Kävellen Turkkiin ja takas

Oli pakko tehdä vielä toinen minipostaus liittyen edelliseen matkavaatepostaukseen kun unohtui kysyä neuvoa. Turkissa ei oikein ole lenkkareilla virkaa, kun on niin kuuma, mutta jotkut supermukavat ja hankaamattomat kengät pitäisi saada, jos tulee käveltyä johonkin kauemmas tai ihan vain vaikka pitkiä shoppailureissuja varten. Mä en osaa yhtään ajatella, mitkä olisi sillaiset! Olisiko kellään ideoita? Pohjan pitäisi olla muotoiltu, eikä simmoinen lättä, koska mun jalat ei ainakaan simmoisilla kestä pitkiä matkoja… Mistä oikein löydän oikeasti mukavat kengät, jotka eivät olisi hirveän kalliit ja olisivat sopivat kuumaan säähän?

featured_img_alanya_01

Kuva Turkki.fi

Kommentit

28 kommenttia
Avatar

Ostin Istanbulin basaarista meidän matkan alussa ortopediset sandaalit. Ne olivat todella hyvät, nahkaiset ja mukavat kävellä pitkiäkin matkoja. Ja me käveltiin kolmen viikon loman aikana PALJON. Eikä hintakaan päätä huimannut; se oli parikymppiä euroissa. Halpa, kun vastaavia kenkiä ei löydä Suomessa tuohon hintaan.

Avatar

Converset ehdottomasti! Itse olin ne jalassa kreikassa 10tuntia kun kierrettiin vuoristossa 😀

Avatar

hah, consseista ei halpoja saa tekemälläkään ja mulla hankaa muutaman kilometrin kävelyn jälkeen jalat rakoille 😀 ja lättänät pohjatkin niissä on.

Avatar

Itse olen pystynyt Crocsin balleriinoilla kävelemään pitkiäkin matkoja etelässä.

Avatar

Toukokuun lopussa kaverin kanssa oltiin Turkissa ja kyllä meillä lenkkarit oli mukana, käytii iha lenkillä mut myös illalla välillä ku shoppailee lähettii 🙂 tuli aina nii hulluna käveltyä

Avatar

Mulla on aina myös lenkkarit mukana hellelomilla, ja aina niille on ollut käyttöä! Pidemmillä kävelyreissuilla ja sit on tullut oikeasti myös lenkkeiltyä lomalla. Mutta on mulla sitten ollut aina myös jotkin tyylikkäämmät kävelykengät, yleensä ne on ollut mun parhaimmat sandaalit, vagabondit, mutta tärkeintähän on että ne on sun jalkaan mukavat

Avatar

Mä painin saman ongelman kanssa viime vuonna ku oltii lähössä kaliforniaan. Ostin sit merrellin sandaalit, ne ei ehkä oo kaikkein kauneimmat mutta todella loistavat jalkaan ja kävelyyn! Kannattaa ainaki tsekata valikoima, on siellä muutamia ihan kivojakin!

Avatar

Mulla on ollu reissuissa Riekerin ballerinat, niitä löytyy tosi kivan näkösiä ja ne on älyttömän hyvät jalassa. Niissä on just sellanen muotoiltu ja paksumpi pohja. Suosittelen lämpimästi!

Avatar

miten olisi ne sinun croksin sandaalit?

Avatar

Crocseilla on paljon hyviä vaihtoehtoja, käy Hansassa katsomassa. Itse ainakin selvisin reissun crocseilla ilman rakkoja ja tuli joka päivä käveltyä yli 8 kilsaa :). Enkä siis nyt tarkoita sellaisia peruscrocseja vaan crocsin sandaaleita.

Avatar

Espardillot ja urheilu kaupasta muotoillut pohjalaiset. Mut huomioi, et espardillojen välillä on eroa et joutuu kokeilee varmaa monii. Toka vaihtoehto ois ihan kunnon sandaalit. Ulkonäkö ei omaa silmää miellytä yleensä, mut näil on ainakin pidempii matkoi parempi kävellä. 🙂

Avatar

Miten olis ne crocsin sandaalit, joka blogin kautta sait?

Avatar

Eccolla on ollut vuosikausia erittäin kauniita sandaaleja.

Avatar

Itsekin ostin viime kesänä Eccon sandaalit ja ne on olleet tosi hyvät juurikin ulkomaan reissullakin kun kävellyt päivät läpeensä.

Avatar

Kunnon sandaalit tai ballerinat olisi hyvät. Itse siellä asuneena pidin kesällä hyviä sandaaleja joilla voisi kävellä vaikka 10 km. Et vain jaksa kuumuudessa sitä määrää 🙂

Jalat turpoaa kuumassa joten kengät joissa turvonnenakin jalat mahtuisi olemaan. Converssitkin ihan hyvät varmaan siellä, vähän ehkä kuumat mutta illasta ok vaihtoehto.

Siellä kaupat auki myöhään joten shoppaileen voi lähteäkin ihan illasta.

Avatar

Ei kai sillä niin väliä ole, mitkä ne kengät ovat, mutta käytä niitä jo ennen reissua suomessa! Terveisin nimimerkki ”neljä päivää Pariisissa, molemmissa kantapäossä 5cm rakot ekasta illasta lähtien

Avatar

TOMSin kengät!!! Vannon niiden nimeen täysin! Ihanat muotoillut pohjat – parhaat jalassa ilman sukkia – hengittävät ja vielä löytyy aika namuissa väreissäkin. Niin ja kun ostaa parin niin yksi kenkäpari lähtee kenkiä tarvitsevalla lapselle 😉 Yalo.fi:stä tilasin viimeksi. En oo varma saako Suomesta muualta, koska muut TOMSit oon ostanut NYCin vuoden aikana 🙂

Avatar

Täällä toinen Toms-fani. Aivan mahtavat kengät, kevyet ja supermukavat!

Avatar

Birkenstock -tyyliset terveyssandaalithan on nyt muotia, ovat pirun hyvät jalassa! Tomseja voin myös suositella kävelykengiksi 🙂

Avatar

ite suosittelisin riekerin kenkiä!! miulla on riekerin balleriinat joissa vähän korkoa ja ostin just sandaalit ja oon tykänny!!:) ne on ihan nätin näkösiäki ja mikä parasta, ei hierrä, ei oo lättäpohjia ja tosi mukavat jalassa:)!!

Avatar

Crocs-postauksesi jälkeen tuli itelle pakkomielle katsoa valikoimaa, kun tennarit piti hankkia ja päädyin Crocsin tennareihin. Ne on kyllä ihan huiput!! Mulla oli Puman tennarit, jotka meni rikki, enkä Converseja halunnut, koska kaikilla on semmoset ja ne on painavat verrattuna Pumaan ja etenkin Crocseihin. Crocsit on superkevyet ja tosi hyvät jalassa, ja kaiken ne oli alennuksessa.. Tässä vielä linkki kenkiin, jotka ostin 🙂 http://www.crocs.fi/crocs-lopro-long-vamp-plim-sneaker/12700,fi_FI,pd.html?cid=066&cgid=women-footwear-sneakers

Avatar

moikka! tää ei liity täysin tähän postaukseen mutta ajattelin vinkata alanyan yhdestä vaatekaupasta (siis ns hm tyylinen ei mikään tinkimis koju) jossa on IHANIA ja halpoja lasten vaaatteita:) sen nimi on Lc waikiki! tietty siellä on siis kaikkia ihania vaatteita sullekkin;) se on siinä ihan keskustassa pääkadulla! kannattaa poiketa:) hauskaaa reissua jo etukäteen!

Avatar

Odottelen innolla postausta missä kerrot kuinka ikävöit lapsiasi joka päiväisillä vapaa ajan menoilla, joka viikonloppuisilla biletyksillä ja tällä tulevalla lomalla. Veikkaan että sitä postausta ei tule, kukaan hyvä äiti ei olisi noin paljoa poissa lasten elämästä

Emilia Huttunen

Get a life 😀

Avatar

Mulla on ollut Niken kaupunkilenkkarit (vähän kuin Nike Freet), ostin lastenosastolta edullisesti eikä tainneet olla kovin kalliit kun lapsille olivat. Kokoja oli 38,5 asti. 🙂

Avatar

Tsekkaa Arcopedico- merkin valikoima. Kengät voi heittää pyykkikoneeseen. Kivat ihan muussakin käytössä. Itsellä työkenkänä ja silloin tällöin sujahtaa myös vapaalla töppösiin – ovat niin mukavat. Ja kevyet! Painaa vain 140 grammaaa… =O Itsellä ei ole tullut hiertymiä tai rakkoja.

Avatar

Mulla samanlaiset crocsit kuin ne jotka esittelit täällä blogissa. Olen monet ulkomaanreissut näillä kävellyt ja aivan loistavat eikä varmasti tuu rakkoja eikä hiosta! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä