The London Eye

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jacket – Sheinside* / Maxidress – Bik bok / Sweater – Cubus* / Shoes – Skopunkten / Purse – Vero Moda

*gifted

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERANyt olisi luvassa taas Lontoon juttuja jonkun verran sillä aikaa kun reissaan Turkissa! Pahoittelut kun näissä on kestänyt niin kauan, kuvia vaan on niiiiiiin paljon ja niiden läpikäyminen on tosi aikaavievää. Yksi must juttu Lontoossa vieraillessa on tietenkin London Eye. Vaikka olin siinä jo kerran ollut niin halusin ehdottomasti uudestaan, etenkin kun viimeksi oltiin ihan päiväsaikaan ja nyt päätettiin Topiaksen kanssa mennä auringonlaskun aikaan. Kuten arvata saattaa, näkymät olivat aivan upeat ja saatiin nähdä kyydin aikana Lontoo sekä valoisaan, että pimeään aikaan.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAFiilis huipulla oli aivan uskomaton ja London Eye on ehdottomasti rahan arvoinen. Jos käytte Lontoossa niin kannattaa tsekata, metro tulee ihan lähelle, joten kulkeminenkin on helppoa. Kuviin ei välity edes kymmensosa siitä tunnelmasta, joka siellä ylhäällä vallitsee, mutta antaa vähän esimakua!

// The London Eye was an amazing experience, even for the second time. The sunset made the city skylines look magnificent and I truly recommend it, worth every penny!

 

Kommentit

4 kommenttia
Emilia Huttunen

Oi varmasti ihana fiilis ja ikävä tulee!

Avatar

Olet onnellinen. Käytä kaikki laaduaika hyödyksi 🙂

Emilia Huttunen

Käytän ja olen! 🙂 kiitos!

Avatar

Niin jännää kattoo näitä kuvia, kun ite kävin tuolla noin vähän päälle viikko sitten ja näin kaikki samat maisemat omin silmin sekä myös omasta kamerasta! 😀 Tuli hirvee hinku takaisin Lontooseen, musta tuntuu että mun on pakko muuttaa sinne joskus, edes vähäksi aikaa!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä