Lemmenlomalla

Skip to the end for the English translation!

Nyt on vihdoin aika aloittaa paljon kysellyt postaukset Lontoosta! Meillä oli Topiaksen kanssa aivan ihana matka ja syy siihen, etten ole aiemmin kirjoittanut tästä, oli siinä että jotenkin se vaan tuntui liian henkilökohtaiselta. Me päästiin ekaa kertaa Avan syntymän jälkeen reissaamaan ihan kahestaan ja nautittiin siitä älyttömästi. Nyt olen kuitenkin saanut nauttia reissun jälkifiiliksistä rauhassa itsekseni ja alkoi tehdä mieli kertoa jo teillekin miten sujui! 🙂 Ja ajattelin aloittaa hotellista!

Yövyttiin Lontoossa 2 yötä South Kensingtonissa sijaitsevassa Kensington Close Hotel and Spa:ssa. Hotelli sijaitsee aivan keskustan läheisyydessä ja metroaseman vieressä. Se on kuitenkin juuri vilkkaan High Street Kensingtonin takana niin ettei hotellille kantaudu ollenkaan melua. Rakastettiin molemmat tätä hotellia ja seuraavaksi kun mennään Lontooseen, mennään ehdottomasti samaan hotelliin! Täydellinen sijainti, täydellinen palvelu, täydelliset kaikki. Sillä sekunnilla kun käveltiin kohti hotellia, tiedettiin valinneemme oikein kun ovimies ryntäsi kadun yli tervehtimään, toivottamaan meidät tervetulleeksi ja kantamaan laukkumme. Hän kantoi laukkumme conciergelle, joka ystävällisesti laittoi laukkumme säilytykseen, jotta voisimme mennä tutustumaan ympäristöön, sillä check iniin oli vielä kolme tuntia.

Lähdimme kiertämään High Street Kensingtonia ja kävimme syömässä ja kävelimme ympäri naapurustoa, mutta olimme todella väsyneitä kahden tunnin yöunien ja matkustamisen jäljiltä, joten lähdimme hotellille selvittämään olisiko huoneemme jo valmis, vaikka check iniin oli vielä melkein tunti. Huonetta ei ollut siivottu vielä, joten istahdimme aulaan odottelemaan väsyneinä, mutta hetken kuluttua vastaanottovirkailija kipitti kertomaan löytäneensä meille toisen huoneen, jotta pääsisimme heti lepäämään. Niin mahtavaa!

Meidän huone oli todella mukava. Sänky ja petivaatteet olivat pehmeimmät ja muhkeimmat ikinä, kylpyhuone oli upean moderni ja kaikki oli todella siistiä. Nautittiin aamulla ihanasta aamiaisesta, joka oli Topiakselle hyvä, mutta mun makuun turhan raskas ja rasvainen, mutta se nyt on aika normia briteissä ja mä tykkään vaan enemmän mannermaisesta aamiaisesta.

Läpi meidän vierailun saatiin koko ajan aivan uskomattoman hyvää palvelua. Kaikki olivat niin iloisia ja hymyileväisiä ja vaikuttivat oikeasti nauttivan työstään, ei jäänyt yhtään sellainen teennäinen olo. Koko ajan oltiin valmiina auttamaan kaikessa ja neuvomaan reitit joka paikkaan, hotellin henkilökunta todella teki meidän lomasta paljon miellyttävämmän.

Jos käytte Lontoossa niin suosittelen todella lämpimästi Kensington Close Hotel and Spa:ta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja nyt ensimmäistä kertaa blogissani heitetään kehiin englanninkielinen käännös, jotta Googlella hotellista tietoa etsivät tyypit voivat lukea tämän ”arvostelun” äidinkielestä huolimatta.

We stayed at Kensington Close Hotel and Spa in South Kensington. The hotel is right next to the tube station but still far enough from the busy High Street Kensington so that any noise didn’t carry to the hotel. We both loved it there and the next time we’re going to London, we’re definitely staying there again! The location was perfect, the service was perfect and well, everything was just perfect. From the moment we were walking across the street headed to the hotel and the doorman ran to us to carry our luggage and welcome us to the hotel, we knew we had made the right choice. He carried our bags to the concierge who kindly took our luggage to hold so that we could go explore the surroundings while waiting for the check in.

We started walking around High Street Kensington and had lunch but we were really tired after the long travel and just wanted to go and rest. We went to the hotel though it was still almost an hour to the check in but we wanted to ask if the room might be ready already. It wasn’t so we sat down in the lobby but soon the receptionist ran after us and told us that she managed to get us another room so that we could go rest. It was so great!

Our room was cozy and elegant. The bed and the linen were incredibly soft and comfortable, the bathroom was luxorious and modern and everything was clean. In the morning we enjoyed a diverse breakfast that was a bit heavy for my taste, but I’m more into the continental breakfast.

The customer service was amazing throughout our visit. Everyone was always happy and smiling and seemed to enjoy their work, we didn’t get a pinch of a pretentious feeling from the staff. They were always ready to help us with anything we needed, they truly made our vacation a lot more pleasant.

If you visit London, I absolutely recommend the Kensington Close Hotel and Spa!

Kommentit

24 kommenttia
Avatar

No eihän kukaan kerkee kaikkiin vastailla ja mitä järkee vastailla vit…. viesteihin,sanomalla päinaamaa takas vai?? mikäköhän sou siintä sit tulis ko jokane tääl lässyttää paskaa 😀 voi herran jee..ja eiköhän jokaine blogia,bloggaa tai mitä lie ni ihan omaan tyyliin sanoja/kuvia laittele omas blogis..aika hassua jos jokaisel samanlaista..ja perheelliset ei kerkee ain jokapaikkaa saman aikasesti 😉 nyt lähen bloggaamaan kahvi keittimen päälle 😀

Avatar

Tässäkö kaikki siitä reissusta? 😮

Emilia Huttunen

Ei vaan tässä on kuvaus hotellista, loput tulee pian 🙂

Avatar

Mua rupesi itkettämään tämä postaus.:) Kävimme muutama vuosi sitten mieheni kanssa kahdestaan Lontoossa, kun lapset oli pieniä. Aivan ihana reissu, rakastuin täysin Lontooseen. Nyt olemme suunnitelleet ensi kevääksi uutta reissua. Tuli niin paljon muistoja mieleen. Nyt alan super säästäväiseksi, että varmasti päästään reissuun!:D

Avatar

Kerro joskus sun ja topiaksen rakkaustarina tänne sillee pitkästi, en tiiä ookko tehny jo niin jos oot niin linkkaa se!? Ja laita teistä jotain söpöjä yhteiskuvii:D Ihana perhe, paras blogi!! <3

Avatar

Unohtuiko mainita että hotelli oli sponssattu? Siis tämä ”blogiteksti” on maksettu mainos.

Avatar

Samaa mietin minä… Ei näin loistavia kokemuksia ikävä kyllä ole 🙁

Avatar

Ei vaan, eipäs ilmeisesti olekaan sponsoroitu, koska: ”Postauksissani ei ole ikinä mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta hyötyisin rahallisesti tai muuten. Jos jokin postaus on sponsoroitu, siitä mainitaan erikseen selkeästi”

Avatar

Miks tässä olis enkunkielinen käännös jos ei olis sponssattu homma?

Avatar

vittu oot tyhmä. Monet ketkä matkustavat googlettavat kokemuksia eri hotelleista. Myös monet EI SUOMENKIEISET.

Avatar

Huooooooh…. En pidä blogia, mutta olisiko minunkin kehuni piilomainontaa jos kehuisin hotellia barcelonassa jossa olin ystäväni kanssa? Siellä oli kaikki ihan täydellistä, ei mitään negatiivistä sanottavaa. Ja kyllä englanniksi kirjoitetaan arvosteluja ihan sen takia että muutkin kuin ”me” suomalaiset saadaan tekstistä jotain selvää.. halooo, aivojen käyttö on sallittua.. ja vielä lisäksi. Emilia on maininnut blogissa mielestäni useaan kertaan että jos on mainos niin siitä merkintä ja tämä juttu ei ole mainos vaan henkilökohtainen mielipide kyseisestä hotellista. Hienoa että he löysivät hyvän hotellin, ja että Emilia kertoi vielä siitä meille! Jaksamista Emilia sinulle näiden kommenttejen kanssa! 😀

Avatar

Meinasitko että Topias ostais sponssatun hotellin synttärilahjaks? :’D Siis hyvinkö tässä maailmassa ei voi käydä ihan muuten vain, suosittelen vähän tarkemmin miettimään teidän tulevia hotellivalintoja jos et ole hyvään palveluun ikinä törmännyt… 😀

Avatar

Oliko kallis aamupala?

Avatar

Kertoisitko, oliko tämä täysin vastikkeeton mielipidekirjoitus vai maksettu mainos. Olisi rehellistä lukijoita kohtaan, sillä se vaikuttaa ainakin omaan suhtautumiseeni. Läpinäkyvyyttä ja avoimuutta peräänkuulutetaan. Kiitos muuten mukavasta blogista!

Avatar

onko emilia milloinkaan jättänyt kertomatta sponsoroiduista asioista? ei ole. Joten miksipä nyt olisi tehnyt poikkeuksen? yrittäkää uskoo vaan että kyllä jostain paikasta voi tykätä ihan aidosti,ilman että sen kehumisesta maksetaan korvaus:D

Avatar

Eikös matka ollut lahja topiakselta?

Avatar

Ihana kirjoitus, mukava kuulla näin kivan olosesta hotellista ja ihanaa muutenkin, että teillä on ollut mieleinen loma! Mulle ei tullut kyllä mieleenkään, että tää olis joku sponssattu. mainos Ajattelin vaan, että jos jostain hotellista (tai ylipäänsä mistä tahansa) on näin positiivisia kokemuksia niin tosi mahtavaa, että joku jaksaa kirjoittaa sen vielä englanniksi, että ulkomaalaisetkin pääsevät tähän tekstiin tutustumaan! Hyvä sinä:)

Avatar

Hahhah, te naiivit pienet sopulit 😀 Ei mullakaan oo mitään sitä vastaan että bloggaajat tekevät yhteistyötä ja heille sponssataan juttuja, mutta siitä pitää jo lainkin mukaan mainita erikseen.

Avatar

Sun englanti on kyllä nautinnollista lukee. . Harvalla ei-natiivilla kieli soljuu noin hyvin 🙂

(Ne jotka tietää, verratkaa tätä käännöstä erään Munkkelin käännöksiin 😉

Emilia Huttunen

Voi kiitos, tosi kiva kuulla! 🙂

Avatar

Koit sitten tarpeelliseksi kiittää tuosta kommentista,mutta et vastannut mitään noihin aiempiin kysymyksiin. Mielestäni nuo olivat ihan asiallisia kysymyksiä?

Emilia Huttunen

Se kommentti tuli sopivasti yksin ja mulla oli aikaa vastata, kuten nytkin 🙂 aiemmat kommentit on tullut ryppäissä enkä ole vielä ehtinyt koneelle vastaamaan niihin

Avatar

Ehdit kuitenkin hyvin kommentoimaan ko. asiaa aikoja sitten facessa, oikein kunnon avautumisen ja ivailun kera. Tänne et vaivautunut vastaamaan. Lukijoiden täydellistä aliarvioimista.

Emilia Huttunen

Jos lukisit tarkemmin niin tietäisit, että tässä alustaversiossa kommentteihin vastaaminen on todella vaikeaa ja hidasta, sen takia se joutuu aina odottamaan. Ihan kaikkiin kommentteihin ei myöskään edes huvita vastata, täydellistä bloggaajan aliarvioimista nääs

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä