Naantalin aurinko

Lomaltapaluun aika! Kyllä on niin nihkeä ilma et pahaa tekee istua sisällä muualla kuin suoraan tuulettimen edessä, mutta eipä tonne oikein viitsi lähteä ulkoilemaankaan kun siellä näyttäis nyt alkavan se luvattu ukkonen. Me ollaan menty ja tultu ja tehty vaikka mitä tässä heinäkuun aikana, mutta ajattelin nyt aloittaa tämän arkeen palaamisen näin kevyesti yhden aamun muodossa.

Kuten olen monta kertaa mainostanut, olen syntynyt Naantalissa ja se on mulle rakas paikka ja Turun ohella maailman ihanin kesäkaupunki. Mun isä on kasvanut ja asunut Naantalissa siihen asti, että muutettiin Lietoon kun me kaksi ensimmäistä tytärtä oltiin vielä pieniä. Naantalissa on ihana Nunnalahden ranta, joka on meidän lemppari, siellä on Muumimaailma ja siellä on ihanat rantalaiturit ja -ravintolat. Ja kesäisin Naantalissa juhlistetaan Unikeonpäivää ja se oli lapsena aina meidän kesän kohokohta. Iskä vei aina meidät katsomaan uuden unikeon ”herätystä” mereen heittämällä ja aika monta vuotta jaksettiin ihmetellä, miten se unikeko ei herää jo siihen meteliin. Unikeonpäivänä on kaupunki täynnä menoa ja meininkiä ja siellä voisi olla vaikka koko päivän. Moneen vuoteen en ole Unikeonpäivää käynyt seuraamassa, koska aina on jotain menoa ja joku syy olla heräämättä niin aikaisin, mutta tänä kesänä kysyin jo ajoissa Annaa mukaani, ettei voida peruuttaa menoa ja lähdettiin sunnuntaiaamuna aikaisin kohti Naantalia ja Unikeonpäivän kutsuvierasaamiaista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oli ihanaa aloittaa aamu kunnon aamiaisella, auringolla ja merimaisemilla, ihmisten hälyä seuraten. Ja tuli niin nostalginen olo, rakastan Naantalia! Kaivohuoneella oli tarjolla vaikka minkänäköistä herkkua, mutta päätin koota pöydästä itselleni savulohisalaatin ja pysyä terveellisellä linjalla. Se oli kuitenkin ennen kuin bongattiin jälkiruokapöytä ja korvasin munat, pekonit ja croissantit pullalla ja leivoksilla 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lippis Glitter

Paita Primark

Kimono Lindex

Shortsit Bik bok

Bikinit Cubus

Kengät ei mitään käryä

Korut sekalaisesti Glitter ja Ginatricot

Aurinkolasit Ginatricot

Laukku Primark

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noin aikaisella herätyksellä päätin vain verhota tukan ja naaman lippiksen ja aurinkolasien alle ja heittää päälle jotain rentoa, mutta tästä rentoiluasusta tulikin yllättävän mieluisa! Nämä Bikbokin farkkushortsit on ollut tosi kovassa käytössä koko kesän ja tuo Lindexin kimono on mun uusi lempparivaate, oon käyttänyt sitä koko heinäkuun lähes joka päivä, se kulkee niin helposti mukana viilenemisen varalta ja tulee olemaan sitten Turkissa varmaan korvaamaton. Tuon lippiksen löysin Glitteristä vitosella ja se on ollut älyttömän kätevä kun saan aina niin helposti auringonpistoksen. Yhtä juttua halusin nyt kysyä teiltä! Nimittäin tuo valkoinen rannekoru. Se on tullut jossain pressikassissa ja se on mun tän hetken käytetyin koru, tykkään siitä hirveästi, mutta mulla ei ole hajuakaan, mistä se oikein on? Tunnistaako kukaan? Ostaisin niitä lisää jos vain tietäisin mistä se oikein on! 🙁

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päästiin Kaivohuoneella myös katselemaan aina niin upeita Jukka Rintalan muotiluomuksia pienen muotinäytöksen muodossa. Tuli ihan pikkusen vaan hinku päästä itsekin käyttämään ihania iltapukuja. Yksi aamiaisen kutsuvieraista oli itse presidentti Tarja Halonen ja saatiin tästä Annan kanssa taas yksi aste tärinää lisää. Oli kyllä upea aloitus aamulle ja täytyy nyt lähteä ihan itsenäisesti Naantaliin joku aamu nauttimaan aamiaisesta merta katsellen. Sitä oli taas ehtinyt unohtaa, kuinka hyvin kunnon aamiainen potkaisee päivän käyntiin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pian tulossa kunnolla meidän lomakuulumisia, muutama asiapostaus ja katsaus tulevaan, sillä perjantaina on ensimmäinen päiväni uudessa blogikodissa! Ihanaa viikkoa kaikille!

 

Kommentit

12 kommenttia
Avatar

Näin on

Avatar

Muuten hyvä mutta Tarja Halonen ei ole enää presidentti xD

Emilia Huttunen

Ompa 😉

Avatar

Kerran presidentti, aina presidentti. Ja sitten taas hallitseva presidentti on Tasavallan presidentti. Check your facts.

Avatar

muuten hyvä mutta ei ehkä kannata pätee asialla mistä ei selkeesti tiedä mitään : )))

Avatar

ekalle kommentoijalle tämä siis

Avatar

Lippis ei kyllä oikein sovi tyyliisi, isot hatut tai huivit voisi toimia paremmin 🙂

Avatar

Mun mielestä toi lippis sopii tosi hyvin Emilialle 🙂 ps. Taas kerran tosi hyvä postaus ♥

Avatar

Kaikki presidentit on lopun ikänsä presidenttejä. 🙂 Naantali on kyllä kaunis kaupunki! Olisko jotain vinkkejä missä kannattaa käydä (paikkoja, kauppoja, ravintoloita..), jotka ei ole niin ”tunnettuja”? Yleensä vain pyörin vanhassa kaupungissa ja Muumi-saarella. Eli jotain inside-vinkkejä? 🙂

Avatar

mun mielestä lippis sopii älyttömän hyvin ja näytät söpöltä!

Avatar

Glitterissä näin moisia käsikoruja ainakin hopeisena, eli tuokin voisi olla sieltä 🙂

Avatar

Kiitti! 😀 alko hulluna tekee mieli lohi salaattia!! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä