Vapun jälkeen tuli vapina

Mun piti kirjoitella meidän vapun vietosta vähän vapun jälkeen, mutta hupsista keikkaa, puoli kuuta on mennyt. Tämä kevät menee ihan älyttömän nopeasti! Tähän ensi alkuun vapun asua ja sitten vähän hauskempia kuvia!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takki Sheinside (saatu)

Haalari Lindex

Laukku Primark

Kengät Primark

Lakki No hei…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päätettiin vappuna tosiaan viettää aikaa kavereiden kanssa, koska saadaan tätä porukkaa niin harvoin kokoon. Oltiin ensin vähän aikaa mun vanhempien luona lasten kanssa ja sitten lähdettiin kaverin luokse jatkamaan iltaa. Pelattiin, syötiin, juotiin, juteltiin ja nautittiin. Jatkettiin myöhemmin porukalla Turussa, mutta kylmä ilma ajoi meidät perinteisestä jokirantavapusta piiloon sisätiloihin. Baareihin ei jaksettu jonottaa, joten lähdettiin ystäviemme asuntoon katsomaan Mamma Miaa. Väsymys otti vallan ja nukahdin kesken mukana laulamisen ja heräsin aamuyöllä kun Topias ilmoitti että nyt lähdetään. Vanhus mikä vanhus! Voi niitä aikoja kun jaksoi hyvin juhlia koko yön, ei oo musta enää siihen! Ja kyllä huomaa, että kun ei enää harrasta oikein sitä juhlimista niin pienikin määrä alkoholia tuntuu seuraavana päivänä ihan kunnolla, tällaista se on kun baarin sijaan istuu mieluummin kotona katsomassa Nalle Puhia lasten kanssa 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Join muuten vappuna Olvin uutta Hedelmäsirkussiideriä ja voi nam! Pääsin maistamaan sitä etukäteen pressissä alkuvuodesta, mutta nyt kun se tuli kauppoihin, sitä oli pakko ostaa heti ensimmäiseen juhlaan. Jos tykkäätte makeasta siideristä niin kannattaa maistaa, Hedelmäsirkus maistuu ihan karkilta!

Meinasin sanoa, että toivottavasti teillä oli kaikilla hauska vappu, mutta siitä on jo vähän aikaa, joten tyydyn vain toivottamaan ihanaa päivää kaikille! 😉

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Sä oot niin kaunis <3

Avatar

Oot emilia todella kaunis! Teetkö sä nuo kiharat hiuksiin ihan suoristusraudalla vai jollain kihartimella? Harmittaa kun en ite saa tehtyä samanlaisia vaikka kuinka vääntäisin ja kääntäisin 😀 asiasta kolmanteen, aiotko tehä jonkunlaisen postauksen sun ja topiaksen lontoon reissusta? 🙂

Avatar

Siis lapsen saannin jälkeen ne seuraavan päivän olot on tuntunu ihan kamalilta! Vai johtuuko se siitä, ettei voi enää maata koko päivää niinku ennen?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä