Texas sex ranger

No nyt on vihdoin kotiuduttu ja toivuttu juhannuksesta! Oikein surettaa, että juhannus on jo ohi, sillä se oli hauskin juhannus, mitä olen aikuisiällä viettänyt! Kaksi juhannusta on vietetty raskaana, sitä ennen olin au pairina ja aiempina vuosina olenkin ollut alaikäinen ja viettänyt yleensä juhannuksen perheen kanssa. Sen takia sanoinkin, että aikuisiän hauskin juhannuas, olen nimittäin nauttinut suunnattomasti juhannuksista perheeni kanssa, enkä vaihtaisi niitä mihinkään teiniörveltämisiin. Meidän iskä vetää meille joka juhannuksena älyttömän hauskat olympialaiset, jotka kestävät yleensä koko päivän ja välissä syödään, uidaan ja lepäillään. Iskä on aina ollut simmonen Pelle Peloton ja keksii meille autotallin tarpeista jos jonkinlaista tekemistä vesitykkitarkkuusammunnasta sukellussuunnistukseen.

Tämä juhannus vietettiin Yläneellä kaveriporukalla mökkeilemässä, maailman kivoimmalla mökillä, jossa vietettiin myös juhannus 2011, mutta maha pystyssä oksennellen en nauttinut siitä ihan hirveästi. Siksi olinkin todella onnellinen päästessäni nyt ottamaan kaiken irti täysin pehmeähiekkapohjaisesta järvestä, uusitusta mökistä ja upeista maisemista. Olin jopa onnellinen viileästä säästä, sillä ehkä sen ansiosta en nähnyt yhtäkään ötökkää koko juhannuksena.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMieli tekis veteen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mökillä oli myös meidän käytössä vesiskootteri ja se oli ehkäpä reissun kohokohta! Käytiin vähän väliä ajelemassa, eikä edes hyytävä vesi estänyt kun kyydissä tuli aikamoinen adrenaliiniryöppy, eikä sitä kylmää edes huomannut. Mun korkein nopeus oli reilut 70 km/h ja se oli aivan jäätävän pelottavaa jo, en voi tajuta että osa porukasta ajoi jotain melkein 120 km/h ! Mä en onneksi pudonnut kertaakaan veteen, sääliksi kävi niitä, jotka lenteli vähän väliä, mä olin aika varovainen 😀 Oli toi kyllä aivan älyttömän hauskaa ja suunniteltiinkin jo tyttöjen kanssa, että meidän elokuisella etelänreissulla vuokrataan sitten vesiskootterit!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toinen ihan lempparijutuista oli nuotio. Se toi iltoihin niin mahtavan tunnelman ja siinä oli superhauska istuskella tuntitolkulla porukassa. Paahdettiin vaahtokarkkeja, nautittiin lämmöstä ja yritettiin tyttöjen kanssa kestää poikien aina niin surkeita juttuja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Vaikka meitä oli mökillä joku 25 niin mahduttiin hienosti viettämään juhannusta myös sisällä mökissä. Nukkumapaikkoja ei kylläkään olisi kaikille riittänyt, mutta onneksi meillä oli pihalla kolme asuntoautoa, joissa myös mä ja Topias nukuttiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuolla oli niin mahtavat maisemat, että innostuin hirveästi kuvailemaan järveä, vaikka en normaalisti oo mikään maisemakuvien suuri ystävä. Löysin muutenkin hirveästi uusia puolia itsestäni, aloin mm. nauttia saunomisesta, vaikka en ole ikinä pitänyt siitä. Nyt kuitenkin olin saunassa ihan jatkuvasti, osittain kyllä maailman parhaan seuran takia. Topiaksen ansiosta mä olen saanut myös ihaniaihania ystäviä. Tällä tiiviillä jätkäporukalla on nimittäin maailman parhaat tyttöystävät ja täytyyhän meidän pitää yhtä, että jaksetaan katsoa noiden tonttuilua. 😉 4,5 vuottan sitten seurustelun alussa jännitti aina mennä viettämään aikaa Topiaksen ystävien kanssa, mutta nyt voin aina sanoa, että vietetään aikaa meidän ystävien kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPari aika ihkua hönöä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Uusi kansio2Instagram @mutsisonblogi

Oltiin tuolla Yläneellä kaksi yötä ja lauantaina lähdettiin meidän porukoille hakemaan lapsia, mutta päätettiinkin tehdä niin, että leikittiin ja touhuttiin päivä lasten kanssa ja illalla kun laitettiin lapset nukkumaan meidän porukoille niin lähdettiin vielä muiden seuraan toiselle läheisemmälle mökille jatkamaan juhannusta ja palattiin takaisin ennen ku lapset heräsivät. Ei haluttu enää pitää lapsia kauempaa hoidossa, mutta houkutti hirveästi vielä viettää aikaa kavereidenkin kanssa ja näin tämä onnistui hienosti, kun lapset eivät edes huomanneet meidän poissaoloa 🙂 Juhannus on oikeastaan ainut kerta vuodessa, kun saadaan koko porukka kasaan, joten tottakai siitä haluaa ottaa kaiken irti. Lapset kun  eivät vielä ymmärrä juhannuksesta mitään niin heidän kanssaan voidaan tehdä kaikkea spesiaalia ihan normaalinakin päivinä. Muutaman vuoden päästä kun Avakin ymmärtää näistä pyhistä ehkä  jotain niin pitää aloittaa sitten uudet omat perinteet 🙂

Oli kyllä niin täydellinen juhannus kuin vain olla voi, nyt otetaanki sitten pari viikkoa iisisti lasten kanssa, kunnes tulee oikea festariviikonloppu ja suuntaan Ruisrockin lisäksi ensimmäistä kertaa myös Summer Uppiin. Sitten alkaakin jo pian Topiaksen kesäloma, joka aiotaan viettää remontin parissa ja lasten kanssa touhuten. Ei olla suunniteltu mitään sen tarkempaa, joten lapsiperheen kesälomavinkkejä otetaan vastaan! Toivottavasti vietitte kaikki hienon juhannuksen ja pääsitte nauttimaan kylmästä säästä huolimatta!

Ps. Tällä viikolla tulossa mm. niitä lasten kuulumisia, Lontoon juttuja ja treeniasiaa. Saa mieluusti toivoa, mitä tahtoisitte kuulla ensin 🙂

Pps. En saa Texas sex rangeria pois mun päästä, kiitti vaan tyypit…….

Kommentit

13 kommenttia
Avatar

Oli ihan superkiva juhannus <3 kivaa nähdä myös kuvia! 😀 ja mulla soi myös toi biisi päässä, kuten myös se malaga biisi.. T. Ida

Avatar

Oliko mökki jonkun oma vai vuokrattu? Mietin vain, kun hyvät mökit on hyvä aina laittaa korvan taakse tulevia juhlia ajatellen 🙂

Emilia Huttunen

Kaverin isän mökki, mutta sitä ilmeisesti vuokrataan myös ”ulkopuolisille” 🙂 sijaitsee siis Yläneen Valasrannalla 🙂

Avatar

Ihanaa et ootte päässy rentoutumaan ja pitämään hauskaa noinkin kauniisiin maisemiin :). Arkikin sujuu ja tuntuu mukavammalta ku välillä pääsee muualle! Lapsetki kiittää!

Emilia Huttunen

No niinpä! 🙂

Avatar

Oot varmasti monta kertaa postaillut ripsienpidennyksistä, mutta mun on vaan ihan pakko hehkuttaa, koska oon niin kade noista sun ripsistäs!:) Itsekin haluisin kokeilla, mutta pelkään, ettei ne sovi mulle tai pilaa omat ripset kokonaan.

Emilia Huttunen

Ei ne pilaa mitenkään ripsiä, niitä kun kasvaa koko ajan uusia! 🙂 Mä tykkään näistä älyttömästi, nä on niin helpot! Suosittelen kokeilemaan 🙂

Avatar

Kuulostaa mahtavalta juhannukselta, tuollainen iso kaveriporukka on ihana asia 🙂 . Ja maisemat näyttää myös mahtavilta 🙂 . Onko muilla kyseisestä kaveriporukasta vielä lapsia? Ihanaa että vanhempasi auttavat lastenhoidossa. Ottavatko he miten usein lapsia hoitoon? Niin ja vesiskootterit ihan mahtavaa 😀 . Minne reissuun menet elokuussa?

Emilia Huttunen

Yhdellä toisella parilla on lapsi 🙂 Ollaan kyllä onnekkaita kun meidän vanhemmat aina tahtoo lapset kylään. Käydään heillä aika paljon lasten kanssa ja lapset on varmaan muutaman kerran kuussa siellä hoidossa 🙂 Vesiskootteri oli kyllä awesome! Mennään Turkkiin 🙂

Avatar

Mikä etelänreissu ja millä porukalla teillä siis on tiedossa?:)

Avatar

Ohhoh tuut oikein Lahteen! Mä en tänä(kään) vuonna upeille pääse ja viimeks oon ollu -09.. hieman oon katkera, että täytyy olla just sillon töissä koska siellä on tänä vuonna mm. Sean Paul !! Mutta hauskaa uppailua sulle 🙂

Avatar

ompas ihana kuulla että oot tulossa Summer Uppii! hope so sua näkyy siellä :)! t.Lahtelainen

Avatar

Toihan on just tollanen kunnon juhannus:D voisitko tehä sellasseen postaukset avasta ja nompusta mitkä on tavallaan niiden kirjottamat missä ne kertoo kaikkee mitä ne on oppinu ja tehny;D

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä