Mutsihame hakusessa?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skirt – Sheinside* / Top – Ginatricot / Shoes – Zara / Bracelets – Glitter & Ginatricot / Jacket – Sheinside * / Bag – Primark

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Joo tiedetään, voisin ostaa silitysraudan, mutta ei voi mitään! Tämänkin muotikarkin sain taannoin Sheinsidelta ja oli ihan nappihankinta. Otin hameen M -koossa, mutta se olikin vähän liian iso, onneksi se ei haittaa, kun vyötärön saa kiristettyä haluamalleen kireydelle rusetin kanssa. Sheinsiden vaatteista joudun ottamaan yleensä alaosiin koon L ja yläosiin M, mutta tästä hameesta olisi pitänyt ottaa S, koska se tulee vyötärölle. Mulla on nimittäin leveät hartiat ja iso peppu, mutta kapea vyötärö. Tästä syystä on aina hankala löytää istuvia mekkoja, kaikki mikä sopii vyötäröltä, ei mitenkään mahdu pepusta ja jos taas jokin sopii pepusta, se on vyötäröltä aivan liian iso. Tämä hame on ihanan tyttömäinen ja hauska ja lisäksi käytännöllinen. Sen kanssa voi rauhassa kurotella ja pyllistellä rattaiden alle ja lapsia autoon laittaessa, ei vilku peppu! Todellinen mutsihame 😉

// I got this skirt from Sheinside and I think it’s so girly and fun! Could use some ironing but what r u gonna do, I dont own one. Mine is size M and it’s a bit too big but luckily I can tighten it up with the bow. I have a really small waist and a big booty, so I have to remember to order a smaller size for items that are meant to be tight on the waist. This skirt is really practical cause I can bow down and pretty much bend over backwards without showing any booty. A true mum-skirt!

*gifted

Kommentit

10 kommenttia
Avatar

Itsellä on ihan sama ongelma mekkojen kanssa! Eriparivartalon kanssa ei ole todellakaan helppo elää.. 😀

Pakko muuten sanoa, että eksyin sun blogiin taas pitkän ajan jälkeen ja tää on huomattavasti parantunut viime näkemästä! Ihanan monipuolisia postauksia ♥ Ja jotenkin hassua, että nää kommentit on enemmänkin negatiivisia, kuin positiivisia, etenkään kun lukijoilla ei ole mitään rakentavaa sanottavaa. 😀

Avatar

Voisitko välillä kirjottaa lapsistakin eikä koko aika vaan jotain vaate tai muita juttuja.
Muuten kiva blogi.

Avatar

Eiköhän Emilia päätä itse että mitä se tänne blogiin kirjottaa >:D

Avatar

Mää taas koen et on toooosi huono näin äitinä olemisen näkökulmasta, sillä vaikka pyllistää voisi ni kyykistyminen ei kyllä onnistu ja sitä tapahtuu PALJON lapsen kanssa.. Ainaki mä teen kyykys kaikki ”toimenpiteet” pukemisesta lähtien.. 😀 Yleisillä paikoilla tosi hankalaa jos ei voi kyykistyä kun on lapsen kans liikenteessä. Kääk. Muuten on hieno kyllä 🙂

Avatar

Ihana postaus, tykkään kun kirjotat muitakin kun lapsijuttuja. Toki nekin on mukavia, mutta nämä tekee sun blogista kivan monipuolisen ^^ Ihana hame 🙂

Avatar

Mekko on tosi nätti. Mulla on ihan sama ongelma kropan/vaatteiden kanssa! Vyötärö on usein kokoa XS mut ahteri, hartiat ja boobsit on eri kaliiberia. 😀 Onks sulla suositella jotain nettikauppoja josta löytyisi just tän muotoiselle vartalolle istuvia vaatteita, varsinkin mekkoja? En oo pahemmin netistä uskaltanut tilata mitään just tän ”ongelman” takia.

Avatar

tosi ihana asukokonaisuus 🙂

Avatar

Ei sitä peppua nyt joka postauksessa ole pakko mainostaa?

Avatar

Joo sama asia on ruvennut tökkimään, koska joka postauksessa mainitaan nyt kuinka kiva se peppu onkaan.

Avatar

Peppu asia todellakin huomattu….

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä