Krokotiili-Ava

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Avalla on prinsessavaiheen lisäksi menossa nyt aikamoinen krokotiili-vaihe. Kotona, rappukäytävässä, kaupassa, ulkona, suojateillä ja vähän joka paikassa väistellään aina krokotiilejä ja hypitään turvalliselta alueelta toiselle, koska keskellä vaanivat verenhimoiset krokotiilit. Tämä taisi lähteä seikkailija Dorasta, jota meillä tuijotettiin Nompun koliikkiaikana ahkerasti. Joten Turkissa kun osui silmään nämä varmasti jokaisen lapsuudesta tutut puhallettavat krokotiilit, sellainen oli tietenkin pakko tuoda tuliaisena. Ava oli krokosta älyttömän innoissaan ja pitihän sitä päästä testaamaan, joten vedettiin vielä luultavasti kesän viimeiset uinnit mukkilassa, mikäli säät tällä tahdilla kylmenevät.

Ostin Avalle ton pienemmän krokon, koska se on suhteutettuna Avan kokoon vähän parempi, mutta meillä oli siskojen kanssa tosta pieninä se isompi versio, jota myöskin näkyi Turkissa paljon. Kuinka monella muulla oli lapsuuden kesiä piristämässä oma pelottava krokotiili?

Kommentit

11 kommenttia
Avatar

Et ole tosissasi laittanut pienestä lapsestasi bikini kuvia nettiin? Silmä käteen ja aivot päähän! Tajuatko yhtään mitä seurauksia tolla kuvalla on, onnittelut jos pilaat tyttäres elämän harkitsemattomalla blogilla! Oot varmaan tyytyväinen sitten

Avatar

Ihania kuvia ! 🙂 multa ainakin löytyi myös kyseinen kroko,oli mökillä aurinkoisina päivinä kovassa käytössä. Täytyy varmaan kesänä hankkia tollanen siskontytölle 🙂

Avatar

Mulla on veljen kans samanlainen krokotiili . Ja täytyy kyl myöntää et sillä painettiin kreetan lomareissulla ympäri allasta niin että se lopulta kului puhki… 😀

Avatar

Kivoja kuvia, paitsi eka kuva ainakin on aika sopimaton nettiin :S ihana uima-allas, oon aina haaveillu omasta altaasta, aahh!

Avatar

ja miksihän ei muka sovi nettiin? :oo

Avatar

Mua ainakin kauhistuttaa ajatella mitä pedofiilit ja muut sekopäät tekee lasten bikinikuvilla…ja muutenkaan en laittais ite missään nimessä nettiin kuvia lapsestani bikineissä tai vähissä vaatteissa. Ei toki kaikki ajattele samalla tavalla, ilmaisin vain oman mielipiteeni asiaan 🙂 En myöskään riemastuisi teininä, jos löytäisin itsestäni tämmöisiä kuvia.

Avatar

Meillä on kans mukulana ollut parikin tommosta krokoa! Niillä oli aina ihan hirveen hauskaa polskutella menemään uimarannoilla 😀

Avatar

meillä oli ! oli tollanen ja sitten semmonen jossa oli reikä , niillä oli nimetkin 😀 .

Avatar

Voi en kestä miten ihania kuvia, näytätte niin onnellisilta! ♥

Avatar

Mulla oli kans pienenä se isompi kroko <3 täytyy varmaan ens kesäks hankkia lapsille samanlainen

Avatar

Onpas upeita ja hyvälaatuisia kuvia. Tosi tyylikkäitä! Ootko ite ottanut lapsista noi yksityiskuvat? Tykkään noista rajauksista ja kuvissa on myös ihanat värit.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä