Festarieläin, tai sitten ei…

Viime viikonloppuna oli tosiaan Ruisrock ja Summer Up, keltään tuskin on mennyt ohi jos on vähääkään viettänyt aikaa sosiaalisessa mediassa. Perjantaina oltiin kavereitten kanssa Ruisrockissa ja sieltä mulla ei ole tämän enempää kuvia, koska en ottanut kameraa mukaan vaan halusin vaan ottaa rennosti. Ja hyvä etten ottanut, koska hävitin kivasti omaisuuttani… Vielä perjantaiaamuna mietin, että lähdenkö ollenkaan ruissiin vai en, mutta päätettiin sitten lähteä kun oli jo liput ja eväät ja kaikki hommattu. Meillä kävi nimittäin sen verran kurjasti, että Nompulla on nyt vähän terveysongelmia, ei mitään vakavaa, mutta en halua kertoa siitä sen enempää blogissa. Tämän verran vaan halusin sanoa selittääkseni tätä fiilistä. Sain nimittäin ruississa illalla kivan itkuparkupaskamutsikohtauksen ja nyyhkytin vain Topiaksen sylissä olevani maailman surkein äiti ja haluavani kotiin. Olin odottanut ruissia kovasti ja aiemmin olinkin sinne menossa riemusta kiljuen, mutta Nompun ongelmien selvittyä tuntui, että pitäisi olla kyllä kotona lasten kanssa, vaikka tiesinkin, etten voisi mitenkään auttaa ja että lapset viihtyvät hienosti isovanhempien luona. Oli mulla silti ihan hauskaa, mutta podin koko ajan huonoa omatuntoa, jos viihdyin ruississa ja sitten tuli taas kyyneleet.

Uusi kansio2

Aamulla olikin sitten aika lähteä Summer Uppiin, mutta fiilis oli sekava. Tiesin että tällaisia mahiksia ei tule ihan koko ajan vastaan ja oltiin jo sovittu Even kanssa kaikki ja ostettu liput Helsinkiin ja takaisin, joten päätettiin lähteä matkaan. Aamulla tuli kaiken tämän sähläyksen takia kova kiire, joten ei muuta kuin eiliset vaatteet niskaan ja raudalla äkkiä tukan läpi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minut kutsuttiin tosiaan Costumen mukaan Summer Uppiin ja otin kaveriksi siskoni Even. Mentiin aamulla bussilla Helsinkiin, jossa meitä odotti yhteinen bussikuljetus suoraan Summer Uppiin. Olin jo etukäteen todella innoissani etenkin siitä, että pääsen tutustumaan tuleviin Aller Median kollegoihin, mutta koko matkan oli taas päällä se huono äiti -olo ja siitä johtuen iski niin kova ujostus, että pysyttelin aika sivussa ja mietiskelin omiani… Jälkeenpäin taas harmittaa ihan hirveästi, mutta toivottavasti saan vielä uuden mahdollisuuden tutustua näihin tyyppeihin. Natalian kanssa vaihdettiin muutama sananen, koska hän bussissa varmaan ujouteni aistien tuli esittelemään itsensä ja ihanaa että tuli, Natalia oli nimittäin ihanan aurinkoinen ja sydämellinen ihminen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paikan päällä katseltiin muutama keikka ja vedettiin mahan täydeltä ihanaa ruokaa, sekä käytiin tutustumassa alueeseen. Summer Upin festarialue oli meidän lemppariosuus, maasto oli nimittäin tosi hyvin festareihin soveltuva ja keikkoja pystyi katselemaan mäen ansiosta viltillä rennosti istuskellen ja eväitä syöden. Tämä ei ole ruississa missään mahdollista! Festareilla oli tosi rento tunnelma ja pääsinpä tapaamaan muutaman lukijankin taas!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toivottavasti pääsen vielä joskus mukaan johonkin samantyyliseen tapahtumaan, sillä harmittaa kovasti etten pienen masikseni keskellä uskaltautunut menemään juttelemaan muutamalle lempparibloggaajalleni kuten Erikalle, Majlle, Irenelle, Mariannalle tai Vivianille. Olisin missannut ajatuksissani jopa Julian, ellei tämä ultimate bloggaajaidolini olisi tullut itse juttelemaan. Aina Julian tavatessa unohtuu, että munkin blogia nykyään lukee ne kymmenettuhannet ihmiset ja heitän vaan fanivaihteen päälle. Julia inspiroi mua päivittäin niin paljon ja tuo hymyn huulille, että tuntuu aina uskomattomalta tavata livenä. Julia on yksi lämpimimmistä, hauskimmista ja mukavimmista ihmisistä, joita olen ikinä tavannut ja tunnen oloni niin onnekkaaksi, kun olen onnistunut raapimaan näinkin paljon menestystä kasaan, että olen saanut mahdollisuuden tavata kaikkia näitä upeita ihmisiä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka Summer Up olikin tapahtumana tosi kiva niin mun olo alkoi tuntua koko ajan kurjemmalta Nompun takia ja kun Evellekin iski ikävä Adea, päätettiin antaa meidän bussilippujen mennä hukkaan ja skipata jatkot ja lähdettiin viimeisellä junalla Lahdesta Helsingin kautta Turkuun. Aiemmin ostetut liput meni hukkaan, eikä päästy edes näkemään Tinie Tempahia, jota odotin ihan hirveästi, mutta piti valita joko lapset tai keikka ja lapset meni tietenkin ohi. Junalippu ei onneksi maksanut viittäkymppiä enempää ja meillä oli hauskaa reissatessa kun tiesi sekunti sekunnilta olevansa taas vähän lähempänä lapsia. Tämän kesän ensimmäiset ja viimeiset festarit menivät nyt siis harmillisesti vähän niin ja näin, mutta onneksi oli myös niitä mahtavia hetkiä ja ensi kesänä sitten paremmalla onnella!

Vähän tosiaan harmittaa festarien kulku, mutta mieli piristyi heti kun muistin, että tulossa on onneksi tälle kesälle vielä kivat bileet! Nimittäin elokuun lopussa viihdy.fi järjestää #keksikesäbileet -tapahtuman ja olen itsekin tulossa paikalle. Ystäväni Veera on mukana järkkäilemässä bileitä ja vinkkasi niistä mulle ja mikä olisikaan parempi tapa päättää kesä! Kyseessä on siis kilpailu, johon voit osallistua kertomalla millaiset olisivat sinun täydelliset kesänpäätösbileesi ja voittajan bileet toteutetaan ja lisäksi voittaja saa vip-paketin ja yllätyksen. Kilpailu on käynnissä 9.7. asti eli tässä on vielä kaksi päivää aikaa osallistua ja saada täydellinen päätös kesälle. Tämän viikonlopun inspiroimana ajattelin itse osallistua ehdottamalla festarityylistä bileideaa. Kesän viimeiset festarit, tai enemmänkin menneiden festareiden fiilistelyä. Festariasuja ja festarifiilistä, kaikki kesän parhaat biisit, ruokakojulle jonottamista ja rantameininkiä. Se olisi mun mielestä täydellinen tapa lopettaa kesä ja alkaa odotella taas seuraavaa kesää ja tulevia festareita. Lisätietoa löydät tapahtumasivulta, kannattaa käydä osallistumassa ja tulla sitten 30.8. paikalle juhlimaan mennyttä kesää kavereiden kanssa.

Toivottavasti te olette saaneet nauttia viikonlopusta ja nauttikaa nyt ainakin tästä lämmöstä niin kauan kun sitä kestää! Huomenna yritän palata arkeen ja tehdä viikon ajan kovasti postauksia valmiiksi odottamaan, sillä ensi viikolla alkaa vihdoin Topiaksen loma!

 

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

Et taida olla itse äiti

Avatar

Toivotttavasti nompulla kaikki hyvin :(! Ymmärrän kyllä ettei oo fiilistä pitää hauskaa jos lapsilla ei oo kaikki hyvin. Pitää vaan yrittää ajatella ettei sillä hetkellä voi tehdä asialle mitään. Mutta ymmärrän että lapset vei ajatuksista voiton ja lähditte aikasemmin kotiin ! Hyvä että teillä oli edes hetken aikaa hauskaa! :)) Etkö pysty yhtään valottamaan mikä nompulla on? 🙁 tai että onko se joku pitkäaikasempi juttu? Ymmärän kyllä jos et halua kertoa, kunhan ajattelin vaan ! 🙂 voimia teille ja nauttikaa ihanista ilmoista!

Avatar

” Summer Upin festarialue oli meidän lemppariosuus, maasto oli nimittäin tosi hyvin festareihin soveltuva ja keikkoja pystyi katselemaan mäen ansiosta viltillä rennosti istuskellen ja eväitä syöden. Tämä ei ole ruississa missään mahdollista!”

Pakko sanoa, kolme kertaa Ruississa käyneenä, että on siellä tilaa viltillä istuskella ja hengailla. Ihana paikka. Harmi ku ei törmätty Turus, olisin halunnut moikata sua. 😀

Emilia Huttunen

Siis onhan siellä tilaa, mutta ei niin, että näkisit samalla kunnolla keikan 🙂 Harmi ettei törmätty!

Avatar

Voi Noah :/ <3 Pikaisia paranemisia, jos on jotain ohi menevää, muussa tapauksessa vain lämmin hali koko perheelle! Oot tosi kaunis näissä kuvissa 🙂

Avatar

Varmasti harmittaa TT:n keikan missaaminen, mutta tuskin siitä olisi osannut nauttia täysillä kun huoli painaa mieltä. 🙂 Ja keikkoja tulee kyllä uusia!

Avatar

Heippa, aivan superkaunis tuo sinun valkoinen toppisi 🙂

Avatar

Mä en vaa käsitä miks pitää niissä lapsissa roikkua koko ajan? Eikö ne pärjää yhtä iltaa ilman äitiä? Siis yleensäkkin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä