Viharakkaussuhde

Mun ensimmäinen tutustuminen Crocseihin oli yläasteella, kun ne reikäkengät tulivat Suomeen. Yhtäkkiä suomalaiset alkoivat käyttää niitä kaikkialla ja koristella kaikenlaisilla härpäkkeillä. Lapsille juu toki, mutta muuten ei tullut muuta mieleen kuin, että aika junttia. En ole tykännyt enkä tykkää niistä reikäkengistä edelleenkään. Omistan yhdet, koska ne jäivät siskolleni pieniksi ja hän antoi ne minulle, käytän niitä kun vien roskia. Mutta myönnän olleeni täysin väärässä siinä, että yhden kenkien perusteella tuomitsin koko merkin. En nimittäin edes tiennyt, että Crocs valmistaa muitakin kenkiä. Kuitenkin Milttonin showroomilla Crocsiin tutustuessani rakastuin täysin. Sain myös itselleni testattavaksi yhdet tällaiset läpyskät!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näiden kenkien nimi on Really Sexi Sandal ja ne ovat olleet mulla jalassa nyt vallan kun on ollut lämmin. Ensisilmäyksellä ajattelin ”kivaa, sandaalit”, mutta käytön jälkeen olen tajunnut niistä löytyvän vaikka mitä uusia puolia! Mä en ole ikinä välittänyt varvastossuista, koska ne läpsyvät ärsyttävästi jalassa. Ne eivät ole myöskään kovin käytännölliset Suomessa tai vaikka rannalla, koska on ärsyttävää kulkea märissä tossuissa, jos sade yllättää. Niissä myös tulee jalkapohjat nopeasti kipeäksi, koska se on kuin läpyttelisi paljain jaloin. Näissä Crocsin sandaaleissa sen sijaan ei tarvitse huolehtia läpsymisestä, koska niissä on nilkkaremmit. Ne saa kuitenkin helposti jalkaan, koska noita ei tarvitse avata ollenkaan, materiaali venyy tosi hyvin! Lauantaina Tampereella olin nämä jalassa kun sade yllätti ja tietenkin astuin vahingossa lätäkköön, yäk. Ei muuta kuin pieni ravistus ja jalka oli taas kuiva, ihan kuin nämä hylkisivät vettä! Jalatkaan eivät kipeytyneet, sillä sandaalien pohjat ovat pehmeät ja ergonomisesti muotoillut. Ja niin, sanoinko jo että ne ovat nätit?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tutustuin ja ihastuin myös muihin Crocsin kenkiin. Testailin vaikka mitä ja kaikki korkokengätkin ovat aivan uskomattoman mukavia jalassa! Sellaiset on pakko saada. En edes osannut ajatella, että Crocsilla voisi olla korkokenkiä. Tämä on taas tätä tietämättömyyttä, asiat jotka ovat maailmalla hyvin tiedossa, liikkuvat Suomessa vähän hitaammin. Ihastuin etenkin näihin upeisiin kiilakorkoihin, sekä näihin maailman oudoimpiin ja mukavimpiin kenkiin, jossa on ainutlaatuinen kokonaan joka puolelta taittuva pohja, jonka ansiosta tuntuu kuin ei olisi ollenkaan kenkiä, mutta kuitenkin jalka on tuettu ja hyvän tuntuinen. Ne tuntuu kyllä jalassa niin hämärältä ja upealta, että huh.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä en ikinä uskonut, että mun blogissa olisi postausta Crocseista, mutta niin se tietämys kasvaa ja mielipiteet muuttuu! Tämä entinen hater on nyt iso fani, entäs te?

Kommentit

21 kommenttia
Avatar

Onpas hienot!

Vastaako nuo crocs kenkien koko sinun omaa kengän kokoasi vai heittääkö koko? 🙂

Avatar

Ois ollu kiva jos ois ollu kuva kun kengät jalassa..

Emilia Huttunen

Mun siskon blogista löytyy kuva samoista kengistä jalassa (linkki sivupalkissa) mä en voinut ottaa koska mun varpaat on nyt niin kauhean näköiset! 😀

Avatar

Apua, pakko saada samanlaiset ! Ihanan väriset ja tyylikkään näköiset.

Avatar

Mä inhoan myös niitä reikäkenkiä ja niiden miljoonia kopioita. Mun äiti hankki juuri crocsin varvastossut ja ne tuntuivat todella hyvältä jalassa! Ehkä täytyy itekkin mennä kokeileen 🙂

Avatar

No noi on kyllä söpöt! 🙂

Avatar

Mä tykkään kanssa näistä Crocsin naisellisista kengistä, mulla on 3 erilaiset balleriinat ja ne on kyllä ihan supermukavat jalassa 🙂

Avatar

Oho mäkään en tienny näistä! Lisäks ajattelin, että no tietty ne sit maksaa ihan liikaa, mut katoin esim. noi sun linkkaamat kengät, niin reilu kuuskymppiä ei oo paljon!

Avatar

Mulla on ollut ihan samat aatteet silloin kun ne ekat crocsit tuli. Tosin mulla oli semmoiset kotikenkinä – helppo laittaa jalkaan just vaikka roskisreissulla. Mutta viime kesänä Nizzassa meidän huoneiston kanssa samalla kadulla oli Crocs-liike. Ja silloin vasta tiesin, että on niitä muitakin crocseja. Kokeilin monia huvikseni – ja aah, ne oli niin ihanan tuntuisia jalassa. Mukaan lähti balleriinat ja kiilakorot. Ja mä en oikeastaan koskaan ole tykännyt korkokengistä, koska ne alkaa sattua jalkoihin, mutta crocsin pohjien ansiosta voin seisoa niillä koko päivän. Ja oon jopa pelannut niillä jalkapalloa serkkupoikien kanssa 😉

Avatar

Grocsi vissii lahjotellut nyt usiammalle bloggaajalle kenkiänsä, kun usiammasta blogista löytyy samantapainen postaus. 😀

Avatar

Mä oon kans _aina_ vihannu crocseja ku luulin että niitä on vaan yksiä ja ainoita malleja. Kunnes mun yks kaveri meni töihin crocs storeen ja vierailin siellä ni mä hämmennyin. En ollu ajatellukkaa et ne tekee just muitakin kenkiä ku niitä rumia reikäkenkiä. Mm ne saappaat on ihanat ! Ja samoin ne sellaiset naisille tarkoitetut ”sandaalit”. Oon ihan rakastunu niihin ja ne menee missä vaan. Niin kaupassa, rannalla kuin vaikka kaupungillakin. Ihmeiden aika ei olekaan vielä ohi.

Avatar

Saako näitä sun crocsi-kuvia tallentaa puhelimeen? Niin voi sit kauppaan mennessä näyttää että tällaiset mä haluuuuuuun!!! 😀

Avatar

Oi tosi nätit! Mäkään en tiennyt, että Crocs valmistaa myös korkokenkiä 😮

Avatar

Mulla on kahdet crocksin talvikengät. Toiset sellaiset paksut ja tosi lämpimät. Hankin ne viime talvena ja vasta sitten kun pahimmat pakkaset olivat ohi, joten vielä en osaa sanoa pitävätkö ne varpaat hyvin lämpimänä. Ovat kyllä sen oloiset, että varmasti pitävät. Toiset ovat ohkaisemmat ja niitä tuli pidettyä paljon, ovat sellaiset jokasään loska kengät ja lasten kanssa touhuillessa oikein hyvät. Ja mukavat jalat. Noihin talvikenkiin olen tyytyväinen. Crocksien kesäkengät ovat jotenkin liian muoviset mun makuun, mutta noi talvikengät eivät ole niin ympäri ämpäri muovisia.

Crocks taitaa olla erikoistunut bloggareiden tukemiseen. Tosin ne kyllä jakelee myös bloggareille alennuskoodeja jaettavaksi lukijoille. Mä sain noi mun toiset crocks kengät alle puoleen hintaan, kiitos yhden blogin. Kengissä oli valmiiksi joku alennus nettikaupassa ja sitten siihen päälle vielä yhdestä blogista alennuskoodi, joten kyllä lukijatkin pääsevät hyötymään jos kiinnostaa. 🙂

Avatar

Onko noi liukkaat? Kun ne reikä croksit on tosi liukkaat ku on satanu ja menee esim rappukäytävään! 🙁

Emilia Huttunen

Mä en ainakaan liukastellut kun kävelin sateesta sisään kauppakeskukseen 🙂

Avatar

Kattelin noita jo Eveliinan blogissa ja rupesin miettimään pitäskö hommata, mutta se pinkki tai muut värit ei iskenyt kun katoin Crocsin sivuilla. Mutta onpa toi turkoosi ihanan kirkas tolleen irl! Pitäsköhän sittenkin.

Avatar

Kiitos vinkistä

Avatar

Ne ”reikäkengät” miljoonineen kopioineen on aivan must kesällä takapihalla, roskien viennissä tai postin haussa 🙂

Emilia Huttunen

Haha saa! 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä