Blogikamuja ja aurinkoa

Halusin piristää teidän synkkää juhannusta vähän viime viikkoisilla aurinkoisilla fiilistelykuvilla! Oltiin viime viikon maanantaina treffaamassa muita bloggaavia äitejä ja koska saavuttii paikalle vahingossa 2 tuntia ennen sovittua (hyvä mun luetunymmärtäminen), niin päätin poiketa lasten kanssa Kupittaan liikennepuiston viereen katselemaan eläimiä. Ava tykkää aina hirveästi katsella kaikkia lintuja ja vuohia ja nyt nähtiin ensimmäistä kertaa kun riikinkukko levitti ton pyrstönsä! Mä olin ihan wow ja osottelin sitä hulluna ja kiljuin riemusta, mutta Ava vaan katsoi mua kulmien alta ”äiti, minä katson nyt kanoja”. Oona tuli ihanasti pitämään meille seuraa muita odotellessa, ettei jouduttu ihan yksin kökkimään ja muutkin tuli sitten onneksi aika ajoissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Levitettiin Oonan ja lasten kanssa tavarat siihen seikkiksen vieressä olevaan aidattuun puistoon ja alettiin mussuttaa eväitä muita odotellessa. Pian paikalle kurvasivat Korinna, Mirka ja Enni lapsineen. Meillä oli tosi hauska päivä ja etenkin Ava ja Mirkan Lucas viihtyivät hienosti yhdessä, niinkin hienosti, ettei meinattu päästä millään lähtemään kun muksut nauraa räkättivät lähtöaikeita kuvitteleville äideille. Nompun kanssa oli samanlaista kuin aina, tyyppi pinkoi vauhdilla Vivianin, Adan ja Sisun perässä, naistenmies 😉 Harmi vaan, että tytöt ei oikein osaa arvostaa meidän jäbän lähentelyitä, liittynee siihen, että siskonsa kanssa otteet oppinut pikkumies on aika väkivaltainen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVivian <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOona ja Anton <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKorinna ja Sisu <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oli tosi hauskaa nähdä tyttöjä pitkästä aikaa ja etenkin bloggaajaseurassa on se aina erityisen kivaa, että pääsee puhumaan kaikista blogijutuista kun tietää, että vertaistuki ymmärtää. Toivottavasti nähdään pian taas!

Me suunnataan tänään mökille juhannuksen viettoon, päivitän kyllä sieltä vielä jotain pientä, jos netti antaa periksi, mutta juhannuksen jälkeen palataan sitten isosti! Ensi viikosta on tulossa aivan huikea, pysykää siis kuulolla! Muistakaa seurailla Facebookissa ja Instagramissa @mutsisonblogi.

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Ihania kuvia! ♥

Avatar

:—)

Avatar

<3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä