat! Ihania lapsia sulla, nomppu on kyllä komein pikku vauva jonka oon ¨nähnyt¨ 😀

Avatar

Tuli kyllä hyvälle mielelle noista kuvista :3

Itellä ei lapsia ole, mutta kun pääsen ala-asteikäisten sisarusteni kanssa leikkipuistoon, niin aina sitä hämmentyy miten kivaa keinuminen ja hiekkalaatikolla väkertäminen onkaan! 😀

Avatar

Haluisitko joskus tehdä postauksen siitä, millaista arkesi ehkä olisi ilman Topiasta?

Avatar

Aivan ihana toi Nompun asu! <3

Avatar

Kyllä sulla on sitten suloiset lapset 🙂

Avatar

IHANAT lapset ja puvut nättejä . Voi vitsi mite sulosii sun lapset on ♡♡♡♡

Avatar

eii jumpe mihin teijän pikku nomppuvauva on kadonnu 😮 kuka on tuo iso poika keinumassa! herranjestas oon oikeesti vähän järkyttynyt, missä vaiheessa Noah on muka kasvanut noin paljon 😀 aktiivinen lukija oon mutta ei tota kasvamista oo vaan huomannut. Avakin on jo niin iso tyttö että!

Avatar

Ihania! Toivottavasti ei tuullut, kun nompulla pilkistelee korva hatun alta. 🙂

Terv. Kukkahattutäti ; )

Avatar

Aaaws mitä lapsia teillä! Niin kauniita ja söpöjä ja hullunkurisen hassun näköisiä (siis hyvällä tavalla, tarkoitan, että näyttävät siltä että ovat luonteeltaan hassuja)! Mutta mitä muutakaan voi olla, kun on noin kaunis äiti ja komea isä.. 🙂

Avatar

Tosi ihanat puvut! Mää niin tiedän tunteen ja nautin kanssa siitä, kun voi ulkoilla kunnolla molempien lasten kanssa yhtäaikaa, eikä tartte hytkyttää ja hyssyttää pienempää kokoajan. Meillä nuorempi on syntynyt 9/13

Avatar

Puvut on ihanat. Ja se kakshampainen hymy aina yhtä valloittava! 😀

Avatar

Voi että, miten suloiset lapset!! 🙂 Ja tykkään molemmista puvuista!

Avatar

Ihania pukuja ja söpöt lapset :3 Onko nompulla muuten uggit noissa kuvissa ? 🙂

Avatar

Siis voi ei miten SÖPÖ vauva! Ja tuo hymy! :’)

Kivan näköinen tuo keltainen takki.

Avatar

Miksi kutsut noah-micheliä kokoajan nompuksi? En ymmärrä miksi lapselle annetaan sellainen nimi jota ei kuitenkaan käytetä. T. Ansku ( anna-kaisa)

Emilia Huttunen

´Provo? 😀

Avatar

Keltainen takki on aivan ihana! 🙂 Kiva että olette päässeet ulkoilemaan yhdessä. Helpottaa kummasti arkea, kuten sanoit ja on tärkeää viettää aikaa ulkona myös yhdessä! 🙂 Oikein hyvää huomista äitienpäivää sinulle! 🙂

http://mkasvukipuja.blogspot.fi

Avatar

Huono lakki, korva paljaana koko ajan. Jos seuraavalla kerralla keskityt muksuun etkä joutavanpäiväiseen blogihöpöhöpökuvaushäröilyyn?

Emilia Huttunen

Mitäpä jos sä haistaisit paskan ja pysyisit kaukana mun blogista, sun toinen hetki sitten lähettämäsi kommentti on tallessa ja menee poliisille, jos vielä kommentoit tänne.

Avatar

No mun silmään toi lakki nyt vaan on huono – näkyy suoraan korva eli viima menee suoraan korvaan.

En oikein tiedä miten se olisi poliisiasia, mutta voi tietysti kysyä heiltäkin millainen lakki olisi paras.

Emilia Huttunen

Ihan ku mä en näkisi tästä sun ip-osoitetta ja tietäisi, että kirjoitit just toisella nimellä toisenkin kommentin. Sun kommentteja ei enää hyväksytä, hyvästi.

Avatar

Voi herranjumala! Pakkohan tähän oli kommentoida.. ei se korva siitä nyt pilalle mee jos tähän aikaan vuodesta vähän pilkottaa (lue TOUKOKUUSA)olis ihan eri kauniisti huomauttaa vaikka tammikuun paukkupakkasilla mutta hei keväällä.. 😀

Avatar

Oikein!! Kova kovaa vastaan Emilia!

Avatar

Mikä ihmisiä vaivaa… joku kommentoi negatiivisesti että otetaan kuvia eikä keskitytä lapsiin ja toinen korvan pilkistämisestä (vai onko aina samat ihmiset jotka nega kommennteja laittaa). Kuinkahan moni (toivottavasti hyvin moni) valokuvaa lapsiaan leikeissään yms. Siihen nyt ei mene ku hetki kun kuvia napsitaan ja sekin on nyt jonkun mielestä väärin. Ja tuo lakki homma…. O-I-K-E-A-S-T-I.. toukokuussa mennään. Toisaalta nämä tämmöiset kommentit naurattaa mutta laittaa kyllä miettimään millasten viestien kohteeksi blogin pitäjät voipi joutua varsinkin kun vaikuttaa että tulee todella törkeitä viestejä jotka ei päädy kaikkien nähtäväksi. Kolikon toinen puoli se…

Laita semmonen päivitys johon laitat törkeimmät viestit ja niiden nimet joilta ne on tulleet. Jos on kanttia haukkua niin kait on kanttia myös siihen että ne omalla nimellä on julkisessa blogissa :DDD

Avatar

Jätä kaikki ikävät kommentit oman arvon nojaan. Voithan hyväksyä ne ja et noteeraa niitä mitenkään, koska niille ei kannata aikaa tuhlata. Muut lukijat saa hyvät naurut ku tuollaisia huomiota hakevia ja kateellisia idiootteja kommentoi. Lakista en sano mitään, eiköhän sitä maailmassa oo isompiakin asioita 🙂 Jos se huonoksi todetaan nii eiköhän Nompulle löydy muitakin lakkeja.

Avatar

Ihanat lapset! Nomppu niiiiiin söpö ^<3 ja eräille tiedoksi että Se korvatulehdus ei mistään tuulesta tule!

Avatar

Reima on paras! Ikuiseen Reiman hypetykseen sain lisäpontta tämän kevään retro meiningistä. (Ostettiin kummallekin lapselle setit.) IHANAA JA TOIMIVAA!! Aa…Niin näköjään tähän(kin) postaukseen piti saada jotain negatiivista. Todella ikävää! Itse en näe mitään muuta kuvissa kuin iloisia värejä ja iloisia lapsia! Kiitos Emilia kun bloggaat ja olet tuollaisten höpöhöpö juttujen yläpuolella!Postauksesi tuovat iloa päivääni ja inspiraatiota omaan arkeen.

Avatar

Aivan syötävän suloiset lapset ja nätit puvut! 🙂 Ja kyllä on viehättävä tuo pikkuherran irvistys! :’)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä