Näin piilotat ylimääräiset kilot kuvissa

Blogissani ei ole näkynyt treenipostauksia sitten maaliskuisen päivityksen ja syy on siinä, että häpeän. En ole maaliskuun jälkeen treenannut, enkä laihduttanut. Olen vain maannut kevätkoomassa kotona ja vetänyt hiilareita ja huonoja rasvoja ja sillä on ollut seurauksia. Olen nimittäin lihonnut häpeälliset 6 kiloa. Tavoitepainoon oli matkaa enää 2 kiloa niin päätin sitten ottaa 6 lisää… Olen stressannut tästä hirveästi ja stressiini syönyt vain lisää. Ja voila, oravanpyörä on valmis. En oikein tiedä, miten saisin itseni taas ruotuun.

Mutta lihomista murehtiessa ja kuvia ottaessa tuli mieleen tehdä tällainen ”miniopas” siitä, miten itse yritän piilottaa nämä ylimääräiset kilot kuvissa. Toistaiseksi ainakaan ei ole tullut noottia lihomisesta 😀 Monelle nämä ovat varmasti itsestään selvyyksiä, mutta ehkä joku saa tästä jotain irtikin 🙂

Uusi kansio2

Sen sijaan, että seisot lantio rentona paikoillasi, työnnä lantiota taaksepäin! Saat heti paremmat muodot kuin taikaiskusta. Jos haluat piilotella erityisesti reisiin kertynyttä ylimääräistä, risti jalat kuin olisit kävelemässä eteenpäin. Tässä kuvassa mulla on vielä paino takajalalla, koska toisessa kuvassa silmäni olivat kiinni, mutta kannattaa laittaa paino etujalalle niin saat kuvaan lisää ryhtiä ja luonnollisuutta.

Uusi kansio3

Sivuprofiilissa hyvä ryhti tekee ihmeitä. Hartiat taakse ja hyttysenpistot muuttuvat meloneiksi. Lisäksi kaareva selkä saa pepun näyttämään paremmalta ja näytät heti paljon pidemmältä ja hoikemmalta.

Uusi kansio4

Näissä kuvissa ei ole mitään muuta eroa kuin se, että toisessa kuvassa nostan leukaa ja pidän kaulan pitkänä. Mun mielestä ainakin toinen kuva näyttää paljon paremmalta, lukuunottamatta harjaamatonta tukkaa ja meikitöntä naamaa. Näytän pidemmältä ja sulavammalta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lopuksi vielä tämä ultimateteinikikka, jota en kyllä yleensä käytä; ylävartalo huomattavasti alavartaloa edempänä luo illuusin hoikemmista jaloista.

Mitä kikkoja te käytätte näyttääksenne hoikemmilta?

Takki Sheinside (saatu)

Paita Sheinside (saatu)

Farkut Cubus

Kumisaappaat Nelly

Kommentit

14 kommenttia
Avatar

Ai sä et enää vastaa kommentteihin?

Avatar

Älä stressaa siitä painosta! Se on vain vaa’alla näkyvä luku. Mun mielestä sä oot just täydellinen tollaisenaan! Topias rakastaa sua tollasenaan ja sulla on kuitenkin kaksi lasta jotka oot kantanut. Naisella täytyy olla muotoja eikä se saa olla mikään luuranko. Siyäpaitsi mun mielestä baiset on kaubeimmillaan silloin kun ne ei oo liian laihoja vaan sopusihtaisia, kuten sinä! 🙂 joten älä stressaa turhasta, vaan nautit lapsista, miehestäs ja uudesta kodistanne! Ja turhaan sitä enää laihduttaa, kesä tulee ja silloin on ihana syödä jäätelöä!! 😉 olet hyvä tollaisenaan, kaunis ja sopusuhtainen nainen!! <3

Avatar

Kuinka pitkä oot? 🙂

Avatar

Voi että, oot aivan ihana bloggaaja ja rakastan sun rehellisyyttä kuinka kerrot että painoa on tullut lisää ja vaikkakin itse asiaa häpeät niin minusta näytät edelleen todella upealta! Ja varsinkin tää postaus oli sellanen ”rehellisyyden huippu”, kun kerrot kuinka kuvissa saat itsesi näyttämään hoikemmalta, mahtavaa nainen! 😀 Pakko sanoa vielä, että mielestäni blogisi on aina ollut hyvä, mutta nyt henkilökohtaisesti pidän tällä hetkellä blogistasi hirmuisesti! Puhut ja kirjoitat niin ihanan avoimesti – ja edelleen rehellisesti – elämästäsi, että sitä ei voi kuin ihailla! Olet huippu ja toivotan kovasti tsemppiä mahdolliselle laihdutusprojektille, you can do it!! 🙂

Avatar

<3<3

Avatar

Sun suu on hassu 🙂

Avatar

Tykkään sun blogista aina vaan enemmän. Näytät mahtavalta! 🙂

Avatar

Oot ihana! Eikä sun todellakaan tarvi laihduttaa 🙂

Avatar

Joo, nää lantion taaksetyönnöt on kyllä niin nähty. Huvittavan näköistä touhua joillakin bloggaajilla. Toinen juttu, mikä mietityttää on se, että miks niiden jalkojen täytyis nyttää kapeemmilta..

Hyvä postaus kyllä. 🙂 Hauskoja vinkkejä, mutta toivon, että jotkut tämän lukevat ymmärtävät kuinka asennoilla ja kuvilla voidaan luoda halutunlaista illuusiota.

Avatar

Oot kaunis, olipa kiloja mikä määrä hyvänsä.

Avatar

Paljonko painat?

Avatar

Ei millään pahalla, mutta mielestäni näytät kyllä kauniimmalta kiloineen kaikkineen ihan luonnollisissa asennoissa, esim. Taannoisessa paras päivä pitkään aikaan postauksessa ym. Kaikki lantio takana ja leuka pystyssä tai ylävartalo etukenossa pönöttämiset vaan kielii juuri siitä, että jotain yritetään väkisin peitellä, ja huomio kiinnittyy itse kohteen sijasta omituiseen asentoon. Ei kauniin nuoren naisen tartte paria kiloa peitellä! 🙂

Avatar

Kuinka pitkä oot? 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä