Mitä pippaloissa syötäisiin?

Rakastan juhlia kaikissa muodoissa ja etenkin kun on joku teema! Viime kuussa päästiin pitämään meidän perinteiset allasbileet ja tällä kertaa läksiäisteemalla, sillä yksi ystävistämme lähti puoleksi vuodeksi ulkomaille. Väännettiin tyttöjen kanssa talkoovoimalla koristeet, ohjelmat ja tarjottavat ja bileistä tuli aivan mahtavat. Tällaiset muistot on niitä, joita kannattaa vaalia, koska tuskin kukaan meistä kuolinvuoteellaan miettiin rahaa tai materiaa, vaan mielessä pyörivät ne perheen ja ystävien kanssa jaetut hetket.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA  Meidän pippaloita piristivät herkkujen ja upean kakun lisäksi tortillat ja itse tehty pitsa, mutta halusin nyt kysyä teiltä vinkkejä meidän ensi kuussa koittavia tupareita varten! Mitä tarjoaisitte tällaiselle aika isolle porukalle? Tarjottavissa saisi mielellään olla jokin teema tai punainen lanka!

 

Kommentit

7 kommenttia
Avatar

Joo olis ihanaa, jos tulis tonne postauksen alkuun ja loppuun seuraava/edellinen -linkit! Bonarina ne vois saada vielä kommenttien allekin, ennen tätä kirjoituskenttää, koska monesti luen myös postauksen kommentit. 🙂

Avatar

Meillä vietettiin juuri tupareita ja vieraita oli reilu 20. Teimme mieheni kanssa hampurilaisbuffetin, ihmiset tykkäsivät paljon ja saivat syödäkseen 🙂

Avatar

Mun mielestä just tortillat on parhaita isolle porukalle ku jokanen saa ite päättää mitä syö 😉

Avatar

Heippa, olen sun blogiasi seurannut jo pidemmän aikaa – ihana olet <3
Mutta nyt yksi urputus, tästä "uudesta" blogista. Ennen pysty lukemaan mobiilisti helpommin postauksia linkeillä edellinen/seuraava kirjoitus. Tässä joutuu aina palaamaan päävalikkoon (joka tökkii ja pahasti, argh) ja sieltä valitsemaan seuraavan kirjoituksen. Vai eikö tää vanhus (30 tuli just täyteen-apua) vaan osaa käyttää? 🙂

Avatar

Moi! Mä huomasin just saman ongelman, todella ärsyttävää =//

Avatar

Meillä on ainakin ihan huippusuosittua ollut jenkkisafkabileet eli burgerikamat esille ja esim. vaikkapa wingsejä, caesaralaattia, hodareita, brownieita ja rockyroadia yms. teemaan sopivaa. 🙂

Avatar

Samaa mieltä! Edellinen/seuraava-painikkeet olisivat erinomaiset! Sitten uusi blogiportaalisi olisi loistava! Mikä parasta, puhelimella ei kestä ikuisuutta ladata inhoja mainoksia yläikkunaan, kuten kaksplussalla. Go mamalife!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä