Hyvästit

Kun 2010 hoitolasten mentyä nukkumaan luin ajankuluksi sohvankaiteelle jäänyttä Kaksplussaa ja koin sen mielenkiintoiseksi, vaikka aihe ei ollut läheskään ajankohtainen, en olisi ikinä arvannut 2,5 vuoden päästä bloggaavani Kaksplussan alla.

Loppuvuodesta 2011 kun aloin kirjoitella ajatuksiani ylös blogin muodossa, en osannut kuvitellakaan, että alle 1,5 vuotta myöhemmin blogini siirtyisi Kaksplussan alle.

Ja kun viime kesänä aloittelin bloggaamista Kaksplussalla, en osannut kuvitellakaan että vuotta myöhemmin sanoisin hyvästit Kaksplussan porukalle.

blogheader_2

Minulla on ollut  hieno vuosi ja olen saanut siitä irti paljon. Olen innostunut bloggaamisesta tavalla, jota en olisi muutamaa vuotta sitten ikinä uskonut ja saanut portaalin alla nostettua blogini aivan uusiin korkeuksiin. Olen saanut bloggaamisesta työn, ollut lehden kannessa, päässyt kokeilemaan vaikka mitä hauskaa ja tavannut paljon hienoja ihmisiä. Olen viihtynyt täällä hienosti, josta suuri kiitos  etenkin mahtaville kanssabloggaajille. Teitä kaikkia tulee ikävä! Meillä on täällä koossa ihana porukka, jolle saa aina purkaa murheet ja ärsytykset ja pyytää apua ongelmiin, sekä tietenkin hehkuttaa niitä hyviä juttuja.

uusibanneri

Aloin kuitenkin kaivata bloggaamiselta enemmän ja halu kehittää blogia pidemmälle kasvoi ylitsevuotavaksi. Kaipasin lisää mahdollisuuksia ja paremmin minulle sopivaa ilmettä ja kun täydellinen ratkaisu tuli eteen, ei tarvinnut miettiä kahdesti valintaa. Aina välillä täytyy sanoa hyvästit hyvillekin asioille, jotta voi kasvattaa tilalle jotain vielä parempaa. Tätä salaisuutta pitäessä olen nipistellyt itseäni, hymyillyt jatkuvasti ilman näkyvää syytä ja ihmetellyt hyvää onneani. Olen sortunut panttaamaan hyviä postausideoita säästääkseni ne elokuulle, stressannut löydättekö te perille kesästä huolimatta ja jännittänyt sujuuko kaikki hyvin siirrossa.

blogheader_2 (3)

Uusi blogikotini on aivan minun ja blogini näköinen. Sen takana on osaava mediatalo ja ylimääräisenä plussana moni tekninen asia helpottuu, kun esimerkiksi kommentteihin vastaamisesta tulee helpompaa ja nopeampaa. Odotan innoissani, että pääsette tutustumaan uuteen blogikotiini ja toivon, että se on teille mieluinen, sillä olettehan te mulle kuitenkin niin hirveän tärkeä osa bloggaamista! Uskon kuitenkin vakaasti, että uusi alusta on teille kaikille helpompi ja nopeampi käyttää.

Vaikka olo on hitusen myös haikea, niin lähinnä olen vain aivan älyttömän innoissani, enkä malta odottaa elokuuta. Sillä 1.8. muutan uudella innolla bloggaamaan tänne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ps. Blogistani ei tule olemaan uudelleenohjausta uuteen osoitteeseen, mutta päivitän osoitteen Facebookiin, Blogloviniin ja Blogilistalle. Bloggerin tai kirjanmerkkien kautta seuraavat joutuvat päivittämään osoitteen itse, mutta muistuttelen teitä tässä heinäkuun aikana kyllä muutosta ja jos teiltä unohtuu, niin noista ensin mainituista kanavista sen blogin sitten ainakin löytää.

Kommentit

14 kommenttia
Avatar

Hienoa! Mobiiliversiokin toiminee paremmin noilla sivuilla

Avatar

Ohhoh, mikä muutos! No, innolla odotetaan uutta! Hauskaa kesää ja tsemppiä ”uuteen” blogiin! 🙂

Emilia Huttunen

Voi kiitos ja ihanaa kesää sinne myös! 🙂 Aika iso muutos tosiaan, jännittää aika lailla!

Avatar

WAU! Tää tuli ihan yllärinä, en osannu jotenki yhtään odottaa! Onnea Emilia <3

Emilia Huttunen

Mä oon yrittänyt vältellä vihjailemasta mitään muuta ku et jotain isoa on tulossa 😉 kiitos! <3

Avatar

Tosi hyvältä paikalta toi mamalife vaikuttaa. Vaihto onnistuu hyvin luesekelen sitten siellä teidän kuulumisia 🙂

Hyvää kesää! P.s olit kirjottamut tosi kauniisti tuon ”avaustekstin” 🙂

Avatar

MÄ NIIN SÄIKÄHDIN, että lopetat kokonaan!!! :OOO

Luojan kiitos vain muutat 😉 <3 Odotan innolla!!! :-*

Avatar

Poistuuko vanhat postaukset sitten? Ja elokuuta odotellessa 🙂

Avatar

Vautsivau, onnea!! Muutos on varmasti vain parempaan suuntaan ja ihanaa kun oot ite niin innoissas. 🙂

Avatar

Oho, iso muutos 😮 odotan innolla 🙂

Avatar

Olet tehnyt minuun niin suuren vaikutuksen, että varmasti seuraan perässä, vaikka kaksplussan sivuilla yleensä pyörinkin. Onnea uuteen koitokseen.

Avatar

Onhan tuolla myös mobiiliversio? Ainakin tuon tänne linkin ttakaa aukes mobiili. 🙂

Avatar

Cool !

Jännityksellä jään odottamaan mitä kaikkea uusi blogikotisi tuo blogiisi. Siellä näyttää aloittavan myös liuta omia muitakin lemppari kirjoittajiani kuten Maj ja Nelliina. Jeah. Hyvää kaikkea. 😉

Avatar

Nyt tulikin selvyys täytepostauksien suureen määrään.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä