Fashionkids – 20/08/14

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Jacket – Benetton / Dress – Zara / Leggings – Lindex / Shoes – Converse / Hairpin – Primark

Ajattelin ruveta kuvailemaan blogiin taas enemmän myös lasten asuja, tuolla otsikolla ne olisi sitten helposti tunnistettavissa, jolloin aiheesta erittäin epäkiinnostuneet voivat ne postaukset rauhassa skipata. Mitä mieltä olette? Jatkossakin lasten muotia vai eikö kiinnosta yhtään?

Kommentit

28 kommenttia
Avatar

Aivan ihanasti puet Avan! Just selailin pitkästä aikaa blogiasi ja ei voi kun ihastella neidin tyylikkyyttä, joka eittämättä on äidin ”käsialaa”, mutta mitä siitä?

Ihme jeesustelua jotkut kommentit tässä…ja todella kiva nähdä välillä oikeasti nättiäkin pukeutumista lapsilla, eikä aina sitä iänikuista Metsolaa, meandia, Villervallaa ym.!
Tulee sellainen fiilis, että lasta oikein erityisesti arvostetaan ja välitetään, kun halutaan ulkoiseenkin panostaa. 🙂

Avatar

Karsastan sanayhdistelmää ”lasten muoti”, mutta lasten asuja näkisin mielelläni! 😀

Emilia Huttunen

Haha 😀 Mä tykkään siitä nimityksenä, koska mun mielestä lapsillakin on oikeus omaan muotiin, mutta riippuu niin ihmisestä, että miten sen termin näkee 🙂

Avatar

Minua taas huvittaa tuo fashionkidsin harhaanjohtavuus: todellisuudessahan kyse on aikuisten muodista, joka on puskettu lasten päälle. Ja mikä SIINÄ taas ahdistaa, on se, että aikuisten ja lasten pukeutumista ohjaa yleensä aika erilaiset asiat. Minusta tuntuu inhottavalta nähdä lapsia, jotka on puettu paljastaviin/seksikkäisiin vaatteisiin. Silloin aina mietin, mitä lapsen vanhempien päässä liikkuu. Itse en mistään hinnasta haluaisi asettaa lastani alttiiksi pervertikoiden ikäville katseille.
Mutta avan asu on aivan eri luokkaa eikä varsinaisesti liity ylläkirjoittamaani. Sanoinpahan oman näkemykseni vain lasten(aikuisten)muodista. 😉
Mutta jos lapsille sopivia, värikkäitä ja persoonallisia vaatteita välillä kaipaat, niin vilkaiseppas metsola.co-sivusto. Siellä esimerkiksi on mielestäni lapsille paremmin sopivaa muotia. Muutakin kuin pelkkä teinimuodin kopiointia.

Avatar

Kiinnostaa 🙂

Emilia Huttunen

Kiva kuulla! 🙂

Avatar

Vitsit että Ava sopis hyvin lapsimalliks jollekin vaateketjulle! 😀 ihania kuvia.

Emilia Huttunen

Hän on kyllä kova tyttö poseeraamaan 😉

Avatar

Täältä ääni lasten muodille!

Aivan ihana asu ja vielä ihanempi malli! 😉 Täältä löytyy myös tytöltä samanlaiset leggingsit, taitaa olla yhet lemppareista ja on ahkerassa käytössä!

Emilia Huttunen

Noi leggarit on kyllä ihan parhaat, ne on niin käytännöllisetkin kun ei polvet liu’u! Konttausiässä ehdottomat 🙂 Meillä on ollut niitä koosta 80 asti (nyt 104-110) ja toivottavasti niiden valmistus jatkuu, että saan niitä ostaa jatkossakin 😀 ajattelin pukea samat Nompullekin 😉

Avatar

Kiinnostaa. näitä lisää 🙂

ps. Ava sopis hyvin malliksi johonkin 🙂

Emilia Huttunen

Kiva kuulla! 🙂 Hän nauttii kuvattavana olemisesta, onneksi hän saa olla äitin mallina 😉

Avatar

Joooo, lisää näitä! 🙂

Emilia Huttunen

Lisää siis! 🙂

Avatar

Lisää näitä! Ava on niin söpö! 🙂 ja niin kuin muutkin on sanonut niin Ava sopisi malliksi johonkin kuvastoon esimerkiksi.

Emilia Huttunen

Hän on kyllä <3 :))

Avatar

Ava on aivan ihana näissä kuvissa!

Emilia Huttunen

Oon samaa mieltä! 😉

Avatar

Joooo näitä lisää! Tosi kiva idis. 🙂

Emilia Huttunen

Kiva kuulla, lisää siis! 🙂

Avatar

Hirmu fiksua pilata lapsen jalat tennareilla?? Toivottavasti on ”oikeitakin” kenkiä olemassa…

Avatar

Hohhoijjakaa.. Siellä taas joku täydellinen äiti huutelee. Ihan kun converset pilaisi lapsen jalat? Mulla oli lapsena isosisarusten vanhat ja käytetyt kengät jalassa ja ihan hyviltä mun jalat vaikuttaa vaikka en ”oikeilla” kengillä raukka päässyt kävelemään 😉

Avatar

Minulle on ainakin aina hoettu, että converset on huonot jalalle, eikä se johu siitä ettei ne nilkkaa tukis vaan siitä, että se pohja on niin tasanen, eikä pahemmin taivukkaan. Ei tee lättäpohjaset kengät hyvää kasvaville jaloille. Ja ainakaan hirveen hyvin ei conversen pohja muotoudu jalan mukaan, kun vertaa vaikka clarksin kenkiin, että jos haluaa käyttää niin kanttii pohjallisia hommata joko semmoset jalalle muotoillut tai sitten ihan tavalliset. Auttavat jo huomattavasti. Itellä on ollu monet converset ja vuosia kulkiin ilman mittään pohjallisia ja kyllä se vähän polvissa näkkyy ja tuntuuki jos käyttää ilman pohjallisia, mutta nykyään onneks omistan hyvät pohjalliset. Että ite ainakin oon monesta tuutista kuullu, että ne lättäpohjat tekkee sen ettei oo hyvät jalalle ja pohjallisia suositeltas 🙂
http://yle.fi/uutiset/muodikkaat_lattapohjat_aiheuttavat_jalkavaivoja/6436415

Avatar

Ehdottomasti kiinnostaa! Aivan älyttömän suloinen tyttö sulla <3

Avatar

Aiheeseen liittymätön kommentti ja pahoittelut, jos tästä on muutkin sanoneet. Mutta. Tapahtuuko blogin ulkoasulle vielä jotain viilausta? Nykyinen kun on varsin keskeneräisen ja amatöörimäisen oloinen. :/ En tiedä muista, mutta mulla blogin ulkoasu vaikuttaa todella paljon siihen, jaksaako sitä lukea vai ei.

Avatar

Ihana muksu!!! Mietin vain et miten teil on varaa nui tyyriisii vaatteisiin? Meil muksut ryysää nii kovin et nuit käyttettäs ”hienommis” menois 😀 Lapset on aina sulosia, iha sama mitä niilon päällä. Mut jokkaine taablaa tyylillää 🙂 Sun blogi on aiva parasta! Harva uskaltaa olla nui rehelline monie asioitte suhtee! ( esim. Koliiikki) Jatka sammaa rattaa!

Avatar

Olisi kiva saada vähän enemmän lapsista jotain juttua, esim. mua kiinnostaisi kamalasti miten pidät kuria kotona Avan kohdalla? 🙂 Tai enemmänkin se kasvatustyyli, ei kurinpitomenetelmät pelkästään siis. Tai ylipäätään lapsien kohdalla kurinpito ja kasvatusmenetelmät.Toivottavasti ymmärsit pointin !

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä