Äidiltä tyttärelle

Kävin viime viikolla mulle kokonaan uuden Thomas Sabon Suomen lanseerauksessa. Thomas Sabon liike aukesi nyt Helsinkiin ja käytiin sen kunniaksi tutustumassa ihanaan mallistoon. Rakastuin näihin kaikkiin koruihin ihan älyttömästi, mutta lemppariksi nousi Karma Beads. Moni varmaan tuntee Nomination -rannekorut? Karma Beads on niistä vähän elegantimpi ja kehitetympi versio. Voit siis kerätä näitä helmiä itsellesi tai lahjaksi ja niitä voi käyttää erilaisissa koruissa ja vaihdella niiden paikkoja miten haluat. Sain tilaisuudesta lahjakortin Thomas Sabon liikkeeseen ja lähdin heti ostamaan Avalle rannekorun ja siihen ensimmäisen helmen, jonka muuten sai nyt kaupan päälle kun ostaa ketjun! Jos siis mietit lahjaideaa jollekkin, kannattaa tutustua Thomas Sabon Karma Beads -sarjaan. Vaikka yleisesti sarja on aika hintava, näitä helmiä pääsee keräämään edullisestikin, sillä hinnat lähtevät 19 eurosta. Ja saat rahoillesi varmasti vastinetta, sillä Thomas Sabon laatu kestää ja kestää, äidiltä tyttärelle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

Pakko myöntää et tuli vähän sama olo 😀 ja ton kestää ja kestää, äidiltä tyttärelle kommentin kanssa 🙂 ja tekstin loppuminen tuli ihan yllätyksenä haha 😀 luulin ensin, et oli joku vahingossa lähteny luonnos.

Avatar

Oi noi on ihania! Tampereella ei ole Thomas Sabon liikettä mutta kultasepänliike Suokko keskustassa myy noita, ite tilasin nettikaupasta ja sain seuraavana päivänä 😀 tykkään niistä punakullan värisistä myös hulluna!

Avatar

Kivoja koruja, mutta millä perusteella kehitetympi ja elegantimpi kuin Nomination?

Oletko edes tutustunut mitä kaikkea ko. sarjasta löytyy? 😉

Terkuin Myyjä.

Avatar

eikös tommoset helmikeräysjutut oo aika vanha juttu jo? tai siis monelta eri brändiltä oon nähnyt tommosia missä samantyylisiä helmiä kerätään tollaiseen nauhaan:)

Avatar

Thomas Sabolla on useita upeita koruja, ja minulla onkin niitä muutama. Mutta ikäväkseni on todettava, että joissakin malleissa lukot prakaavat, ja olenkin tehnyt omat viritykset. Kaikkien osien pitäisi olla tuossa hintaluokassa priimaa, vaan petyin kyllä noihin lukkoihin. Olin lähellä menettää pari todella upeaa korua, mutta onneksi huomasin ajoissa, ja poimin aarteeni lattialta…

Avatar

Pandoralla on ehkä vielä elegantimpi ja aikuismaisempi kuin tää. Tosin makuasioista ei voi kiistellä ja ite tykkään eniten silti nominationista! 🙂

Avatar

Unohditko kirjottaa, että postaus on toteutettu yhteistyössä… kanssa? 😉

Emilia Huttunen

Ei ole toteutettu missään yhteistyössä, sain lahjakortin avaamisen kunniaksi niin kuin kaikki tapahtuman vieraat ja kerroin sen suoraan postauksessa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä