Say yes to the dress

Tänään oli niin synkkä päivä, että tällainen mielialapukeutuja veti automaattisesti ikkunasta ulos katsottuaan pelkkää mustaa päälle. Sain tämän kuvien mekon edellisviikolla Sheinsidelta ja olen siihen niin rakastunut. Olen saanut Sheinsidelta paljon kivoja vaatteita, mutta on kyllä tullut aika paljon niitä hutejakin, kun en osaa ikinä ajatella, mikä mun päällä näyttää hyvältä ja mikä ei, mutta tämä mekko oli todellinen löytö. Hintaakin sillä on vain 18 dollaria vinkvink. Tämä hihaton ihanuus on päällä älyttömän kevyt, juuri täydellisen pituinen ja istuu loistavasti. Ja asusteilla siitä saa muokattua sopivan vaikka mihin tilaisuuteen. Kaveriksi mekko sai vanhan tutun nahkatakin, joka pääsi pitkän kesätauon jälkeen taas raittiiseen ilmaan ja tuhottoman synkkää kokonaisuutta piristääkseni lisäsin ranteeseen pari korua. Tykkäsin tästä asusta hirveästi ja se vaan tuntui ihan omalta, mutta toivottavasti en nyt ollut liian synkkänä. Mitä mieltä olette?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jacket – Sheinside* / Dress – Sheinside* / Shoes – Skopunkten / Bag – Kappahl / White bracelet – Glitter* / Turquoise bracelet – Turkey

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

// I got this new dress from Sheinside and I absolutely love it! It’s so comfortable, exactly the right lenght and it fits perfectly. The weather was so depressing today that I automatically wrapped myself in black but I tried to cheer up my look of the day by adding some bracelets. What do you think, is it still too dark and gloomy?

 

*gifted

Kommentit

14 kommenttia
Avatar

Sinäkin näytät hyvältä, mutta olisin kysynyt että mistä tuo Nompun ihana keltainen takki on? 😀

Avatar

Kaunis olet ! Tuo asu on kiva 🙂

Avatar

Aivan ihana asu kokonaisuus! <3 Milloin tulee toinen Ava vastaa postaus? 🙂

Avatar

Näytät mielettömän upealta! Onko mahdollista nähdä mekosta kuvia ilman takkia:)?

Avatar

Ai että, ootpa upea <3 Onpa tuo kivan näköinen asu, sopii sulle hienosti. Ja aivan ihana hymy siulla tossa yhessä kuvassa! Nomppukin tosi suloisena siellä rattaissa kurkkii 🙂

Avatar

sää oot niin hyvä bloggaaja! Pakko kertoo sulle :Joskus sillon ku nomppu oli vauva sun postaukset oli aika masentavia, ja mua hirveenä harmitti että voi ei taas yhden mun bloggaajan taso laskee ja ei jaksa ennään lukia. Sitten yhtäkkiä blogista tuli paljon pirteempi ja sitä oli taas niin hauska lukia! Onko sun itsetunto parantunut? Susta huomaa nytten että sää oot enemmän sinut ittes kanssa ja oot tosi rohkia, arvostan sua. Oon ite vasta tosi nuori ja ei oo koliikki vauvoista hirveenä kokemusta, sun koliikki postaus avas mun silmät ja ymmärsin kuin vaikeita sulla on ollut. Haluaisin joskus törmätä suhun ja jutella, oon lukenut sun blogia sillonki ku Sen nimi oli its all about ava, ja oli sillon ja on edelleen paras blogi.
Huippua syksyä teijän perheelle!
Ps. Ootan että nään kuvia teijän uudesta kodista.

Avatar

Jokseenkin törkeää sanoa että blogin taso laski koliikin aikana … on varmaan ihan normaalia siinä elämäntilanteessa olla henkisesti ja fyysisesti ihan loppu. Jos tykkää blogeista jossa totuutta ja arkea kaunistellaan ja kaikki on aina niin ihanaa ja pirteää niin voi varmaan mennä muualle.

Avatar

Ei varmaan nyt tarkottanu aivan noin niinku kärjistit asian….

Avatar

Wau!!! Sä oikein hehkut nykyään!! 🙂

Avatar

Olitpa kauniina! Ihanan klassinen mekko.

Avatar

Minkä kokosena sul on tuo mekko? 🙂 Ja vastaako se kokoa vai onko isompi/pienempi? Itse ajattelin tilata, mutta aina puntaroin kahden koon välillä. Oon yleensä kokoa 38, mut merkistä ja mallista riippuen vaatteet on 36-40.

Ja siis tykkään asustasi! Musta on must 😉
t. usein mustaan pukeutuja

Avatar

Meillä on samat rattaat! Mekkokin on kiva 🙂

Avatar

Juku en tajua miten sä onnistut aina ja melkein missä vaan näyttämään niin tyylikkäältä ja samaan aikaan sopivan rennolta 🙂 Hyvältä näyttää!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä