Rakenna lastensairaalaa shoppailemalla

Luin eilen MouMou -blogista Re:fashion -bloggaajien hyväntekeväisyyskaupasta ja idea on niin ihana, että oli pakko vinkata teille. Nyt teillä olisi mahdollisuus tehdä ostoksia ja lahjoittaa samalla hyväntekeväisyyteen, sillä kaikkien hyväntekeväisyyskaupasta tehtyjen ostosten hinta menee kokonaisuudessaan Uusi Lastensairaala 2017 -projektille. Kokosin teille muutaman esimerkin tuotteista, joita yritykset ovat verkkokauppaan lahjoittaneet. Uuden lastensairaalan rakentaminen on varmasti kaikille blogini lukijoille sydäntä lähellä oleva aihe ja haluan nyt lämpimästi kehottaa teitä hyödyntämään tämän tilaisuuden lahjoittaa hyvään tarkoitukseen ja saada vielä siitä itselleen uusia ihania tuotteita.

Uusi kansio2

Helmirannekorut, mekko, pipo, nahkarannekorut, korvakorut, lasten mekko, musta laukku, oranssi laukku

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Voi, kunpa tuo verkkokauppa voisi olla auki läpi vuoden. Kiitos, kun jaoit tämän. <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä