Kesään valmistautumista

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällaiset kynnet päätin sitten ottaa tiistaina kun kävin huollossa Beauty Studio M:ssä! Eikö ole ihanan kesäiset? Nämä kynnet huutaa oikein ”ruissi, ruissi, ruissi”. 😉 Viimeksi panostettiin koristeluun, mutta nyt halusin jättää koristelut pois ja sen sijaan panostaa väreihin. Mun mielestä nämä ei ole yhtään liian yksinkertaiset, koska kirkkaiden värien ansiosta en kaipaa koristeita. Koristeitten kanssa olis jo överit! Vähän jännitti ottaa näin huomiota herättävät kynnet, mutta olen ihan rakastunut näihin. Jos te Turun seudulla asuvat kaipaatte kesäksi kynsiä tai muuta hemmottelua niin seurailkaahan blogin Facebook -sivua, sinne on nimittäin tulossa lähiaikoina lahjakorttiarvontaa!

Kommentit

10 kommenttia
Avatar

Jep, nyt mulla kyllä muuttui mielipide blogin kirjottajasta.. Vaikka en todellakaan kirjottanut kommenttia pahalla, sanoin vaan mielipiteeni (joka yleensä on tällaisissa postauksissa tarkoitus???)ja kerroin myös mikä mun mielestä on hyvää kyseisissä kynsissä.. Höh.

Avatar

tosi hienot kynnet! 🙂

Avatar

Oi, miten ihanan kesäiset kynnet! Tykkään! 🙂

Avatar

Upeat kesäkynnet.

Avatar

Ihanan väriset kynnet, ei mun mielestä edes tarvii koristeluita! 🙂 ps. oon ruississa töissä 😉

Avatar

Miksi poistit mun kommentin? En tarkottanut mitään pahaa :/

Emilia Huttunen

Siinä tapauksessa kannattaa pistää vähän ajatusta tähän ”ei millään pahalla mutta…” -konseptiin 😀

Avatar

Ai tännekkö ei saa muutako kehua 🙁

Avatar

Poistaa kaikki paitsi iik ihana -kommentit tai vastaa jotain inhottavaa.

Avatar

Herkullisen väriset kynnet! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä