London delicacies

Lontoon ainut miinuspuoli oli ruoka. Ehkä ei osattu vain etsiä oikeasta paikasta, mutta koettiin vaihtoehdot todella vähäisiksi, eikä kovin houkutteleviksi. Englantilainen ruoka ei oikein uppoa meille, eivätkä etenkään ne brittien perinne”herkut”, tämä tuli vastaan jo ensimmäisellä Lontoon reissullani. Onneksi kuitenkin Lontoosta löytyy niitä kansainvälisiä ruokapaikkoja, joten jos tietää mistä etsiä niin ruokaa löytyy varmasti joka makuun, me vaan ei tiedetty, eikä siten saatu ikinä ruokaa kovin nopeasti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syötiin matkan aikana herkullista ja eksoottista portugalilaista ruokaa, suussasulavaa perinteistä italialaista ja perinteistä Burger Kingiä. Brittien tarjonta on tällaisille nirsoilijoille turhan ällöttävän kuuloista, mutta erityisesti portugalilaista Nando’s -ketjun ruokaa syötiin mielellämme. Kuitenkin paras ja ehdottomasti must try ruokaelämys Lontoossa on markettien tarjonta. Esimerkiksi Borough Marketilla vieraillessamme herkuttelimme italialaisilla täytetyillä leivillä, karibialaisella soul foodilla ja perinteisillä englantilaisilla leivoksilla. Nämä paikalliset marketit ovat täynnä toinen toistaan upeampia makuelämyksiä ja katseltavaa riittäisi moneksi tunniksi. Marketit ovat myös täynnä brittien perinneruokaa, jota on hauska naureskella ja ihmetellä ja rohkeimpien jopa maistaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Mitäs muut Lontoon matkaajat pitävät paikallisesta ruoasta? Mistä löytyvät parhaat ruokapaikat?

// The British food really wasn’t to our taste, but we enjoyed the Portuguese and Italian options in London. Borough market was filled with exotic tastes and stalls each more attractive than the last. A must see for every food lover!

Kommentit

6 kommenttia
Emilia Huttunen

Pitäis tietää etukäteen mitä hakea, jotta löytäis ne oikeat paikat 🙂 ens kerralla sitten!

Avatar

eiii, lontoossa on aivan huippuja ravintoloita, pitää vaa tietää mitä hakee! Tällä hetkellä Lontoon lemppari mestat on juurikin katu marketit, Jamie Oliverin Barbeccoa bbq ravintola ja lounaspaikaksi ehdottomasti paras meksikolainen Wahaca south bankilllä jonka löytää helposti London Eyeltä Tatea kohden kävellen!

Emilia Huttunen

No vitsi kun me just ei osattu hakea mitään tiettyä 😀

Avatar

Samaa mieltä kuin Pauliina, Lontoossa on mielettömiä ravintoloita!! Myös Whole foodsin take away on jotain täysin vailla vertaa!!

Emilia Huttunen

Pitää testata näitä ens kerralla! 🙂

Avatar

Oooh Lontoo on yksi maailman_parhaista_kaupungeista syödä hyvin, laadukkaasti ja melkoisen edullisesti myös!! Ymmärrän kyllä, että voi olla vaikea hahmottaa kokonaisuutta ja valita parhaat päältä. Ja toki myös suon kaikille oman mielipiteensä :—) Harmi kun teille jäi tälläinen fiilis. Oot kiva! T. 4 vuotta Lontoossa asunut

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä